Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (482. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.970
Cevap
98
Favori
1.003.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce 1GB RAM'li telefon kullanırken, yolu gecikmeli takip ediyordu. Şu an 2.33GHz 4GB cihazımda Yandex'te takılma yaşamıyorum. Açılışta 5sn içinde uyduları bulup, bulunduğum yeri konumlandırıyor. Yol boyu 4 - 5 - 8 saat boyunca kesintisiz kullanmama rağmen donma yaşanmadı. Yandex'i tercih sebebim, şehir içinde yüklü haritanın internet kotasını kullanmaması. Sadece trafik bilgisi için interneti kullanması.

• caglar_sss kullanıcısına yanıt
    2017.07 haritasi yayinlandimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Selamlar,

Kabaca İzmit -> Karamürsel -> Yeni İzmir Otobanı -> Orhangazi Tüneli -> Bursa -> Balıkesir -> Manisa rotasında kullandım. Bursa'da Görükle civarında 2-3 defa dondu. Uygulamayı kapatıp tekrar açtım; bir kere daha kapandı. Susurluk'a gelmeden hep aynı yeri gösterir şekilde kaldı.
    Yol boyunca geçeceğim tüm illerin haritalarını (olası veri aktarımı sorunlarına karşı) da indirmiştim.

Telefonum rootlu falan da değil. Üzerinde sadece Navigasyon uygulamaları olan Yandex, Başarsoft NextGen ve kendi uyglamasaı Google Maps var. Samsung Galaxy Grand Max cihaz, ki bunu her zaman arabada ve navigasyon için tutuyorum. Ram 1.5Gb.

Sebebi ne olabilir anlayamadım.Yoldaydım ve fazlaca da kurcalamadım. Sonuç beni yolda bıraktı... Google maps ile Seferihisar'a sorunsuz gittim.

Harita içeriğinden ziyade cihaz / program uyumu sorunu yaşamışsınız.
    Program kapandığı sırada "hata raporu gönder" seçeneği çıktı mı ? İlettiyseniz geliştiricilere gitmiştir.

"Susurluk'a gelmeden hep aynı yeri gösterir şekilde kaldı." buradan da anladığım kadarı ile GPS sorunu yaşamış olabilirsiniz.
    En iyi GPS deneyimi için Wi-Fi, GPS ve Hücreselin hepsinin açık olduğuna emin olun. En iyi öyle çalışıyor çünkü.

Hatayı
    yandex.com.tr
    Bilgi - Yandex Navigasyon. Yardım
    https://yandex.com.tr/support/navigator/troubleshooting/faq.html
    adresinden destek ekibine bildirebilirsiniz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikolog Kedi -- 1 Eylül 2017; 17:5:24 >

• Teşekkür ederim.

Konum belirleme hassasiyeti cihaz üzerinde "Yüksek Doğruluk" olarak seçili. Sanıyorum bahsettiğiniz ayar bu olmalı. Bir diğer konu ; donmalar esnasında veya sonrasında hata raporu gönder şeklinde bir uyarı çıkmadı, yani ben görmemiş de olabilirim yola yoğunlaştığımdan. Son donma ile beraber eşimden rica ettim kapatıp task menüden de kaldırıp yeniden çalıştırmasını; bu işlemden sonra bir türlü stabil duruma gelmedi yazılım.

Benim aklıma gelen şu; bu tip veri alımı sorunu -ki ben böyle düşünüyorum- yaşanması durumlarında acaba cihazının gps alıcısını mı kullanmak gerekli? Defalarca Ankara, İstanbul, İzmit seyahatlerim olmuştu ve hepsinde Yandex kullandım; ilk defa böyle bir sorun yaşadım... İlginç...

Dönerken yeni sürüm yayınlanmış; ben döndükten sonra farkettim ve test imkanım olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Teşekkür ederim.

Konum belirleme hassasiyeti cihaz üzerinde "Yüksek Doğruluk" olarak seçili. Sanıyorum bahsettiğiniz ayar bu olmalı. Bir diğer konu ; donmalar esnasında veya sonrasında hata raporu gönder şeklinde bir uyarı çıkmadı, yani ben görmemiş de olabilirim yola yoğunlaştığımdan. Son donma ile beraber eşimden rica ettim kapatıp task menüden de kaldırıp yeniden çalıştırmasını; bu işlemden sonra bir türlü stabil duruma gelmedi yazılım.

Benim aklıma gelen şu; bu tip veri alımı sorunu -ki ben böyle düşünüyorum- yaşanması durumlarında acaba cihazının gps alıcısını mı kullanmak gerekli? Defalarca Ankara, İstanbul, İzmit seyahatlerim olmuştu ve hepsinde Yandex kullandım; ilk defa böyle bir sorun yaşadım... İlginç...

Dönerken yeni sürüm yayınlanmış; ben döndükten sonra farkettim ve test imkanım olmadı.

Merhaba,

Konum belirleme hassasiyeti yüksek doğruluk seçilmesine rağmen GPS dışında Wi-Fi ve Hücresel açılmazsa pek işe yaramıyor. Yani cihazın en iyi şekilde konum bildirmesi için GPS, Wi-Fi ve Hücreselin üçünün de aynı anda açık olması gerekmekte.
    Yine de GPS sorunu yaşanıyorsa cihazı açıp kapatmakta / uygulamayı silip yeniden yüklemekte vb fayda vardır.

En son seçenek olarak Yandex ile iletişime geçebilirsiniz.

IPhone 5S - Samasung Galaxy S8 / S7 cihazlar var evde. Üçünde de sorunsuzca kullanıyorum. GPS sapıttığı durumlarda GPS kapatıp açıp / uçak modunu açıp kapatınca düzeldiği oluyor.

• Yardım için teşekkürler. Deneyeyim yazdığınız yöntemlerle.
    iyi bayramlar diliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kuşadasından tekrar merhaba, Kırmızı işaretli geçiş kapatılmış.

37.853752958176,27.259624615513

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_arcadia -- 11 Eylül 2017; 22:48:17 >
  • Kuşadası düzenleme önerilerine devam:
    1.) kırmızı nokta ile gösterilen yer hedef olarak belirlendiğinde rota yerine kuzeyden düz bir çizgi çiziyor.
    2.) kırmızı yön oklarına göre yol yönleri yeniden belirlenmelidir.
    3.) kırmızı ve gölgeli gösterilen yeni yol eklenmelidir.
    4.) pazar yeri poi de var ancak çizilmemiş. burası sabit bir yer olduğundan harita üzerinde de gösterilebilir (uygunsa)

37.851164939152,27.259506598297

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_arcadia -- 11 Eylül 2017; 22:49:50 >

• Değerli Arkadaşlarım;

Hata/Eksik bildirimlerinizde koordinat bilgisi eklerseniz bu işlemi yapacak kişilere büyük oranda yardımınız dokunur.
    Teşekkürler.

İyi bayramlar dilerim.
  • Navigasyon görünümünde "yakın" seçili olmasına rağmen, haritaları kuş bakışı görebiliyorum. Igo Primo'da böyle bir problem yoktu, ama Igo Nextgen'de bu problem var. Sebebi ne olabilir? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozgur42

Sayın Başarsoft yetkilisi, aşağıdaki resimlerde Ankara'dan Konya istikametine giderken Türkiye Şoförler Odası Dinlenme Tesisi'ne giriş gözükmekte. Fakat maalesef bu mümkün değil çünkü Ankara'dan Konya istikametine giderken bu yol üstündeki bu tesise giriş için açılmış olan refüj boşluğu beton bariyerler ve dualarla kapatılmış durumda. Bu tesise girmek için 5,5 km öteden U dönüşü yapmak zorundasınız. Daha öncesi de vardır belki bilemiyorum ama en az iki aydır durum bu şekildedir.

@Basarsoft

Merhabalar.

Gerekli düzenlemeleri yaptık, 2017.10 güncellemesinde yer alacaktır.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Necmettin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozgur42

Sayın Başarsoft yetkilisi, Afyonkarahisar'da Afyon -İzmir yolu üzerindeki ( İzmir istikametine giderken Afyon Özdilek'i biraz geçtikten sonra) Karahisar Tüneli iki yönüyle de hizmete açılmış durumda. Bunu da bir an önce haritalarınıza eklerseniz iyi olur. Kolaylıklar dilerim.

Selamlar.

Gerekli düzenlemeleri daha önce yaptık, 2017.10 güncellemesine hazır durumdadır.

Saygılarımla,

Necmettin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_arcadia

Kuşadası düzenleme önerilerine devam:
    1.) kırmızı nokta ile gösterilen yer hedef olarak belirlendiğinde rota yerine kuzeyden düz bir çizgi çiziyor.
    2.) kırmızı yön oklarına göre yol yönleri yeniden belirlenmelidir.
    3.) kırmızı ve gölgeli gösterilen yeni yol eklenmelidir.
    4.) pazar yeri poi de var ancak çizilmemiş. burası sabit bir yer olduğundan harita üzerinde de gösterilebilir (uygunsa)

37.851164939152,27.259506598297

Merhaba.

Bu ve bir önceki bildiriminiz ile ilgili düzenlemeleri yaptık, 2017.10 güncellemesinde yer alacak.

İlginize teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Necmettin.

• Novada Menemen AVM açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 15 Eylül 2017; 16:23:17 >
  • Manisa Çevre Yolu ayırımı yolları genişledi ve değişikler oldu. Akhisardan Manisa Turgutlu ya gelirken artık sola yanaşıp geçiliyor. Sağ taraf direk Çevre yoluna bağlanıp İzmire gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 15 Eylül 2017; 15:26:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Manisa Çevre Yolu ayırımı yolları genişledi ve değişikler oldu. Akhisardan Manisa Turgutlu ya gelirken artık sola yanaşıp geçiliyor. Sağ taraf direk Çevre yoluna bağlanıp İzmire gidiyor.

Merhabalar.

Belirtmiş olduğunuz kısmı 2017.10 güncellemesine ekleyeceğiz.

Saygılarımla,

Necmettin.

• Selamlar,

PND Cihazlar için Başarsoft 2017.07 [170904] Sürüm haritalar yayınlanmıştır arkadaşlar. Naviextras Toolbox yazılımı ile bağlanarak güncellemelerinizi alabilirsiniz.

HARİTA İÇERİĞİ

Keyifli sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 1 Ekim 2017; 7:55:40 >
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme icin teşekkür ederim.

• DD252Admin kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.