elimde şekli p..i ye benzeyen bir resim var ama buraya koyamam... konuyu kapatabilirler... isteyene pmden atılır...
GONDER BAKİİM
quote:
Orjinalden alıntı: ResT_In_PeaCe
elimde şekli p..i ye benzeyen bir resim var ama buraya koyamam... konuyu kapatabilirler... isteyene pmden atılır...
quote:
Orjinalden alıntı: CaMaRqUe
BENCEDE AMA BİRAZ BKNU ÇIKARMIŞLAR GİBİ GELDİ BANA
evet biraz...
quote:
GONDER BAKİİM
quote:
gönderildi...
ABİ BU NEDİR YA HAYRET Bİ VAKKA YUH YANİ BU İŞİ YAPTIĞMIZA YAPCAĞMIZA PİŞMAN ETCEKLER VALLA ADAMI
quote:
ABİ BU NEDİR YA HAYRET Bİ VAKKA YUH YANİ BU İŞİ YAPTIĞMIZA YAPCAĞMIZA PİŞMAN ETCEKLER VALLA ADAMI
bu bassı heryerden bulamazsın....
quote:
başka isteyen yok mu acaba... babalar bence kesin isteyin... ben çok kişiye gösterdim... hepsi koptu gülmekten... yani görmezseniz ayıp edersiniz
cücük dilinizi yiceksiniz
quote:
cücük dilinizi yiceksiniz
çok hoşuna gitti galiba ama hakkaten çok hoş bir gitar... bu topiğe de galiba sadece ikimiz takılıyoz...
la geçen basla ilgili tr bi site bulduydum.forum neyim de vardı.bilen var mı arkadaşlar
quote:
Benim size bir sorum olacak beyler... Ben yaklaşık 4 aydır falan klasik gitar çalıyorum ama halen elimde bir bass gitar yok... ben gitar hocama sordum "ben bass gitar alacam da ne zaman alayım?" diye hocam bana "8-9 ay daha klasik gitarda ilerle, sonra 6 telli alırsın ve sıkıntı çekmezsin" dedi... sizce bu mantıklı mı????
iyi saçmalamış hocan.bence o senin sadece paranı yemek istiyor.bi defa bas gitar çalmak istiyosan bas gitar alıp çalacaksın.herşeyin temeli klasik gitardır diye tamamen yanlış bi mantık oturmuş insanların beynine.yüzme öğrenmek için gider mayo alırsın.yüzme öğrenmek için gidipt önce bisiklete binmeyi öğrenmezsin. bi defa sen 8-9 ayda klasik gitarı yiyip bitirebileceğinimi zannediyosunda 8-9 ay sonra basa geçecen.8-9 ay sana sadece zaman kaybıdır.direk al bi bas gitar ve öğrenmeye başla.ne öğrenmek istiyosan o enstrümanla başla. 6 telli olayına gelince.bence senin hocan hiç hayatında 6 telli bas gitar görmemiş.hatta abartıyorum olayı bas gitar görmemiş.bas gitara genel anlamda 4 telliyle başlanır ve birçok virtiöz düzeyindeki adama 4 telli yetmiştir.ama dinlediğin tarza ve daha doğrusu yapmak istediğin müzik tarzına göre 5 yada 6 telli kullanabilirsin.çünkü 4 telliyle çalınamayan parçalarda var.direk 6 telliyle başlarsan sıkıntı çekersin.bence al bi 4 telli ve ilerle.zaman içinde zevklerin ve dinlediğin müziğin tarzına göre isteklerin şekillenecektir.o zamanda 4 tellimi 5 tellimi yada 6 tellimi senin işini görecek kararını vereceksin.
daha uzun yazmak isterdim ama vaktim yok.biras gecikmelide olsa görüşlerimi açıladım.ve kesinlikle doğru olduğuna inanıyorum.
eyvallah
Robert Trujillo hakkındaki yorumlarınızı alayım
quote:
arkadaşlar..bass gitarda majör minör vsvs var mı..
olmamı hiç
quote:
Orjinalden alıntı: woddy
arkadaşlar..bass gitarda majör minör vsvs var mı..
quote:
Orjinalden alıntı: Gerko
Robert Trujillo hakkındaki yorumlarınızı alayım
Fazla görüşe gerek yoq bence, konserde st.anger stüdyo kayıtlarındada izledim herif kaplumbağa gibi dolaşıyo.. Utanmasa sürünecek!
Arkadaş bende o bass gitarın resminden alabilirmiyim banada bi pm atsan!! Çok merak ettim!
bence fazla merak edilecek bişey deil ama madem istiyosun arkadaş göndersin sana yapılacak en son şeyi yapmış adam
YOK MU YAA HİÇ Bİ TANIDIK GRUPDA ÇALAN BASS ÇI ARAMIZDA BU ARADA BEN DAVULCUYUM...
valla bissürü tanıdık grupta alt grup çıktım ama onlara çalmak daha nasip olmadı
quote:
Orjinalden alıntı: somekindofmonster
YOK MU YAA HİÇ Bİ TANIDIK GRUPDA ÇALAN BASS ÇI ARAMIZDA BU ARADA BEN DAVULCUYUM...