Şimdi Ara

Başarıyı değil, Kulübü sevin biraz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pamuk ipliğine bağlı taraftarlık olmaz. Yorumlar, duygular 3 günde değişmez. Başarıyı değil, Kulübü sevin biraz.
    ne aykutcuyum ne aykut düşmanıyım ben FEnERBAHÇE'liyim ve FENERBAHÇE'liyim diyen herkes kendine gelsin artık TARİHİ BİR BAŞARININ EŞİĞİNDEYİZ at gözlüklerini takmanın zamanı değil şimdi

• Fenerbahçe'yi sevmesek bu yenilgiden sonra yüreğimiz bu kadar yanmazdı. Tamam en büyük Fenerbahçeli sensin.
  • Bunu mu sevelim?

Başarıyı değil, Kulübü sevin biraz.

Yıllarca top göstermediğimiz gs, aykut kocaman döneminde eziyor bizi. her maç ayrı kanser oluyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Fenerbahçe'yi sevmesek bu yenilgiden sonra yüreğimiz bu kadar yanmazdı. Tamam en büyük Fenerbahçeli sensin.
    Yemin ediyorum ıq testi yapılarak üye olunmalı bu foruma.Ne zaman fenerbahceye laf attık ? renklere laf attık ? Siz neyin kafasınız yaşıyorsunuz ya ? Biz 2 tane A var , onları istemiyoruz.Onlaradır bütün bu sitemimiz ve sözlerimiz.BUnu anlamayacak kadar beyin yoksa söyleyinde yormayalım kendimizi.

İsimsporlular sizi.Haberiniz yok azizle aykut Gs yi 2 sene daha şamp yaptı en az.Adamların bu kadar yücelmesini sağlayan bu iki şahıstır.2 side sırf zarar bu takıma.Geldikleri güne lanet olsun.
  • quote:

Fenerbahçe'yi sevmesek bu yenilgiden sonra yüreğimiz bu kadar yanmazdı. Tamam en büyük Fenerbahçeli sensin.
    insanlar durduk yere aksiyonsuz heyecansız kendisini motive etmeyecek birşeye aşık olamazlar. eğer bunu başaran varsa yalan söyluyordur. her daim galibiyette sevinilir maglubiyetttede hüzünlenilir. sporun özelligide budur zaten. onun ıcın fb liler bugun üzülsün gs liler sevınsın. önumuzdekı her sene bu tekrarlanmıcak nasılsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

insanlar durduk yere aksiyonsuz heyecansız kendisini motive etmeyecek birşeye aşık olamazlar. eğer bunu başaran varsa yalan söyluyordur. her daim galibiyette sevinilir maglubiyetttede hüzünlenilir. sporun özelligide budur zaten. onun ıcın fb liler bugun üzülsün gs liler sevınsın. önumuzdekı her sene bu tekrarlanmıcak nasılsa

Alıntıları Göster
    Allah akıl fikir versin

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Allah akıl fikir versin

Alıntıları Göster
    ne 3 günde bir değişmesi.6 aydır bağırıyoruz ,aykutla bu iş olmaz diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • La bi gidin işiniz gücünüz yok mu sizin sevmesek niye kendimizi paralayalım zorla sövdürecekler arkadaş kendilerine
  • Ya bi git şurdan, senin yüzünden küfür ederek ban yemek istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Yemin ediyorum ıq testi yapılarak üye olunmalı bu foruma.Ne zaman fenerbahceye laf attık ? renklere laf attık ? Siz neyin kafasınız yaşıyorsunuz ya ? Biz 2 tane A var , onları istemiyoruz.Onlaradır bütün bu sitemimiz ve sözlerimiz.BUnu anlamayacak kadar beyin yoksa söyleyinde yormayalım kendimizi.

İsimsporlular sizi.Haberiniz yok azizle aykut Gs yi 2 sene daha şamp yaptı en az.Adamların bu kadar yücelmesini sağlayan bu iki şahıstır.2 side sırf zarar bu takıma.Geldikleri güne lanet olsun.

önce kullandığın o üslubu değiştir düzgün konuş ne yazmışım iyi oku İYİ OKUYUN
    ZAMANI DEĞİL ARKADAŞLAR DESTEK ZAMANI ŞİMDİ DESTEK
  • quote:

Aziz Yıldırım'ın bu hatalarını görüp hala bu adamları desteklememizi isteyenlerden artık bıktım, yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rastafaray02

quote:

önce kullandığın o üslubu değiştir düzgün konuş ne yazmışım iyi oku İYİ OKUYUN
    ZAMANI DEĞİL ARKADAŞLAR DESTEK ZAMANI ŞİMDİ DESTEK

takıma destek veriyorsun ama o destek azizle aykuta da gidiyor farkında değilsiniz belli.Azizle aykut gidene kadar içten içe sevicem takımımı.Çünkü bu takımın baş düşmanı bu iki şahıs.Adamlar gs yi 2 sene şamp yaptılar , 2 sene daha da yapacaklar.Şu saatten sonra gs yi *ah tutarız görürsünüz.

• quote:

quote:

Aziz Yıldırım'ın bu hatalarını görüp hala bu adamları desteklememizi isteyenlerden artık bıktım, yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.

Alıntıları Göster
    arkdaşım algı bozukluğu var galiba ben sizi Benfica'tı elediğimizde görücem şimdi destek olma zamanı yıllardır yüzümüze vurulan o kupaya ramak kaldı ramak bende biliyorum bir ton eksiimiz var ama şimdi destek zamanı

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Biz klubu seviyoruz sadece aykut kocaman'ı sevmiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: kıldanadam31

arkdaşım algı bozukluğu var galiba ben sizi Benfica'tı elediğimizde görücem şimdi destek olma zamanı yıllardır yüzümüze vurulan o kupaya ramak kaldı ramak bende biliyorum bir ton eksiimiz var ama şimdi destek zamanı

Alıntıları Göster
    KULÜBÜMÜ SEVİYORUM YÖNETİMİN GİTMESİNİ İSTİYORUM NOKTA
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bu ligi bu kadroyla sürklase etmemiz lazımken bitime 4 hafta kala şampiyonluğu ezeli rakibine kaptırıyorsan biraz tepkini sende göster

• quote:

Orijinalden alıntı: odyomex

bu ligi bu kadroyla sürklase etmemiz lazımken bitime 4 hafta kala şampiyonluğu ezeli rakibine kaptırıyorsan biraz tepkini sende göster

Alıntıları Göster
    Siz kendi egonuzun tatmin olmasından başka hiçbir şeyi sevmiyorsunuz. Yok iki A istemiyoruz, yok biz kulübü sevdiğimiz için böyle kızıyoruz...

Fenerbahçe 1996-2000 dönemi arasında verdiği 4 şampiyonluk süresinde ben tribünlerdeydim. Birimiz bile kalkıp isyan bayrağını çekmedik. Desteğimizi verdik her daim. Efsane Maraton lafı bu yüzden var. Galatasaray 14 sene şampiyon olamadığı dönemlerde tribünde takımını destekleyen abilerimizle konuştuk ve bir tanesi bile kalkıp sizin gibi laflar etmediler.

Kısaca ben ve benim gibi düşünen taraftarlar, başarı veya kupa kazanıyor diye takıma destek vermiyoruz. Fenerbahçe formasının olduğu her yerde desteğimizi esirgemedik.

Aslında ben size değil, bizim gibi eskilere kızıyorum. Yazıklar olsun bize ki sizlere gerçek taraftarlığın ne demek olduğunu aşılayamamışız.

• Madem biz bunu yapacagiz kulubü degil egosunu seven başkanlar napacak peki?Onlarinda nir sey yapması şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elder Wand

Madem biz bunu yapacagiz kulubü degil egosunu seven başkanlar napacak peki?Onlarinda nir sey yapması şart.
    Taraftarına 'Boşuna totonuzu yormayın, ben ne dersem o olur' diyen adamdan bahsediyoruz hocam. Hak ver biraz bize de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

Taraftarına 'Boşuna totonuzu yormayın, ben ne dersem o olur' diyen adamdan bahsediyoruz hocam. Hak ver biraz bize de.

Alıntıları Göster
    Klübü sevdiğimiz için iyiliğini istiyoz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.