Şimdi Ara

Baseus 10.000 mAh PowerBank - LCD Display 2xUSB | 61.90₺ - Amazon.com.tr (KARGO BEDAVA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Baseus Gentleman 10.000 mAh LCD Display 2xUSB Power Bank , Siyah (PPLN-A01)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B01M0H6RPB

Baseus 10.000 mAh PowerBank - LCD Display 2xUSB | 61.90₺ - Amazon.com.tr (KARGO BEDAVA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 25 Temmuz 2020; 20:1:7 >

• Baseus üçkağıtçı bir firma, PD var der ama PD yoktur, MFI lisanslı der ama hiç bir ürününde MFI lisansı yoktur. Ortalama Çin kalitesinde ürünler üretiyor diye yere göğe sığdıramıyorlar burada. Anca zorda kalınca ucuza ürün diye alınacak bir marka. Ya da işte 2. yedek olarak alınabilecek bir marka. Buna bu parayı verene kadar az daha koyar Anker falan alırım.
  • Hızlı şarj yok ama fener özelliği var. Fiyatına göre tercih edilebilir ancak xiaomi gibi iyi bir marka sanmayın baseus un 2 ürününü satın aldım ikisi de elimde kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

Hızlı şarj yok ama fener özelliği var. Fiyatına göre tercih edilebilir ancak xiaomi gibi iyi bir marka sanmayın baseus un 2 ürününü satın aldım ikisi de elimde kaldı.
    Xiaomi gibi iyi firma sanmayalım mı? Xiaomi iyi mi yani? İyi güldüm.
  • Nakahella kullanıcısına yanıt
    Baseus tan iyi. Kapış

• Kullanan varmı arkadaşlar annem için almak istiyorum .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR.U

Kullanan varmı arkadaşlar annem için almak istiyorum .
    Var, çokta memnunum.alali 1 ay kadar oldu,ilerleyen zamanda ne olur bilmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

Baseus tan iyi. Kapış
    Öyle bişey yok.neye,kime göre iyi?xiaomi markasina hayranım,telefon,kamera, süpürge, şarj,kablo, diş fırçası,ampul,router vs herseyini kullanıyorum lakin aldığım 3 tane xiaomi powerbank 5 ay demeden bozuldu.
    Bir markanın bütün ürünleri %100 kalitelidir diye birşey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Öyle bişey yok.neye,kime göre iyi?xiaomi markasina hayranım,telefon,kamera, süpürge, şarj,kablo, diş fırçası,ampul,router vs herseyini kullanıyorum lakin aldığım 3 tane xiaomi powerbank 5 ay demeden bozuldu.

Alıntıları Göster
    Bana göre

Baseus tan kablosuz arac şarjlı telefon tutucu aldım 3 ay kullanamadım. Çakmaklık qc3.0 lı şarj aleti aldım o kadar dandikdi ki hemen iade ettim.

Xiaomi den kendime ve çevreme 20 tane kadar power bank aldım hepsi taş gibi. Sizin bozdugunuz powerlar çakma xiaomi olabilir.

• Kullanıp memnun olan varmı

• quote:

Alıntıları Göster
    Baseus üçkağıtçı bir firma, PD var der ama PD yoktur, MFI lisanslı der ama hiç bir ürününde MFI lisansı yoktur. Ortalama Çin kalitesinde ürünler üretiyor diye yere göğe sığdıramıyorlar burada. Anca zorda kalınca ucuza ürün diye alınacak bir marka. Ya da işte 2. yedek olarak alınabilecek bir marka. Buna bu parayı verene kadar az daha koyar Anker falan alırım.

• Baseustan pil %100 e geldiginde şarjı otomatik duran kablo almıştım iphone için. (3 adet)
    bazen 80de kesiyordu enerjiyi bazen 95te kafasına göre. Akıllı chipmiş güya. Para iadesi verene kadar kırk takla attırdılar.
    ondada tam iade vermediler. Baseus bnm gözümde markasızın bir tık üstü. 3tane Xiaomi powerbank im var. 5k tombik olan - 10k eski tek çıkışlı - 10k çift çıkış hızlı şarj olmayan
    Hiç bir sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar. Kaç yıl geçti sağlamlar hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Baseus üçkağıtçı bir firma, PD var der ama PD yoktur, MFI lisanslı der ama hiç bir ürününde MFI lisansı yoktur. Ortalama Çin kalitesinde ürünler üretiyor diye yere göğe sığdıramıyorlar burada. Anca zorda kalınca ucuza ürün diye alınacak bir marka. Ya da işte 2. yedek olarak alınabilecek bir marka. Buna bu parayı verene kadar az daha koyar Anker falan alırım.

Alıntıları Göster
    Anker tabiki daha kaliteli bir marka ama 15 TL'ye aldığım baseus halo typ-c /micro usb sarj kabloların dan çok memnunum.bim-a101 de satılan kablolarda 15 TL, onların yanında çok daha kaliteli.fiyatina göre degerlendiriceksin.

• Fiyatı kötü değil, ama markayı çok iyi zannetmeyin. Ben iki markanında Baseus ve Xiaomi powerbankini kullandım, açık ara Xiaomi diyebilirim. Baseus u genel olarak kötülemek istemiyorum ama ne kablosu ne powerbanki kaliteli geldi bana.
  • quote:

Anker tabiki daha kaliteli bir marka ama 15 TL'ye aldığım baseus halo typ-c /micro usb sarj kabloların dan çok memnunum.bim-a101 de satılan kablolarda 15 TL, onların yanında çok daha kaliteli.fiyatina göre degerlendiriceksin.

Alıntıları Göster
    Aliexpress'te Baseus fiyatına tonla aynı yeterince ürün var. Ortalama bir Çin markası. Baseus sadece biraz daha isim yapmışı. Bir de ne hikmetse Türkiye'de Aliexpress'ten bile ucuza satılıyor bazı ürünleri. Mesela geçen ay alıp iade ettiğim powerbanki 2018 üretimiydi. Ürün olarak Xiaomi'yi Baseus'tan bir iki tık ileride görüyorum. Ama Anker'den gibi bir markadan şaşmamak gerektiğini anladım. Sırf PD var ve Lightning ile de şarj olabiliyor diye almıştım. Ama hiç bir şekilde PD'olup onun hızlı şarjını algılamadığı ve aşırı ısındığı için iade ettim. Link'ini de aşağı bırakıyorum.
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B013GHQ56G/

• 2 powerbank var biri 10000lik xiaomi, diğeri 10000lik baseus. Xiaomi telefonu 3,5 kez doldurunca bitiyor, Baseus 2 kerede bitiyor. Alacak olanlar bunu da hesaba katsinlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Aliexpress'te Baseus fiyatına tonla aynı yeterince ürün var. Ortalama bir Çin markası. Baseus sadece biraz daha isim yapmışı. Bir de ne hikmetse Türkiye'de Aliexpress'ten bile ucuza satılıyor bazı ürünleri. Mesela geçen ay alıp iade ettiğim powerbanki 2018 üretimiydi. Ürün olarak Xiaomi'yi Baseus'tan bir iki tık ileride görüyorum. Ama Anker'den gibi bir markadan şaşmamak gerektiğini anladım. Sırf PD var ve Lightning ile de şarj olabiliyor diye almıştım. Ama hiç bir şekilde PD'olup onun hızlı şarjını algılamadığı ve aşırı ısındığı için iade ettim. Link'ini de aşağı bırakıyorum.
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B013GHQ56G/

Alıntıları Göster
    Xiaomi tabiki baseus'tan bir tık önde.baseus yeni yeni yesillenen bir firma,orta fiyat/performans gamında üretim yapıyorlar.
    Linkini verdiğin powerbank'i bende tam almak niyetindeydim,kampanyada konudaki powerbank'i görünce onu almıştım.iphone hiç kullanmadığım için powerbank seçimlerini bilmiyorum fakat çevremdeki iphone kullanıcıları hep bundan bahsediyor,destekleyen bir powerbank bulamiyoz, bugün şarj ediyor yrn etmiyor,kablo seçiyor vs vs vs gibi

• quote:

Xiaomi tabiki baseus'tan bir tık önde.baseus yeni yeni yesillenen bir firma,orta fiyat/performans gamında üretim yapıyorlar.
    Linkini verdiğin powerbank'i bende tam almak niyetindeydim,kampanyada konudaki powerbank'i görünce onu almıştım.iphone hiç kullanmadığım için powerbank seçimlerini bilmiyorum fakat çevremdeki iphone kullanıcıları hep bundan bahsediyor,destekleyen bir powerbank bulamiyoz, bugün şarj ediyor yrn etmiyor,kablo seçiyor vs vs vs gibi

Alıntıları Göster
    Ah hocam kablo seçice gelince bu powerbank MFI lisansı olmayan kablolar ile Lightning üzerinden şarj olmuyordu. MFI lisansı olan her kablo ile(Apple, Belkin, Spigen, hatta Belkin'in type-c'den lightning'e olan PD destekli kablosu dahil) Powerbank'i şarj edebiliyorken. Zamanında Çin'den aldığım, ucuz arabada, ya da kablo bozulunca kullanırım diye olan kablolar powerbanki şarj etmiyordu. Bu konuda MFI lisanslı bir ürün üretmeyen bir firma için tebrik ediyorum. Ama telefonu şarj ederken kablo ayırt etmiyordu.

Dediğim gibi aşırı ısınma sorunu olmasa ve PD olsa iade etmezdim ürünü. Fiyat olarak sunduklarına göre çok güzel. Ama type-c'den iPhone'u bir türlü PD ile değiş normal 1.5-1.8A ile şarj ediyordu. Onu da hemen hemen 2.4A Max çıkış gücüne sahip her Powerbank yapıyor. O yüzden benim için pek esprisi kalmıyordu. Hani evet kağıt üstünde güzel özellikler koymuşlar, güzel yapmışlar. Ama iş üretime ve kaliteye gelince bir şeyler eksik. Ha ne zaman bir özellik olmadan var gibi yazmayı bırakırlar ya da ne zaman doğru kalitede ürün üretirler o zaman Anker gibi olmaya yaklaşırlar. Yoksa tasarım olarak beğendiğim ürünleri var çokça.

Mesela şu
    amazon
    Baseus Q Pow 10.000 mAh LCD Display 3A. 2xUSB , Lightning Kablolu PD Power Bank, Beyaz (31813)
    https://www.amazon.com.tr/Baseus-Display-Lightning-Kablolu-31813/dp/B00BGK959U

• Samsung s8 2.5 kez şarj oluyor iyimi kötümü bu fiyata işimizi görüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.