Şimdi Ara

BASE CLASS HARIC KAC SUBB CLASS ACABILIORUZ BANA YARDIM EDERMİSİNİZ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben base class haric uc tane subb acabilioruz die biliorum ama ole deilse subb secimlerimi ona gore yapmak istiorum lutfen yardim ederseniz sevinirim

• 3 tane açabiliyorsun
  • Dragon server ında c3 den c4 e geçmeden önce gl/he/wl (pardon adam th da olabilir ama he ve wl dan eminim..) vardı rusun biri... iyide beceriyordu oynamayı(godmode on)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzYKL -- 21 Haziran 2006; 18:17:17 >
  • cok tesekkurler ozan abi :D son olarak ben hawkeye in ustune ne kasarsam ii olur (pvp falan icin.. )
  • sen hawkeye kas gerisini beraber hallederiz
    nede olsa ayni klandayiz demi canim derisi daha kolay olur eminim
    senin lvl kacti enson ben 72.5 civarinda kaldim 78 e az kaldi
    haweye prophet ac
    bir ton haweye pp olmus bende gördüm olanlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 21 Haziran 2006; 19:58:31 >
  • Valla abimde HE idi o da epey kararsız kaldı wl mi yoksa pp mi diye ama sonunda şu karara vardı : İstediğin her zaman bir pp bulup bufflanamıyorsun ve pvp lerde buff sız isen zaten hiç şansın yok ayrıca serverdaki pp sayısını düşünürsek iş iyice zorlaşıyor... O yüzden pp olursan buff ın hiç bir zaman eksik olmuyor...
  • 3 derken mesela ben th yim söyle yapabiliyor muyum ? TH/PP/DA/WL (bu sadece örnek olsun diye yazdım ) bi de class secerken ırk farkı oluyomu human iken orc falan sonra geri human yapabiliyomuyum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7/24 ACIK SERVER TAVSIYE
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzzYKL

Dragon server ında c3 den c4 e geçmeden önce gl/he/wl (pardon adam th da olabilir ama he ve wl dan eminim..) vardı rusun biri... iyide beceriyordu oynamayı(godmode on)

c3 de iken 3. classlar acılmadı ki nasıl yapcak 3 cüyü herkes iki class kullanıyodu sonra zaten silindi bence bi yanlısın var ya da benim
  • Valla Dragonda isen istersen sor bizim millete bana da onlar dedi ve bizzat o rusu gördüm ..Siege esnasında kale kapısında bekledi ve her seferinde çıkıp 2 kişiyi keser sonra geri girerdi... Yanlış olduğumu sanmıyorum ama adamın kendisine ingilizce sordum hiç ingilizcem yok dedi teyit ettiremedim... :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.