Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.970
Cevap
97
Favori
1.004.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ankara Etimesgut hastanesinin karşısındaki lojmanlardan Eskişehir yoluna doğru gidilirken;

göbekten sola dönmek gerekiyor.

ancak navigasyon önce sağa yönlendirip bir ilerdeki göbekten u çektiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamenzü -- 17 Kasım 2016; 12:56:25 >

• Şu güncelleme işinde neden sesiniz çıkmıyor neden doğru dürüst bir sisteminiz yok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklama bekliyoruz ama pek umurunuzda değil gibi. Sırf bu yüzden satın almaya çekimser kalıyorum @Basarsoft

• haritaların korsan olarak çıktığını gördünüz, lisanslı kullanıcı olduğunuz için indirmediniz, doğru mu anlıyorum?lisanslı kullanıcı, korsan harita sitelerinde niye gezer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

haritaların korsan olarak çıktığını gördünüz, lisanslı kullanıcı olduğunuz için indirmediniz, doğru mu anlıyorum?lisanslı kullanıcı, korsan harita sitelerinde niye gezer?

Harita çıkıp cıkmadıgına bakmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

haritaların korsan olarak çıktığını gördünüz, lisanslı kullanıcı olduğunuz için indirmediniz, doğru mu anlıyorum?lisanslı kullanıcı, korsan harita sitelerinde niye gezer?

http://www.basarsoft.com.tr/harita-kapsami/

Buradan çıktığını görürsünüz. Ama Basarsoft Nextgen uygulamasına halen güncelleme gelmedi...

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Haritalar korsan olarak çıkmadı; legal olarak çıktı. İllegal siteler korsan kullanıma aynı gün sundu. Ancak sadece başarsoft nextgen halen güncelleme almış değil. iGO veya Başarsoft Nextgen'i illegal olarak kullananlar bu haritalarda sorun yaşamıyorsa lisanslı kullanıcının ne sebeple geç güncelleme aldığını bir zahmet açıklasın Başarsoft...

google'a "başarsoft 2016.07" yazdığınız zaman çıkan ilk 10 arama sonucunun 8'i illegal siteler...
  • mortarxl kullanıcısına yanıt
    İllegal haritayı bizim legal cihaza yükleyebilirmiyiz acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Basarsoft

quote:

Orijinalden alıntı: kamenzü

ankara da altındağ dan mamak tarafına giderken.

gereksiz yere (sıkışıklık yok) yan yola sokup tekrar geri çıkarıyor...

sıkışıklıkta servis yolu önerme sınırım 5 dk.

Selamlar.

İncelediğimiz kadarıyla durum trafik ile bağlantılı. Normal şartlarda cihazlar bağlantı yoluna girmeden devam ettiriyor. 2016.07 güncellemesinde belirtmiş olduğunuz yer güncellenmiş olacak.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Necmettin.

İzmir'de Trafik Bilgi Sistemi Çalışmıyor mu?

• Bir mail ile NextGen'e geçişimi sağlayan @Basarsoft Necmettin Bey ve beceremediğim yerlerde tekrar tekrar yardımcı olan Yasin Bodurlar beye çok teşekkür ederim :)

Murat Inceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdince -- 22 Kasım 2016; 13:42:27 >
  • Klasik güncelleme işleri. Başarsoft'un bu tavrı şaşırtıcı değil, hep böyleler. Türk firmalarında sıkça rastlanan hak ettiğinden fazla ilgi görüp büyümeyi kaldıramayan yapılar. Günün birinde sıkı bir yabancı firma ya rakipleri olur ya da sahipleri olur geçer gider.

• Yav arkadaş Allah için bi açıklama yapın. Satın alayım diyorum, Türk firması kazansın diyorum ama yok ya siz doymuşsunuz paraya belli. Google play de yorumlara bakın millet neler saydırmış. Sırf o yorumlar yüzünden satın almaktan vazgeçiyorum. Daha da bulaşmam Türk firmalarına

• Parası ile alan birisi olarak "kesinlikle para verip satın almayın" diyorum.

Güncelleme ile ilgili soru sorunca "ölü taklidi" yapan bir firma; ne firma yetkilileri, ne firma sahibi kesinlikle "nextgen ne zaman güncelleme alacak" sorusuna cevap vermiyor; nezaketen bir cevap verilir, "güncelleme olmayacak" cevabına bile razıyım ben şahsen ama yok illa ölü taklidi yapacaklar...

Acıyorum verdiğim paraya ve helal de etmiyorum...
  • Merhaba.

Mobil platformda yaşanan gecikmeyi en başından NNG tarafına ilettik.Tekrar tekrar da yayınlanma konusunu hatırlattık. Biz de yayınlanmasını bekliyoruz.

Saygılarımla,

Necmettin.
  • Basarsoft kullanıcısına yanıt
    yıllardır bu sorun devam ediyor ,alternatifi olsa keşke
    resmen adamların insafına kalınmış
  • Basarsoft kullanıcısına yanıt
    o zaman mobil platformda "geliştirici" kısmından isminizi silin, "nng" yazın yerine...

geliştiricisi olduğunuz(!) programın kendi derlemiş olduğunuz haritasının güncellemesinin başka bir etmen tarafından kontrol ediliyor olması ne kadar mantıklı?

hadi nng'nin orjinal igo'sunu satın almış olsam "eyvallah" derim de...
  • Sygic aldım. Kendinizle gurur duyun. @Basarsoft

• yandex navigasyon ile araçlara takılan navigasyo cihazları ve ayrıca telefonlara indirilen ücretli navigasyon programları le ilgili fark nedir

yandex haritasıda basarsoft üretiyor.

süreklide güncelliyor kendini. Ofline olarak harita indirme de var. Online olarak trafik durumu var.

Neden Konuda bahsettiğiniz diğer ücretli programları kullanıyorsunuz

yani ne tür farkları var?

ipad de ücretli igo var tableti arabaya monte etmek zor olduğu için yandex i kullanıyorum

Bana kabataslak ne fark olduğunu söyleyebilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 18 Aralık 2016; 17:47:55 >
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Yandex bildiğim kadar geriden geliyor güncellemelerde yapılan güncellemeler programla alakalı harita nerdeyse 2 dönem öncesi başarsoft haritası. Gerçi bizde daha bir dönem gerideyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Yandex bildiğim kadar geriden geliyor güncellemelerde yapılan güncellemeler programla alakalı harita nerdeyse 2 dönem öncesi başarsoft haritası. Gerçi bizde daha bir dönem gerideyiz.

2 dönem eski ise bütün köprüler nasıl faal olarak kullanılıyor haritada?

yeni köprülerin hepsi ekli

nasıl test edebilirim acaba
  • 
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.