Şimdi Ara

Başbakan'ın içtiği, binbir derde deva Demirhindi Şerbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kanuni doneminde ortaya cikan Demirhindi serbeti binbir derde deva oluyormus. Basbakan'in polis iftarinda icmesiyle gundeme geldi. Dunden beri tum haber bultenlerinde goruyorum. Az once internette buldum siparis verdim. Acaba nasil birsey icenler var mi?

Ilgilenenlere siparis veridigim site:http://memlekettengelsin.com/?urun-3938-zaden-demirhindi-serbeti--260-cl-

• Buz gibi olursa cok lezzetli bir icecektir, gecen ramazan icmistim daha bu sene denk gelmedim. Benim dikkatimi ceken tarafi Kanuni Sultan Suleyman'in bizzat en sevdigi icecek olmasiydi.

"Demirhindinin hurma, şeker, bal, kakule, karanfil, kişniş tohumu ile yapılan şurubu dünyanın birçok yerinde serinletici bir içecek olarak tüketilir. Bu şerbet Osmanlı padişahı Kanuni Sultan Süleyman’ın en sevdiği içecekti."
  • Yahu madem bu kadar faydaliydi şimdiye kadar neden icmediniz? Basbakanin icmesinimi beklediniz? Bir donemde tansu hanimla birlikte kusburnu satışları patlamışti, simdilerde unutuldu gitti, Özenti bir milletiz Velhasıl...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok faydalı bir içecek binbir derde deva derler.Tarçın, karanfil ve yenibahar vardır içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanx1

Yahu madem bu kadar faydaliydi şimdiye kadar neden icmediniz? Basbakanin icmesinimi beklediniz? Bir donemde tansu hanimla birlikte kusburnu satışları patlamışti, simdilerde unutuldu gitti, Özenti bir milletiz Velhasıl...

Adamın yeni haberi olmuş mesajından anlayabileceğin üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Yahu madem bu kadar faydaliydi şimdiye kadar neden icmediniz? Basbakanin icmesinimi beklediniz? Bir donemde tansu hanimla birlikte kusburnu satışları patlamışti, simdilerde unutuldu gitti, Özenti bir milletiz Velhasıl...

Adamın yeni haberi olmuş mesajından anlayabileceğin üzere.

Hocam mesajima dikkat ederseniz asil vurgulanmak istenen millet olarak ozenti ile baslayan maceralarimiz.. Bu olayida Altin cilek olayina cevireceksiniz yakinda uyaniklar bununda hapini yapip satarlar, internetde aratin bakalim altin cilek seruveni nasil baslamis nasil bitmiş. Umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

+ ~
    Bi ara da şu altın çilek falan muhabbeti vardı ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.