Şimdi Ara

Baseus 45w(6A) QC4.0 Araba Şarj: 97₺, Baseus QC4.0 Duvar Şarj: 148₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.996
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Vergi ıvır zıvır gelmeden önce alttaki cihazı kuponla 8 liraya almıştım aliden.

Baseus 45w(6A) QC4.0 Araba Şarj: 97₺, Baseus QC4.0 Duvar Şarj: 148₺

11 11 e pek birsey kalmadı. Aceleniz yoksa benzer rakamlara da bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    Hem voltaji hem de akımı anlık gösteriyor. Dokunmatik bir tuşu var. Bu tuşa uzun basıldığında zaman ayarı açılıyor. Uzun basma işlemi bazen algılamıyor yine de güzel ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: avantis

Hem voltaji hem de akımı anlık gösteriyor. Dokunmatik bir tuşu var. Bu tuşa uzun basıldığında zaman ayarı açılıyor. Uzun basma işlemi bazen algılamıyor yine de güzel ürün.
    kablo olarak ne kullanıyorsun hocam bende note 10+ için almayı düşünüyorum
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    Kablo olarak baseus 1 metre kullanıyorum. Samsungun orijinal kablosu bazen hızlı şarj etmiyor. Oğlum şarja takılı kullandığı için kablo yıprandı ve kaliteli kablo değil. Aşağıdaki kabloyu kullanıyorum. Bu kablo hızlı şarjda 9 volt ve yaklaşık 1.5 amper ile çalışıyor. Hem orjinal kablo hem de baseusun kablosu bazen hızlı şarj ediyor bazen etmiyor . Orjinal şarj aletinde de durum aynı. Gece şarja taktığım için hızlı şarjı önemsemiyorum. Powerbanklarımda da hızlı şarj özelliği yoktur.
    US $1.90 33%OFF | Baseus 5A USB Tipi C Kablosu için Huawei P30 Mate 20 Pro P20 Hızlı Şarj Huawei için USB C Hızlı şarj aleti kablosu
    https://star.aliexpress.com/share/share.htm?redirectUrl=https%253A%252F%252Fwww.aliexpress.com%252Fitem%252F33003566068%252F33003566068.html%253Fmb%253D3rd1JEaNNYpJBY6%2526srcSns%253DCopy%252520to%252520Clipboard%2526tid%253Dwhite_backgroup_101&image=HTB1skbfeRiE3KVjSZFMq6zQhVXaF.jpg&businessType=ProductDetail&templateId=white_backgroup_101&title=US+%25241.90++33%2525OFF+%257C+Baseus+5A+USB+Tipi+C+Kablosu+i%25C3%25A7in+Huawei+P30+Mate+20+Pro+P20+H%25C4%25B1zl%25C4%25B1+%25C5%259Earj+Huawei+i%25C3%25A7in+USB+C+H%25C4%25B1zl%25C4%25B1+%25C5%259Farj+aleti+kablosu&platform=AE&tt=sns_Copy&aff_platform=default&cpt=1568832673715&sk=N85LW6jA&aff_trace_key=68e1ccaaa08a40c6981cd35549d89320-1568832673715-09654-N85LW6jA&terminal_id=c2b27e7d70214d949969564f4cfd8da5

• avantis A kullanıcısına yanıt
    Vergiyi düşününce burada daha uygun beklmeden alınabilir:
    https://forum.donanimhaber.com/baseus-catsh-mete-5a-2-metre-type-c-33-tl-baseus-waterdrop-4a-2-metre-mikro-usb-44-tl-kargo-dahil--139873725
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Kablo ve şarj aletini tek kargo ile aldım ve yaklaşık 16 lira vergi ödedim. Kabloyu her yerde bulmak mümkün. Amacım şarj aletini almaktı.

• armo07 kullanıcısına yanıt
    oha, 8 plus için hızlı şarj kullanıyorum ilk aldığım adaptör baseustu nedense içim tam rahat etmedi telefona o kadar para verip 100 TLlik şarj aletine teslim etmek gidip ankerin hızlı şarjını aldım kablo olarakta baseusu kullanıyorum 4-5 aydır herhangi bi sıkıntı yok hatta normal adaptörden baya baya seri halde şarj ediyor.

Baseus 45w(6A) QC4.0 Araba Şarj: 97₺, Baseus QC4.0 Duvar Şarj: 148₺ Baseus 45w(6A) QC4.0 Araba Şarj: 97₺, Baseus QC4.0 Duvar Şarj: 148₺

ilk başlarda baya korkuyordum şarj etmeye çünkü %5-10 arası kablo ısınıyordu dedim ne oluyoruz sonra araştırdım ilk o aralıkta en yüksek voltajı çekermiş telefon daha sonra 1.5-2 arasına düşürüyormuş amperini sonradan gözlemledim ciddende öyle sonradan soğuk oluyordu kablo ve %10a baya hızlı çıkıyordu.

• Bu aynı ürün mü?

Bu cihaz 2 usb de bağlı olduğunda 2sindende 9v 1.5 güç verebilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Fast battery charging 27W (Quick Charge 4+)
    https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_9-9507.php

QC4+ desteğini kullanabilirsiniz

Alıntıları Göster

merhaba, ilk mesajda fotoğrafı olan baseus araç şarj cihazının 22,5x2w çift usb'lisi ile, prizde orijinal vooc vs ile 20w alan reno2z'm, orijinal veya 5a kablo ile 5v-2a alabiliyor. attığınızda, yani bir usb, bir type-c'li modelinin teknik verilerinde 5v-3a diyor ama type-c ile 20w alma şansım var mı acaba? spigen'in bir ürünü var aynı şekilde, 30w type-c'si var. genelde çoğu powerbank'te de type-c çıkışı daha hızlı, baseus'ınki mi garip acaba? 20w vereceğini bilsem hemen alacağım, yoksa spigen'in çirkin ama daha iyi ürününe yol gözükecek gibi:

https://www.amazon.com.tr/Spigen-F31QC-H%C4%B1zl%C4%B1-%C5%9Earj%C4%B1-USB-C/dp/B07VP3HLGW/ref=sr_1_885?dchild=1&qid=1601597380&s=electronics&sr=1-885

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 3 Ekim 2020; 4:30:55 >

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Türkiye'ye göndermiyor

• haxal H kullanıcısına yanıt
    Yeni göndermemeye başladı normalde gönderiyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

akilliphonedan anker micro usb şarj kablosu almıştım 5-6 ayı gibi bozuldu ilgilenmedi,akıllıphoneda garantiyi unutun yani.

Kablosuz şarjlı araç içi telefon tutucu almıştım benimde elimde patladı. THH sayesinde değişim sağladılar 1 ay sonra yine aynı sonuç. Uğraşılmaz dedim. Baseus markasından ve akilliphone dan uzak durun.

• mustafasc kullanıcısına yanıt

hocam baseusdan yana sıkıntı yok sizin şanssızlığınız olmuş yoksa ömürlük çoğu ürünü baseusun,akıllıphonedan uzak durmak lazım.

• quote:

hocam baseusdan yana sıkıntı yok sizin şanssızlığınız olmuş yoksa ömürlük çoğu ürünü baseusun,akıllıphonedan uzak durmak lazım.

150 liralık ürün 2 kez üst üste arızalanınca bana güven vermedi. Araç şarjı da sipariş etmiştim malzeme kalitesini beğenmediğim için hemen iade ettim. Diğer cinli markaların yanında kalitesiz göründü bana.

ugreen,baseus bunların kalitesi aşağıya yukarı aynı ve şuan evde rahatlıkla 9-10 ürünü var baseusun,kablo tutucu,micro kablo,type c kablo,lightning kablo,kablosuz şarj standı vs vs ve hiç biri şu zamana kadar sıkıntı çıkarmadı,bir kere kablo temassızlık yapmıştı demişlerdi ya yollayalım yada yeni siparişte ekleyelim bende 2 ay sonrasında yeni sipariş vermiştim o siparişimle beraber 2 kablo yollamışlardı.

• quote:

ugreen,baseus bunların kalitesi aşağıya yukarı aynı ve şuan evde rahatlıkla 9-10 ürünü var baseusun,kablo tutucu,micro kablo,type c kablo,lightning kablo,kablosuz şarj standı vs vs ve hiç biri şu zamana kadar sıkıntı çıkarmadı,bir kere kablo temassızlık yapmıştı demişlerdi ya yollayalım yada yeni siparişte ekleyelim bende 2 ay sonrasında yeni sipariş vermiştim o siparişimle beraber 2 kablo yollamışlardı.

Keşke bende faturalı diye burdaki satıcıya güvenmek yerine aliexpress den alsaydım. Maalesef utanç verici ama elin çinlisi bizimkilerden daha namuslu dürüst.

ben o faturalı alayım kendi insanıma güveneyim olayını bırakalı çok oldu hocam elin gavuru çinlisi dediğimiz adam senden benden daha dürüst..adamlar normalde değişim olarak tek kablo yollaması lazımken 2 tane yollamıştı o zaman ve demiştim bir tane fazlalık çıktı bu siparişim içinde yoktu eğer yanlışlıkla koyduysanız parasını ödeyeyim diye demiştim onlarda demişti evet biliyoruz özür niyetinde yolladık kullanın kusura bakmayın tekrardan diye.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.