Adana’daki bu olay, sağlık hizmetlerine ve bireysel haklara dair önemli bir tartışmayı gündeme getiriyor. Ailenin bebeğin topuk kanı alımını reddetmesi, dini inançlar veya kişisel tercihleri nedeniyle bir hak arayışı olabilir, ancak bu tür durumlar sağlık açısından ciddi riskler taşıyabiliyor. Mahkemenin kayyum ataması kararı, çocuğun güvenliğini ön planda tutarak doğru bir adım atılmış. Ailenin vasiyi belirtmesi de, çocuğun geleceği için önemli bir çözüm önerisi. Sağlıkla ilgili kişisel tercihler kadar, çocuğun sağlığı ve güvenliği de her şeyden önce gelmeli. |
Adana'da bebeklerinden topuk kanı aldırmayan aileye soruşturma!
-
-
En ufak hastalıkta acile koşup kutu kutu antibiyotik yazdırmayı biliyorlar. Boş beyinli insanlar, ne yazık üreyerek nesillerin devam ettiriyorlar. Asıl sıkıntı bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğru karardır. Devlet bebek bile olsa vatandaşının menfatinden sorumludur. Ayrıca toplum sağlığı diye bir şey var. Yaşadığımız toplumun kuralları var. Cahil komplo teorileri ve düzensiz göç yüzünden ülkede tedavi edilmiş hastalıklar yeniden görülmeye başladı. Ayağınıza paslı çivi battığında, köpek ısırdığında da aşı olmayın o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthtsdmr -- 31 Ocak 2025; 18:33:41 > -
Çocukluk çağı aşıları kişilerin tercihine bırakılabilir ( ben çocuklarımın kini yaptırdım) ancak çocukluk çağı aşıları yapılmamış çocukları ilköğretime başlatmama şartı da olmalı. ( Avrupa modeli)
-
Adam sakalli diye yobazlikla sucluyorsun ya, bunun aynisini 1 milyon CEHAPELI sozde modern insan da yapiyordur kesin, gorduk 2023 genel secimlerinde, iki tarafin da hicbir farki yokmus!
Annem Ankara Cankaya'dan ev al oglum diyor, muhit onemliymis. Diyorum anne yobazlarin icinde yasayamam kusura bakma :D:D:D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X