Şimdi Ara

////::::BASCILAR BURAYA::::\\\\ (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
2
Favori
31.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • basa geçsene :)
  • nerdesiniz yavv
  • bende varım. 5 yıldır bassıyorum. Benide alınnnnnn!
  • quote:

Orjinalden alıntı: desert_rain

bende varım. 5 yıldır bassıyorum. Benide alınnnnnn!

/>

figure 1: non-momentum based indicators
  • quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

quote:

Orjinalden alıntı: desert_rain

bende varım. 5 yıldır bassıyorum. Benide alınnnnnn!

/>

figure 1: non-momentum based indicators

euheuhe

• Ben de geçmek istiyorum bas gitara. Sıfırdan başlıycam. Akustik falan çok çok az kullandım. Hatta hiç kullanmadım. İlk bas gitarla başlamayı düşünüyorum. İnşallah yazın. Sizlerin başını ağrıtcam kusra bakmayın artık :))
  • no problem
  • Bende katılabilirmiyim acaba arkadaşlar???
    Geçen gün birader Clio sunu annemin evde garaja bırakıp Ersin'e gitmiş mayalı içecek almaya(şşş)
    Patlatırsın abicim yedek anahtarı, dalarsın Clio nun bagaja.. Allah yatıyo JBL 1000 'lik.
    Bir çalmışım dooru benim makinaya takmaya elektrikçiye. Bu dana o kafayla çakmıyo mevzuuyu
    taa ertesi öğlen telefon. " abi benim woofer ı çalmışlar" yattım yerlere gülerken.
    Bu sayılır mı? Fena çalmıştım o bass ı ama ????? Hala duruyo bagajda. Wallaha yaa.???
  • Alayına "Bass"ılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeiffer

Bende katılabilirmiyim acaba arkadaşlar???
    Geçen gün birader Clio sunu annemin evde garaja bırakıp Ersin'e gitmiş mayalı içecek almaya(şşş)
    Patlatırsın abicim yedek anahtarı, dalarsın Clio nun bagaja.. Allah yatıyo JBL 1000 'lik.
    Bir çalmışım dooru benim makinaya takmaya elektrikçiye. Bu dana o kafayla çakmıyo mevzuuyu
    taa ertesi öğlen telefon. " abi benim woofer ı çalmışlar" yattım yerlere gülerken.
    Bu sayılır mı? Fena çalmıştım o bass ı ama ????? Hala duruyo bagajda. Wallaha yaa.???

çok fena
  • Bende bu grupta yer almak istiyorum
  • Benide alın İbanez GSR 180bk
  • Beyler sizinle bir problemimi paylaşmak istiyorum.2 yıla yakın süredir bass gitar kullanıyorum(cort ab4).Önceleri uzun süreler çalmama rağmen parmaklarda bir su toplama olayı olmuyordu.Son zamanlarda parmaklarımın sertleşmesine rağmen kısa süreli bass gitarı çalmamda, parmaklarım bu sert haliyle bile su topluyor.İnanılmaz bir acı veriyor.Resmen parmakları kullanamıyorum.Eskiden böyle sorunlarım yoktu.
    Yaklaşık bir ay önce elektro çalan arkadasım bass gitarımı 20-30dk kullandı ve ertesi gün parmaklarının su topladığını söyledi.Onun teorisine göre ufak bir elektrik kaçağı var tellerde.
    Bence tellerin değişme vakti gelmiş.Böyle bir problemle karşılaşan varmı acaba?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Ben de varım!
  • bana biri bas gitardaki teknikleri söyleyebilir mi?
    yani nasıl gitarda bend, naturel harmonic, pick vs. var, bas gitarda ne var?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.