Bildirim
Baseband Yükseltmeden Gevey ile 4.3.3 e geçebilirmiyim...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu konuda açıklama var.
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=48030289 -
Basebamd yukseltmeden sn0wbreeze ile shsh kaydi olmadan 4.3.3 e gecebilirsiniz zaten direk yukseltirsenizde baseband dahil gevey 4.3.3 te calisiyor -
sarerer ve bird-hunter arkadaşım cevaplarınız için teşekkür ederim.
Sarerer anlattıklarınızın özetini çıkarttım kendimce ama işleme başlamadan önce bi kontrol edermisiniz, yanlışlık yapmayayım.
Telefon İphone 4
Sürüm: 4.1 (8B117)
Modem Firmware 02.10.04
Snowbreeze 2.7 ile 4.3.3 Update başlığında bulunan dosyaları indirdim.
Uyumlu cihazlar ve Firmwareleri
Snowbreeze 2.7.3
iPhone 4
Dosyalarını bilgisayarıma yükledim ve iphone4 firmware içinde çıkan dosyalar aşağıda C:\ iPhone3,1_4.3.3_8J2_Restore\Firmware içindeki dosya sizn resimdeki dosya ile aynı değil… içinden çıkan dosya ICE3_04.10.01_BOOT_02.13.Release.bbfw bu dosyayı mı kullanacağım. Dosya adı doğru mu
iphone 4’ ü usb ile bilgisayara bağladıktan sonra başlıyorum işlemlere.
Sonra 2. Simple Mod ile Hem jailbreak hem de kartsız aktivasyon yapabilirsiniz. Kısmında anlatılanları yapacağım. Yükleme bitince cihazı kapatıp, Start butonuna basarak DFU moduna alıcam.
Daha sonra itunes açacağım ve restore+shift tuşuna basarak masaüstündeki snowbreeze Firmware dosyası “ICE3_04.10.01_BOOT_02.13.Release.bbfw göstererek restore yapacağım.
Restoreden sonra cydia programını otomatik kuruyor diymi,
appsync for 4.0+ kurmayı unutmayın demişsiniz bunu nasıl kurmalıyım ve İnstallous nasıl yüklerim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bird-hunter
Basebamd yukseltmeden sn0wbreeze ile shsh kaydi olmadan 4.3.3 e gecebilirsiniz zaten direk yukseltirsenizde baseband dahil gevey 4.3.3 te calisiyor
direlt yükseltmede snowbreze olmadan gevey ile 4.3.3 te çalışabiliyor mu eğer böyle ise uğraşmasına gerek yok gibi bi ifade çıkarıyorum ben burdan doğru mu? -
bununla ilgili konu var. 1. veya 2. sayfaya gözatın. Gevey 4.3.3 ve 04.10.01 baseband ile sorunsuz çalışıyor. Direk update yapabilirsiniz itunes ile.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X