Şimdi Ara

Basebandı çöken iPhone 6 Plus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
11.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    servis yok demesi sadece baseband ile ilgili bir sorun değil. sim kart yuvasının bacak lehimleri kırılmış da olabilir. şimdi sim kartı görmese sim kart takılı değil uyarısı verir diyenler olabilir ama öyle değil. sim kartı görebiliyor ama sinyal alamayabiliyor. ve evet pahalı söylemişler. başka telefonculara da göstermeniz iyi olur. tavsiyem (kesinlikle reklam amacınyok) akan teknik diye bir youtube kanalı var. ben sadece o kanala aboneyim ve çok şey öğrendim sayesinde. onunla bi irtibata geçin derim. yani kesinlikle arıza şu diyemeyiz. antenle ilgilide olabilir simkart yuvasıylada ilgili olabilir baseband da olabilir. bu arada mesajı düzeltme gereği hissettim. telefoncu baseband dedi diye baseband olacak hali yok. sözünü ettiğim kişiyle irtibata geçin. sonra basit bir işlem için baseband değiştirmiş gibi yapıp kandırmasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolblack1903 -- 28 Aralık 2020; 19:53:7 >
  • coolblack1903 C kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bilgi için. Ama ben başka bir şehirdeyim hocam. Biraz aciliyeti var durumun. O yüzden yarın gideceğim bi tamirciye.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.