Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (467. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.970
Cevap
97
Favori
1.004.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • igo nextgen (android sürümü) halen harita güncellemesi almış değil; parasını ödeyip lisans alan kullanıcı neden en son güncelleme alıyor? internette korsan kullananlar 3 hafta önce güncellediler, biz hala bekliyoruz.
  • Basarsoft kullanıcısına yanıt
    1. bundan sonra unutmazsam rotaları inceden kontrol eder, ekran görüntüsü ve rota paylaşımı yaparım buradan.

hatalar düzeltildikçe keyif alarak kullanırız programı...

2. Google dan indirilen başarsoft igo nun içinde İsrail speedcam leri mevcut.
    benim gördüğüm bu.

3. linkini attığınız dosya eski programa ait. ne menüler aynı, ne diğer hsususlar...

NExtgen in satış sayısı az olabilir ama (1.000 in altında görünüyor Google dac .)

Bu durum kılavuz yapmaya engel olmamalı...

İlerde daha çok satış yaparsınız umarım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamenzü -- 5 Kasım 2016; 19:59:3 >
  •  BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri

kolay rota ile; ankara da Çankaya dan Eryaman a doğru,

düz gitmem gereken yolda yan yola girmem ve sonra ana yola çıkmam için yönlendiriyor.

tam iki yolun ayrıldığı kısımda en sağdan en sola geçemek gibi riskli bir duruma sokabilir yolu bilmeyen birisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamenzü -- 6 Kasım 2016; 23:10:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentdilbaz

quote:

Orijinalden alıntı: Basarsoft

quote:

Orijinalden alıntı: kamenzü

merhaba,

birkaç yıldır kaçak kullandığım programa para vereyim dedim ve programı satın aldım.

igo nextgen için benim gördüğüm sıkıntılar;

1. yeşil yol planını kullanıyorum genelde;
    çevre yolunda giderken durduk yere yan yola sokup tekrar ana yola döndürüyor.

bazen benzinlik içine sokmaya çalışıyor.

tünelden geçmem gerekirken yan yola sokuyor, ışıklardan sonra da düz devam ettiriyor.

üst yoldan (köprüden) gitmem gerekirken yan yola sokuyor, ışıklardan sonra da düz devam ettiriyor.

düz gitmem gerekirken ara sokağa yönlendirip 1-2 sokak sonra tekrar aynı yola sokuyor.

yazdıklarım gerçekleşirken herhnagi bir trafik olayı yok, sıkışıklık yok. (genelde bunu yapıyor.)

galiba başarsoftun akıllı rota profili dosyasında birçok düzenleme gerekiyor.

2. haritayı güncellemek için illa ki kaçak mı kullanmam lazım, hala güncelleme gelmedi.

3. speedcam uyarıları neden yasal sürümde gelmiyor? anlamadım.
    (Online trafik ten bahsetmiyorum, hız kamerası uyarısı yapmıyor.)
    bildiğim kadarıyla speedcam uyarıları Türkiye'de yasa dışı değil.

saygılar...

Merhaba.

Aşağıdaki linkte ilettiğim kullanma kılavuzu işinize yarayacaktır diye düşünüyorum.

http://www.basarsoft.com.tr/wp-content/uploads/2014/06/Basarsoft_UserManual_TR.pdf

Rotalar için ise "Yeşil 1 Yeşil 2" şeklinde gelen sıralamalar ise kullanıcılara seçili rotalar için uygunluk sıralaması için sıralanıyor. Örneğin Kısa 1 için en kısa rota seçilirken Kısa 2'de Kısa 1'den biraz daha uzun bir başka rotayı tercihinize sunuyor cihazlar.

Yaşamış olduğunuz sıkıntılar ile ilgili isterseniz hatalı yerleri tarafımıza (necmettin.ertas@basarsoft.com.tr e-posta adresini kullanabilirsiniz) e-posta atarak, isterseniz de buradan ekran görüntüsü vs. hatayı bulmaya yardımcı olabilecek bilgi iletebilirseniz hızlıca kontrol edip gerekli düzenlemeleri yapabiliriz.

Speedcam için Başarsoft'un IGO'ya sunmuş olduğu herhangi bir veri yok.

Rota tipi için ise kullanıcılarımıza Hızlı ya da Kolay rota tiplerini kullanmalarını tavsiye ediyoruz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Selamlar,

Necmettin.

Necmettin bey

Androıd telefona NLIFE yüklemiştim hala 2004/10 haritası kullanıyor.
    güncelleme olacakmı

Merhaba.

Durum Nlife'ın takdirinde, biz harita sağlayıcısı olarak gerekli güncellemeleri kendilerine teslim ediyoruz.

Saygılarımla,

Necmettin.

• quote:

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri

kolay rota ile; ankara da Çankaya dan Eryaman a doğru,

düz gitmem gereken yolda yan yola girmem ve sonra ana yola çıkmam için yönlendiriyor.

tam iki yolun ayrıldığı kısımda en sağdan en sola geçemek gibi riskli bir duruma sokabilir yolu bilmeyen birisini.

Selamlar.

Sorun 2016.07 güncellemesinde giderilmiş vaziyettedir. Yayınlandığında kontrol edebilirsiniz.

Saygılarımla,

Necmettin.

Android nextgen için güncelleme ne zaman gelecek.İnternette dolaşan haritalar var bunları yükleyebilirmiyiz lisanslı program için.Teşekkürler.
  • Trafiğe bağlı önerileri ile kısa sürede verdiğim ücreti geri ödedi. Yakıt tasarrufu bir kenara, kilometreler boyunca yığılmış trafikli anayolun yanındanki boş yolda ilerliyor olmanın verdiği keyifli gülümseme paha biçilemez, benim için.

Kulanımı ve özelliklerinden de gayet memnunum. Telefonun donanım gücüne rağmen haritayı akıcı işleyemiyor olması ve temelde bunca zaman geçmesine rağmen 3. köprüyü bile yansıtmıyor olması canımı sıkan konular.

ankara da altındağ dan mamak tarafına giderken.

gereksiz yere (sıkışıklık yok) yan yola sokup tekrar geri çıkarıyor...

sıkışıklıkta servis yolu önerme sınırım 5 dk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamenzü -- 11 Kasım 2016; 23:9:36 >

ankara mamak 1806 sokak navigasyonda 1086 sok.

olarak görünüyor.

gittiğim yerde tabelayı kontrol ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamenzü -- 11 Kasım 2016; 23:28:13 >

• Merhabalar ben de geçenlerde Ankara Yenimahalle de Suadiye Caddesi Sinop sokak adresine gittim. Sinop Sokak navigasyonda Sinop Caddesi olarak görünüyor. Next 828 i go 8 kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heralde androidden aldığımız igo 1 güncellemeyle sona erdi.

• Bursa yalova istanbul yolu uzerinde buttim köprülü kavşağı gözükmüyor bursaya dönmek isterseniz dönüşü cok ilerden veriyor.Basarsofta duyurulur.navigasyonum navitech.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

Bursa yalova istanbul yolu uzerinde buttim köprülü kavşağı gözükmüyor bursaya dönmek isterseniz dönüşü cok ilerden veriyor.Basarsofta duyurulur.navigasyonum navitech.

Selamlar.

Harita versiyonunuzu ve hata ile ilgili ekran görüntüsü yollamanız mümkün müdür? Güncel versiyonda sıkıntıyı yakalayamadık.

Saygılarımla,

Necmettin.
    Su an disaridayim.harita versiyonuna nerden bakiyoruz cihaz navitech

• quote:

ankara da altındağ dan mamak tarafına giderken.

gereksiz yere (sıkışıklık yok) yan yola sokup tekrar geri çıkarıyor...

sıkışıklıkta servis yolu önerme sınırım 5 dk.

Selamlar.

İncelediğimiz kadarıyla durum trafik ile bağlantılı. Normal şartlarda cihazlar bağlantı yoluna girmeden devam ettiriyor. 2016.07 güncellemesinde belirtmiş olduğunuz yer güncellenmiş olacak.

Saygılarımla,

Necmettin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

Su an disaridayim.harita versiyonuna nerden bakiyoruz cihaz navitech

Diğer/Yardım/Hakkında/Diğer/İçerik/Haritalar menüsü ile bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koymen

Merhabalar ben de geçenlerde Ankara Yenimahalle de Suadiye Caddesi Sinop sokak adresine gittim. Sinop Sokak navigasyonda Sinop Caddesi olarak görünüyor. Next 828 i go 8 kullanıyorum

Merhaba.

Durum tabelaların değişmemiş olmasından kaynaklı. Alınan kararlar sonucu Sinop Sk. Sinop Cd. olarak güncellenmiş fakat tabelalar eski olarak kalmış durumda.

Saygılarımla,

Necmettin.
  • garmin 42 lm
    İçin güncelleme çıktı mı acaba?
  • Niçin güncelleme ile ilgili sorumuza cevap alamıyoruz? android için nextgen hala harita güncellemesi almadı; paramızla rezil oluyoruz. Güncellemeye niyetiniz yoksa paramızı iade edin korsana geçelim; korsan kullananlar harita çıkar çıkmaz güncelleyebiliyor nasılsa, parasını verenler beklesin değil mi?
    Hakikaten çok saçma harita güncellemesi olmuyorsa korsan haritayı nasıl nerden yükleriz onu açıklayıcı bilgi verin bari.
  • 
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.