Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.970
Cevap
98
Favori
1.004.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arabamda başarsoft'un sygic var ve bugün deneme fırsatım oldu inanın yolu bilmesem 35dk yollarda zaman kaybı ve nasıl olurda hesaplamada yanlış yapar anlamışlar değilim.

Örnek: kavşaktan sola döndükten sonra az ileride hedefe varıyorum lakin sygic nedense kavşaktan sağ dönmemi istiyor ve bilmediğim başka bi yoldan götürmek istiyor o kadar kolay bi hedefe ?!?!?

Sizce sorun nerde?
  • boolat kullanıcısına yanıt
    Sygic çoğunlukla (bana göre) hatalı tarifler içeriyor. Uzun zamandırda düzeltemediler. Harita ile alakası yok. Program yazılımı ile alakalı...
    Sygic başarsoft değil tomtom kullanıyor
  • Allah bullah olmuş arabanın deyipi... Reset yapayım... İnşallah düzelir...

Yoksa en iyi navigasyon hangisi? Tomtom, Copilot diyorlar sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boolat

Allah bullah olmuş arabanın deyipi... Reset yapayım... İnşallah düzelir...

Yoksa en iyi navigasyon hangisi? Tomtom, Copilot diyorlar sizce?

En iyisi google haritalar. Tomtomda hala osman gazi köprüsü bile yok. Kaç zaman önce açılmış köprü.
  • Erbaa82 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende öyle düşünüyorum lakin internet olmadan Google haritalarda olmuyor... Keşke haritada yükleme olsaydı süper oldurdu...
  • quote:

Aynen bende öyle düşünüyorum lakin internet olmadan Google haritalarda olmuyor... Keşke haritada yükleme olsaydı süper oldurdu...

Çevrimdışı indirebilirsiniz istediğiniz bölgeyi...
    Bak bunu bilmiyordum! Bütün Türkiyeyi indirme şansımız varmı? Galiba yok uğraştım... Yerel şeklinde oluyor lakin belki bi tüzek vardır belki bütün Türkiye kartı indirmek için?

Az önce yandex indirdim parca parca indirme şansı veriyor yani il şeklinde... Keşke Google haritadada öyle olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boolat -- 9 Ocak 2017; 0:56:53 >
    En iyisi İGO başka tanımam
    google haritalar internet olmadan bir işe yaramaz google harita ve igo Başarsoft haritası kullanıyor zaten.Onun için en iyisi internet olmadan çalışan İGO
  • quote:

Orijinalden alıntı: akume

google haritalar internet olmadan bir işe yaramaz google harita ve igo Başarsoft haritası kullanıyor zaten.Onun için en iyisi internet olmadan çalışan İGO

Güncelleme gelmiyor kardeşim. Güncelleme gelse IGO güzel de güncelleme gelmiyor maalesef...
  • quote:

Bak bunu bilmiyordum! Bütün Türkiyeyi indirme şansımız varmı? Galiba yok uğraştım... Yerel şeklinde oluyor lakin belki bi tüzek vardır belki bütün Türkiye kartı indirmek için?

Az önce yandex indirdim parca parca indirme şansı veriyor yani il şeklinde... Keşke Google haritadada öyle olsa

Hocam tüm Türkiye'yi de indirirsin parça parça seçerek ama eğer nakliyeci filan değilsen gerek yok. Hangi bölgede yaşıyorsan orayı indir. Yazın da şehirler arası gideceksen diğer yerleri indirirsin. Ben İstanbul'da yaşıyorum ve sadece İstanbul'u civarını indiriyorum. Yazın da gideceğim bölgeleri indiriyorum.
    Hangi ve nasıl bir cihazı kullandığını bilmiyorum ama ben android kullanıyorum ve bu ayın beşinde Basarsoft 2016.10 (Q4) Türkiye + (KKTC) Haritası çıktı yeni daha nasıl bir güncelleme bekliyorsun anlamadım
  • akume A kullanıcısına yanıt
    Bende 2016-3 var halen. Kendiliğinden gelmiyormu güncelleme.
  •  BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberlerien son bu bende note 4
    nereden geldi güncelleme arkadaşım? bizde android kullanıyoruz; ne programı açınca bir güncelleme var, ne play store'da "başarsoft nextgen" e bakınca bir güncelleme var?

bilmediğimiz bişey biliyorsanız paylaşın lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortarxl

nereden geldi güncelleme arkadaşım? bizde android kullanıyoruz; ne programı açınca bir güncelleme var, ne play store'da "başarsoft nextgen" e bakınca bir güncelleme var?

bilmediğimiz bişey biliyorsanız paylaşın lütfen...

Navigasyon cihazlarına gelmiş güncelleme onu diyor arkadaş...
    arkadaşım illegal yüklemenin nasıl yapıldığını biliyoruz; biz burada parasını ödemiş lisanslı kullanıcılar olarak güncelleme alamadığımızı firma yetkililerine anlatmaya çalışıyoruz.
  • mortarxl kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim yardımcı olmak istemiştim sana kolay gelsin
  • Slm,

İGO başarsoft son sürüm kullanıyorum araba simgesinin altında bi nokta var ve nereye gidersem takip ediyor.. o noktayı nasıl kayıp ederim? Veya gizlerim? http://i.hizliresim.com/bkZOYd.jpg
    Nedeni rahatsız oluyorum o nokta sinir edici

Teşekkür ederim

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boolat -- 12 Ocak 2017; 15:52:31 >

• 
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.