Şimdi Ara

////::::BASCILAR BURAYA::::\\\\ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
2
Favori
31.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fieldy

quote:

Orjinalden alıntı: ResT_In_PeaCe

Benim size bir sorum olacak beyler...
    Ben yaklaşık 4 aydır falan klasik gitar çalıyorum ama halen elimde bir bass gitar yok...
    ben gitar hocama sordum "ben bass gitar alacam da ne zaman alayım?" diye
    hocam bana "8-9 ay daha klasik gitarda ilerle, sonra 6 telli alırsın ve sıkıntı çekmezsin" dedi...
    sizce bu mantıklı mı????

iyi saçmalamış hocan.bence o senin sadece paranı yemek istiyor.bi defa bas gitar çalmak istiyosan bas gitar alıp çalacaksın.herşeyin temeli klasik gitardır diye tamamen yanlış bi mantık oturmuş insanların beynine.yüzme öğrenmek için gider mayo alırsın.yüzme öğrenmek için gidipt önce bisiklete binmeyi öğrenmezsin.
    bi defa sen 8-9 ayda klasik gitarı yiyip bitirebileceğinimi zannediyosunda 8-9 ay sonra basa geçecen.8-9 ay sana sadece zaman kaybıdır.direk al bi bas gitar ve öğrenmeye başla.ne öğrenmek istiyosan o enstrümanla başla.
    6 telli olayına gelince.bence senin hocan hiç hayatında 6 telli bas gitar görmemiş.hatta abartıyorum olayı bas gitar görmemiş.bas gitara genel anlamda 4 telliyle başlanır ve birçok virtiöz düzeyindeki adama 4 telli yetmiştir.ama dinlediğin tarza ve daha doğrusu yapmak istediğin müzik tarzına göre 5 yada 6 telli kullanabilirsin.çünkü 4 telliyle çalınamayan parçalarda var.direk 6 telliyle başlarsan sıkıntı çekersin.bence al bi 4 telli ve ilerle.zaman içinde zevklerin ve dinlediğin müziğin tarzına göre isteklerin şekillenecektir.o zamanda 4 tellimi 5 tellimi yada 6 tellimi senin işini görecek kararını vereceksin.

daha uzun yazmak isterdim ama vaktim yok.biras gecikmelide olsa görüşlerimi açıladım.ve kesinlikle doğru olduğuna inanıyorum.

eyvallah

sağol be hoca...
    ben de senin gibi düşünüyom yani hemen alıp başlıyım diyom ama para yok...
    babamlar da vermiyo
    ben de para biriktirmeye başladım...
    artık ne kadar birikirse alcam bişiiler...

EDİT: Rocker'a resim gönderilmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResT_In_PeaCe -- 24 Haziran 2005, 12:41:32 >

• yamaha BB404L solak bas gitarım satılıktır.alet 6-7 aylık.tertemiz.almak isteyenler burdan iletişime geçebilir.
  • quote:

yamaha BB404L solak bas gitarım satılıktır.alet 6-7 aylık.tertemiz.almak isteyenler burdan iletişime geçebilir.

baba alıcı değilim hatta solak da değilim ama sen bence bi resmini koy...
    alıcı kitlen artabilir...
  • quote:

quote:

yamaha BB404L solak bas gitarım satılıktır.alet 6-7 aylık.tertemiz.almak isteyenler burdan iletişime geçebilir.

ok alın size resim
  • quote:

quote:

quote:

ok alın size resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fieldy -- 26 Haziran 2005, 2:25:18 >

• gitar yukardaki resmin aynısı.ama rengi ilk resimdeki gibi siyah değil.2. resimdekinin renginde.yani benim gitar 2. resimdekinin 4 tellisi.almayı düşünene arkadaşlar iletişime geçebilir.
  • uzun bi aradan sonra tekrar basscıların arasındayım
  • Hoşgeldin!! Bozz!!
  • hoşgelmissen gurban
    quote:

Orjinalden alıntı: bozz

uzun bi aradan sonra tekrar basscıların arasındayım

• kimse KAZIM KOYUNCU için bişey söylemiyecek mi bu topic te!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: MEtAL_X

Arkadaş bende o bass gitarın resminden alabilirmiyim banada bi pm atsan!!
    Çok merak ettim!

baba yollayım sana da...
    kusura bakma biraz geç oldu ama idare et...
  • baba gönderecem ama bir türlü İmagahack.us'a upload edemedim...
    başka bir site biliyorsanız söylermisiniz...
  • Mail gönderebilirsin
    metalx1313@yahoo.com
    aynı zamanda benim msn oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaMaRqUe

kimse KAZIM KOYUNCU için bişey söylemiyecek mi bu topic te!!!

ÖZÜR DİLERİZ ABİ NİYE KIZIYON
    "KAZIM KOYUNCU" İÇİN ÜZGÜNÜZ, ALLAH RAHMET EYLESİN...

ADAM ÇOK GENÇTİ BE, YAZIK OLDU.

• Eee nerde kaldı bu topiğin faydaları!!!!!!
  • Bab bu topicte Basstn anlayan bi kaç kişi var
    Faydaları yvaş yavaş görecess bu topicte..
  • slm milletttttt!!!ben geldimm.
    yawss ben şu an klasik çalıom ama ilerde bass almayı düşünüom..ama gözümü korkutuo baya...yanii o koca perdelere akor basmakzor gelio...beklioom cwp haa!!birde bass sesini en fazla duyduunuz grup hangisii???
  • Slm arkadaşlar bende bas çalıyorum(çalmaya çalışıyorum) yukarda okuduğuma göre bir arkadaşın hojası ona klasik gitarla 8-9 ay çalış sora 6 telli al demiş bence çok saçma.BAs gitara başlamak için klasik gitar bilmeye gerek yoq ne çalmak istiyorsan onun la başlayacaksın(bas ise bas elektro ise elektro).Ayrıca 6 veye 5 tel olayı tamamen yaptığın müzikle alakalı birşey ama yeni başlayacakssan 4 telle başla.Ama tabi şu var klasik çalan birinin basa geçmesi daha kolay olur kanısındayım çünkü parmakları basa hemen uyum sağlayacaktır.Ben hayatımda hiç klasik çalmadım ama sonuçta onu da öğrenmek lazım.Çünkü eğer bir grupta çalıyorsan her müzik aletini tanımalısınki onlara uyum sağlayabilesin.Bu arada Metal_X derslere devam bu arada bir kaç birşey sorayım bende yamaha rbx374 var ve yeni bi anfi alıcam ne önerirsiniz tavsiye ettiğiniz ve etmediğiniz anfiler nelerdir

PArmaklarınızın Tereyağ gibi olması dileğiyle

• +1 ne calmak istiyorsaniz onunla baslamalisiniz . 4 telli bir bass size uygun olacaktir. ogrenince tel sayisi arttirilip perdesiz basslar alinabilir bu arada bende 4 telli cort c4LH kullaniyorum ...

@mmkt07 anfi olarak Behringeri oneririm BX3000T modeli de iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: piaget

+1 ne calmak istiyorsaniz onunla baslamalisiniz . 4 telli bir bass size uygun olacaktir. ogrenince tel sayisi arttirilip perdesiz basslar alinabilir bu arada bende 4 telli cort c4LH kullaniyorum ...

@mmkt07 anfi olarak Behringeri oneririm BX3000T modeli de iyidir

bu arad şunu belirtelim klasik çalmaya başlamışsa ilk önce onunla dewam etmesini söylemiştik geçmişte...onun sebebide basa geçtiğinde birazda olsa kolaylık sağlamasıydı....ilk önce temel almalı klasikten düşüncesindeyim....bu aradada bende cort b5 ve a6 var

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.