Şimdi Ara

////::::BASCILAR BURAYA::::\\\\ (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
2
Favori
31.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet tekrardan ben geldim hortlatıyım dedim bu konuyu...
    öldü gitti ya aylardır yerlerde...
    gerçi hortlatılmış ama olsun....
  • benim takatim kalmadı artık
    quote:

Orjinalden alıntı: ResT_In_PeaCe

evet tekrardan ben geldim hortlatıyım dedim bu konuyu...
    öldü gitti ya aylardır yerlerde...
    gerçi hortlatılmış ama olsun....
  • basgitarist.com ve faanahtari.com gibi siteler olduğu için bu forum yalan olcaktır arkadaşlar.fazla çabalamayada gerek yok zaten.bas konusunda bilgi edinmek isteyenler bu sitelerin forumlarında istemedikleri kadar bilgi bulabilirler.onun için kasmaya gerek yok...
  • SLM ARKADALAR BENDE BASSCIYIM ARANIZA YENİ KATILDIM..
  • hoşgeldin bilader...
    quote:

Orjinalden alıntı: kürşat_kaan

SLM ARKADALAR BENDE BASSCIYIM ARANIZA YENİ KATILDIM..
  • Bende varım nerde bir bass sesi duysam hasta olurum
  • Beyler ben bateristim Ankara da yım, aynı zmnda elektro gitar da çalıyorum ama o öle zevk olsun diye ....
    Elektro gitar olarak Cort WI14 aldım siyah
    Bass olarak ta bedava ya buldum bi yerden : Fender Bullet Bass Deluxe modeli var... Bu bass modeli nsldır_??? Ayrıca bende öğrenmek istiyorum tab biliyorum zaten ... Akord nsl edicemm normal gitar gibi mi farklımı???
  • kardeş akordu klasik veya elektro gibi alamazsın...
    6 telliyse:Sİ-Mİ-LA-RE-SOL-DO
    5 telliyse:Sİ-Mİ-LA-RE-SOL
    4 telliyse:Sİ-Mİ LA-RE
    KOLLAY GELSİN
    quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

Beyler ben bateristim Ankara da yım, aynı zmnda elektro gitar da çalıyorum ama o öle zevk olsun diye ....
    Elektro gitar olarak Cort WI14 aldım siyah
    Bass olarak ta bedava ya buldum bi yerden : Fender Bullet Bass Deluxe modeli var... Bu bass modeli nsldır_??? Ayrıca bende öğrenmek istiyorum tab biliyorum zaten ... Akord nsl edicemm normal gitar gibi mi farklımı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaMaRqUe -- 19 Ekim 2006; 18:56:50 >
  • bass gitar almak istiorum warmı satan?????????????
  • quote:

Mİ-LA-RE-sol yazıcaktın sanırım tabi standart akortdur bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMKT -- 23 Ekim 2006; 18:59:55 >
  • Arkadaşlar Bass Gitara başlamayı düşünüyorum..Çalabildiğim başka bi alet yok (flüt var ilk okulda öğrenmiştim)Yani pke fikir sahibi değilim..
    Yeni başlayanlar için nasıl bi gitar önerirsiniz?300-350 ytl falan bi bütçe ayırabilirim ama siz tavsiye edin gerekirse 450ye kadar da çıkarım.Çünkü pek bilgim yok yani 2.el almayacam..Kazıklanmıyım..Sizin önerilerinize göre hareket ederim.
  • merhaba arkadaşlar denizliden ben bu siteyi kullanmıyordum fakat artık sizler için kullanacağım bi sorunuz olursa lütfen yazın yardım etmeye çalışacağım iyi günler...
  • bass derken bass gıtar mı kastedlılyor
    bende calmak ısterım ama once gıtar ı gelıstırmem lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzanKHAN

Arkadaşlar Bass Gitara başlamayı düşünüyorum..Çalabildiğim başka bi alet yok (flüt var ilk okulda öğrenmiştim)Yani pke fikir sahibi değilim..
    Yeni başlayanlar için nasıl bi gitar önerirsiniz?300-350 ytl falan bi bütçe ayırabilirim ama siz tavsiye edin gerekirse 450ye kadar da çıkarım.Çünkü pek bilgim yok yani 2.el almayacam..Kazıklanmıyım..Sizin önerilerinize göre hareket ederim.

O paraya Cort'un AB4 ya da AB5 modelini satın alabilirsin.Alacak olursan uygun fiyata almanda da yardımcı olurum.

• bende varım bass konusuna gelince bence bir bass çı hayatı boyunca 4 tellede gidebilir yani karar ona kalmış ama ben kendim 5. ve 6. telli gitarları alacağım şu an YAMAHAyla idare ediyorum ama belki yurtdışından Fender Custom Series den alacağım.Ton u çok iyi diyorlar. Zaten Fender dedimi alacaksın. Fender abi yani ustası. Ama belki 5 Tellimi YAMAHA RBX775 yada TRB1005 olarak düşündüm şu anda da zaten RBX serisinden dandik birşey var ama sanırım benim sayemde(övünmek gibi olmasın abim söyledi ondan duyup söylüyorum bunu) tonu çok güzel çıkıyor. neyse bu 3 gitardan hangisini alayım söyleyin

• bende geldim bende varımBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
  • yeah hysteria çalarken koydum kendimi :D
    http://i70.photobucket.com/albums/i104/nuvanda/bn9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NuWaNdA_ -- 28 Aralık 2006; 19:07:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmkt07

quote:

yada arkadaş gelir gelmez alternatif tuning olayina girmis :)
  • beşer şaşar!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: RawRide

quote:

Orjinalden alıntı: mmkt07

quote:

yada arkadaş gelir gelmez alternatif tuning olayina girmis :)

• paylaşımlara açık olalım lütfen!!!
    bas üzerine bilgilerinizi lütfen bizimle paylaşın....
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.