Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (471. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.970
Cevap
98
Favori
1.004.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boolat

Slm,

İGO başarsoft son sürüm kullanıyorum araba simgesinin altında bi nokta var ve nereye gidersem takip ediyor.. o noktayı nasıl kayıp ederim? Veya gizlerim? http://i.hizliresim.com/bkZOYd.jpg
    Nedeni rahatsız oluyorum o nokta sinir edici

Teşekkür ederim

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri

Bildiğim kadarıyla.

1. o nokta sizin aracın tespit edildiği konumu gösteriyor. araç işareti ise programın yol üstünde bulunduğunuzu tahmin ettiği noktayı gösteriyor.

2. bu nokta gps anteni-baz istasyonu ile tespit edilen konumunuz olduğu ve bazı teknik kısıtlamalar veya ölçüm hataları, sinyal yetersizlikleri vs teknik zımbırtılara bağlı olarak bir miktar hatalı (5-20 mt hatalı konumlandırabiliyor diye biliyorum.) olabilir.

3. bu nokta kaldırılamıyor.

yanlışım olabilir, ancak kabaca durum böyle...

•  BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri

her iki noktanın da yerini tam hatırlamıyorum ancak.

1.
    ilk görüntüdeki yer ankara da konsoloslukların olduğu caddede, mevkiyi net hatırlamıyorum.

ancak, yokuş aşağı inerken bir tünel girişinde navigasyon haritada tüneli gösterirken, sesli olarak sağdaki yan yola yönlendiriyor.

haritadaki durum ile yolun fiziki durumu farklı, tünelin sağındaki yol görünmüyor. o nedenle düz gitmem gerekirken sağdan devam etmem gerekiyormuş gibi yönlendiriyor.

2.
    ikinci görüntüde arabanın tespit edilen konumu (küçük nokta) anayol üzerinde olmasına ve trafik vs sıkıntı olmamasına rağmen beni yan yoldan dolaştırıyor.

3.
    nerdeyse her gittiğim güzergahta buna benzer sıkıntılar oluyor.

özellikle hızlı gidilebilen yollarda bu olunca şöyle saçma bir durum oluşuyor.

Ana yoldan başka bir yola geçeceğim zannedip yavaşlıyorum, sağa yanaşıyorum, sonra görüntü ilerleyince programa ve haritaya verdiğim paraları saymaya başlıyorum.

4. bu programa çizilen rotanın görüntü olarak logunu tutturma ve iletme özelliğini ekletebilirseniz güzel olur.

ekran görüntüsü almak için cebelleşirken kaza yapmak istemiyorum. çünkü o bölgeyi geçince çizdiği rota görünmüyor.

5. kendi speedcam dosyamızı hangi klasöre kopyalayarak kullanabiliriz?

6. android, ios lisans taşıma problemi yüzünden kaçak kullanmaya zorlamayın insanları.

7. bulut hesabı ile senkronizasyon büyük bir eksik.

8. Güncellemenin çok geç gelmesi (gelmemesi :) ) diğer harita sağladığınız firmalarla (Google vs) yapılan sözleşmeler gereği mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamenzü -- 13 Ocak 2017; 0:52:58 >

• şu güncellemeyi verin gari :)
  • Baya gülümseten son deneyimimi anlatmadan geçmek istemedim. Cuma akşamı 21 civarları Avrupa yakasından Sabiha Gökçen'e ayarlı gidiyordum, 1. köprü yoğun olduğu için onu pas geçip 2. köprüye yönlendirmişti ve hiç tıkanma yaşamadan ilerledim. 2. köprünün çıkışında durmam gerekti, beklerken bana alternatif bir yol önerisinde bulununca önizleme yapayım dedim, biraz ileriden yapacağım dönüşle 2. köprüye geri dönmemi ve 1. köprü üzerinden havalimanına gitmemi tavsiye etti :]

Bu arada programla ilgili bir beklentim var
    : Başka bir yerden kopyaladığım metni arama kutusuna kopyalatmıyor. En azından çevirimiçi aramada bu aktif olursa sevinirim. (Cihazım Note 4)
  • Burada navigasyon programı kullananlara tavsiyem şudur. Başarsoft iGo vb. Programları şehiriçinde değil uzun yolda kullanın. Şehiriçi için şuan en sağlıklısı google maps. Çevrimiçi trafik bilgilerini en hızlı güncelleme alan program. Bulunduğunuz şehri çevrimdışı kaybedebilir veri kullanımını azaltabilirsiniz. İzmir de her rotamı buna göre ayarlıyorum. Hiç sapma yaşatmadı bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

Burada navigasyon programı kullananlara tavsiyem şudur. Başarsoft iGo vb. Programları şehiriçinde değil uzun yolda kullanın. Şehiriçi için şuan en sağlıklısı google maps. Çevrimiçi trafik bilgilerini en hızlı güncelleme alan program. Bulunduğunuz şehri çevrimdışı kaybedebilir veri kullanımını azaltabilirsiniz. İzmir de her rotamı buna göre ayarlıyorum. Hiç sapma yaşatmadı bana.

Katılıyorum şehir içinde en iyisi google maps. Yandex ondan sonra geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

quote:

Burada navigasyon programı kullananlara tavsiyem şudur. Başarsoft iGo vb. Programları şehiriçinde değil uzun yolda kullanın. Şehiriçi için şuan en sağlıklısı google maps. Çevrimiçi trafik bilgilerini en hızlı güncelleme alan program. Bulunduğunuz şehri çevrimdışı kaybedebilir veri kullanımını azaltabilirsiniz. İzmir de her rotamı buna göre ayarlıyorum. Hiç sapma yaşatmadı bana.

İGo ya göre program eksiklikleri var. Zamanla düzelir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

quote:

Google Maps ve Yandex de İgo da Başarsoft haritası kullanıyor nasıl birbirinden üstün olur anlamadım
  • akume A kullanıcısına yanıt
    Haritalar ortak sadece canlı trafik bilgisi ve güzergah çizen program ayrı.
  • Google programları başarılı fakat maps beni yanlış yola soktu 6 aydır kullanmıyorum. Yandex navi de adres arama olsa keşke.

Yanlış adres derken bayrampaşa dan nişantaşına giderken 3. Köprü yoluna soktu. En az bir yıl birdaha kullanmam.

• Hiç kendimizi kandırmayalım en güncel harita ve arama logaritması igoda. Oda güncellemeyi geç veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme alamadıktan sonra en günceli olmalarının bana bir faydası yok :)

daha doğrusu parasını ödeyen kullanıcıya faydası yok; illegal kullanıcılar çatır çatır güncel harita kullanıyor... hatta 5 ocak 2017'de tekrar güncelleme gelmiş herhalde...

başarsoft nng'ye çamur atıyor ama illegal kullanıcılar güncellemeyi nng'den alıyor çok enteresan değil mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Hiç kendimizi kandırmayalım en güncel harita ve arama logaritması igoda. Oda güncellemeyi geç veriyor.

Hiç vermiyor biz geç vermesine razıyız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyide nng yada başarsoft, güncelleme vermiyor- geç veriyor falan filan da sonuçta kapsam olarak açık ara önde ben kullandığım dataya bakarım doğrumu doğru daha doğrusu en doğrumu en doğru..

Ne cümle oldu ama :-)
  • mortarxl kullanıcısına yanıt
    o olay gerçekten çok enteresan bir durum :)
    kırık haritalarda bazı problemler çıkıyor (galiba)
    acaba tamamlanmayan haritalar mı sızdırılıyor ?
    gerçi tamamlananlarda da kavşak görüntülerini unuttukları da oluyor :)
  • mortarxl kullanıcısına yanıt
    PNA GÜNCELLEMESİ OLDU

Bir de Trafik çalışsa İzmirde,
  • selamlar,

2016.10 tarih etiketli Başarsoft Haritaları yayındadır. İlk testlerimin bir kısmında sorun olmadığını gözlemlerdim.

Tabelalar, Kavşak ve Tünel Görünümleri hatasız. Hatta Bolu Dağı Tünelinde bile tünel uyarısı değil de tünel görüntüsü alabildim.

Avrasya Tüneli dahil Boğaz ve İzmit Körfezi üzerindeki köprüler işlenmiş ve navigasyon yapılabiliyor.

Teşekkür ederiz Başarsoft; emeği geçen herkese sevgi ve saygılar.

Hayırlı olsun, Keyifli sürüşler diliyorum.

Saygılar.
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, güncelledik
  • Necmettin bey selamlar,
    Bazı küçük noktalar var bildirimde bulunayım; muhtemelen siz 2017.03'de düzeltmiş olursunuz ama ben yine de bildireyim.

İsim 1363. Sokak - Yeni ismi: Ruhi Kurnaz Bulvarı
    Açıklama: Yukarıda Fen Lisesi Kavşağından aşağıda D100 bağlantısına kadar aynı isim. Kanal üzerinde 4 şerit köprü bağlantısı var. Hız sınırı 50Km/s

İsim: 1439. Sokak - Yeni ismi Hürriyet Caddesi
    Açıklama: Yukarıda dönel kavşaktan aşağıda D100 birleşimine kadar ayını isim.Kanal üzerinde 4 şerit köprü var. Hız Sınırı 50Km/s EDS ile kontrol ediliyor!

İsim: D100 Çoban 2012 Kavşağı
    Açıklama: Tünel girişinden itibaren Düzce çıkışına kadar (Şerifoğlu Köprülü Kavşağı dahil) Hız Sınırı 70Km./s EDS ile kontrol ediliyor.

İsim: 853. Bulvar - Doğru ismi Rasim Betir Bulvarı
    Açıklama: Bulvar batı yönünde Nezih Tütüncüoğlu Bulvariyla birleşti. Hız 50Km/s

İsim: D655 Beyciler Kavşağı
    Açıklama: Dönel kavşak Trafik ışığı yapıldı. Düzce'deki kara noktalardan biri burası.

İsim: Çevre Yolu -Yeni ismi Zahid Kevseri Bulvarı
    Açıklama: Düzce ile Kalıcı konutlar arası aynı isim. Hız Sınırı 70Km/s. EDS İle kontrol ediliyor.

Saha ekiplerinizce kontrolunu ve varsa düzeltmeleri bilginize sunarım.

Sevgi ve saygılarımla.

• DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Sanıyorum pna güncellemesinden bahsediyorsunuz; halen android tabanlı uygulamada parasını ödeyip lisanslı kullanan kullanıcı 2016.03 haritasına mahkum...
  • 
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.