Şimdi Ara

Base asas item tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce Güzel bir Base asas nasıl olmalı takı belt Weapon earring herşeyi açıklamasıyla yazarsanız sevinirim teşekkürler

• butcen ne durumda onu yaz biz de ona gore cevap verelim.
  • klasik bir tarz olacak ama,

+9 shard (açıklama gereği duymuyorum.)
    +8 dark vane veya +9 cold dagger +8 dv yi verdiği dex bonusdan dolayı yazdım. cold daggeri ise verdiği club defans ve dex için yazdım. hatta dual shio +3 alabilirseniz, dual cold dagger +9 ile inanılmaz zr damageler vurabilirsiniz. (650-850 arası)
    +9 fp set (bütçeniz el veriyorsa +9 chitin set veya shell set)
    +3 rol +3 lego band (lego bandı verdiği resistler ve extra hp sinden dolayı yazdım.)
    +3 set (vs atacaksanız kesinlikle gerekli.)
    +3 judi belt (party kapışmalarda ve mageler ile olan vslerinizde faydasını çok görürsünüz.)
    +4 howling roaster ve +3 r.e mantıklı bir seçim olacaktır. (lego band ve roldeki olay.))
    +3 black dragon neck (dex vereni bunun ismi yanlış olabilir kusura bakmayın.)(aynı şekilde party kapışmalarda.)
    undy set ve str set (undy set daha fazla hp için. str set üstüne daha fazla pot ve cure pot alabilmen için.)
    bütçen el veriyorsa +0 cs (kaçarken warrior ve bp priestlerden yediğiniz hasarı minimalize etmiş olursunuz.)
    fp dd 25
    club chitin göğüslük olmazsa olmazlardan (hell breaker ve iron impactlı warriorlar ve bp ler için.)
    spear ayaklık (raptorlular için. ama base de fazla raptor kullanan olmayabiliyor serverdan servera değişen bir durum bu.)
    kolluk sword. (bu da fazla gerekli değil.)
    pad ax (ax bir bakıma lazım çünkü; warriorların bir çoğu combosu kolay olduğu için avedon ve giga tercih ediyorlar.)
    hatta yapabilirsen 200lr fr ve gr talia yap. (fr pek gerekli değil ama lr ve gr yi mutlaka edinmelisin. mageler hoşaf oluyor o zaman

dediğim gibi dizer ve sağlam bir clan bulursan tadından yenmez bu char.

edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 21 Nisan 2012; 17:48:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Levo0

klasik bir tarz olacak ama,

+8 dark vane veya +9 cold dagger +8 dv yi verdiği dex bonusdan dolayı yazdım. cold daggeri ise verdiği club defans ve dex için yazdım. hatta dual shio +3 alabilirseniz, dual cold dagger +9 ile inanılmaz zr damageler vurabilirsiniz. (650-850 arası)
    +3 rol +3 lego band (lego bandı verdiği resistler ve extra hp sinden dolayı yazdım.)
    +3 judi belt (party kapışmalarda ve mageler ile olan vslerinizde faydasını çok görürsünüz.)
    +3 black dragon neck (dex vereni bunun ismi yanlış olabilir kusura bakmayın.)(aynı şekilde party kapışmalarda.)
    undy set ve str set (undy set daha fazla hp için. str set üstüne daha fazla pot ve cure pot alabilmen için.)
    bütçen el veriyorsa +0 cs (kaçarken warrior ve bp priestlerden yediğiniz hasarı minimalize etmiş olursunuz.)
    fp dd 25
    club chitin göğüslük olmazsa olmazlardan (hell breaker ve iron impactlı warriorlar ve bp ler için.)
    spear ayaklık (raptorlular için. ama base de fazla raptor kullanan olmayabiliyor serverdan servera değişen bir durum bu.)
    pad ax (ax bir bakıma lazım çünkü; warriorların bir çoğu combosu kolay olduğu için avedon ve giga tercih ediyorlar.)
    hatta yapabilirsen 200lr fr ve gr talia yap. (fr pek gerekli değil ama lr ve gr yi mutlaka edinmelisin. mageler hoşaf oluyor o zaman

Hahah , ilahi iyi güldürdünüz . Denemediğiniz kulaktan dolma şeyleri gelip forumda yazmayın arkadaşlar , gerçekten komik oluyorsunuz . 650-800 r atacakmış char , dual shio ve chd alınırsa , +10 chd ve dual shio takanlar r ile 1-1.5k arası vuruyormuş . Yazdıklarınız baştan sona fail , hemde öyle böyle değil . +3 set demişsiniz , vs atacaksanız kesinlikle gerekli birde bunu eklemişsiniz , 3 set nedir ya adam base char dizecek , bir server'da kaç tane 3 set takan adam var ? Takan da warrior dur takar , str priesttir takar , assasta çok mu önemli +3 set gözünüzü seveyim . Hadi her şeyi geçtim , bir insan 3 set takıp da 9 shard 8 dw takacak .

Konuyu açan arkadaşta bütçe belirtirse ona göre bir char söylenir , yoksa hayallere sınır konulmaz herkes en uç charları söyleyecektir , yukarıda arkadaşın yaptığı gibi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 21 Nisan 2012; 17:57:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

Orijinalden alıntı: Levo0

klasik bir tarz olacak ama,

fp dd 25

Hahah , ilahi iyi güldürdünüz . Denemediğiniz kulaktan dolma şeyleri gelip forumda yazmayın arkadaşlar , gerçekten komik oluyorsunuz . 650-800 r atacakmış char , dual shio ve chd alınırsa , +10 chd ve dual shio takanlar r ile 1-1.5k arası vuruyormuş . Yazdıklarınız baştan sona fail , hemde öyle böyle değil . +3 set demişsiniz , vs atacaksanız kesinlikle gerekli birde bunu eklemişsiniz , 3 set nedir ya adam base char dizecek , bir server'da kaç tane 3 set takan adam var ? Takan da warrior dur takar , str priesttir takar , assasta çok mu önemli +3 set gözünüzü seveyim . Hadi her şeyi geçtim , bir insan 3 set takıp da 9 shard 8 dw takacak .

Konuyu açan arkadaşta bütçe belirtirse ona göre bir char söylenir , yoksa hayallere sınır konulmaz herkes en uç charları söyleyecektir , yukarıda arkadaşın yaptığı gibi .

cold dagger olayını clanımda bir asas kullanıyor. ve gerçekten etkili. (inanmıyorsanız deneyebilirsiniz.) haklısın +3 sete pek gerek yok asas için.

• Ben dw - imir , chd - shio olaylarını denedim hatta flame mage'e hb olayını dahi denedim . Bunları pvp de değil bizzat usko da denedim , milletin dediğine inanmayın olmayacak şeyler bunlar . Bizim zamanımızda da imir + dw ile assas kitliyor diyenler vardı , şimdide fazla r damage atıyor diyenler çıktı . Bunlar babadan oğula nesil galiba , sürekli ortaya saçma sapan bir şey atılıyor . Denemeden , gözünüzle görmeden inanmayın .
  • Arkadaşlar 300 lira param var daha fazlada oyuna vermek istemiyorum tam pk lık car yapmak istiyorum Sağlam Damage Sağlam Defans Bu parayla Şöyle birşey yapmayı düşündüm 100 liraya İron neck 50 liraya glassbelt +7 dw +8 shard 25 gb = 42 lira r.e 2 (fiyatını tam bilmiyorum) 16dex takı veya eme 1 olabilir Yüzükler Rol1 old rol olacak sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Elden Ring Pvp Meta
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.