Şimdi Ara

Baseus M25 10.000Mah PB (Hepsiburada)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada da 4-4lük kampanyada indirime girdi ürün. Boyutları ve özellikleriyle fiyatı kıyaslanınca gayet güzel gözüküyor. Piyasaya göre 30 tl daha ucuz şuan. Ben bir adet aldım tercih eden olursa diye buraya da yazdım. Alanlara hayırlı olsun. (79 TL)
    Baseus M25 10.000Mah PB (Hepsiburada)
    Stok kodu: HBV00000INQS5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubi5897 -- 10 Ocak 2020; 16:39:1 >

• 5-10 lira oynuyor. kuponla daha ucuza gelebilir farklı sitelerde.
  • Fiyat yazsanız parmaklarınız kırılır değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SoSeriouS kullanıcısına yanıt
    Unutmuş olabiliriz. Daha uygun bir üslupla uyarabilirsiniz yada fiyat yazılmasını rica edebilirsiniz.
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Hangi sitede 5-10 lira oynuyor ? ürün en ucuz sitede 99 lira hepsiburada da 79 lira arada 20 lira oynuyor.
  • Hızlı şarj var mı

• Valla hocam ürün hakkında net bilgi yok. Yorumlarda hızlı şarj var diyen de var yok diyende.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaptım bir tane.

çünkü bu rakama typec yok. leş 15 yıllık android çıkış var kapış kapış alıyorlar da ilginç.

ikisi de var harika.

• Bende çıkışları için tercih ettim. Ayrıca type c iki yönlü olduğunu yazanda olmuş. Özellikli bir cihaza benziyor. Ürün geldiğinde tekrar yazarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Resim koyuyorsunuz, detaylı açıklama yapıyorsunuz ama hepsiburada linki neden konulmuyor da stok kodu konuluyor?

Kaçırdığım birşeymi var
  • Valla hocam bende bilmiyorum. Burada linç yememek için link koymuyorum. Zaten açtığım hepsi hepsi iki konu. Göze batmamak lazım
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Android çıkışı nedir aga yaa, Micro usb ye samsung şarjı da dersin sen şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kubi5897 K kullanıcısına yanıt
    Fiyat hatası olanlarda genelde direkt link koymuyor bazı arkadaşlar. Sözde hb anlıyor da hatayı hemen düzeltiyor diye. Onun dışında koy yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.