< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 1 Şubat 2023; 9:17:15 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Başıboş köpek terörü can almaya devam ediyor... (6. sayfa)
-
-
-
Mete Durna'nın köpek tarafından öldürülmesi üzerine komplo teorileri uydurup sulandırmaya çalışıyorlar. Keşke acılı aile şunlara dava açsa da 40-50 milyon dolar manevi tazminat kazansa Alex Jones örneğinde olduğu gibi.
www.cumhuriyet.com.trABD'li komplo teorisyenine silahlı saldırıyla ilgili asılsız iddiaları nedeniyle tazminat cezasıhttps://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/abdli-komplo-teorisyenine-silahli-saldiriyla-ilgili-asilsiz-iddialari-nedeniyle-tazminat-cezasi-2005716
Alex Jones davasında yargıç, cezanın yeterince yüksek olması ve böylece kasıtlı olarak tekrar bu tür bir duygusal zarar vermenin "karşılanabilir" olmaması gerektiğini söyledi.
Yani yargıç, kodum mu oturturum, sıkıysa bir daha yapın demiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 1 Şubat 2023; 15:7:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
anormal bir durum göremiyorum
-
Şu belgeyi gördüm ya; millet ittifakına asla oy vermem.
Kendi içinde dahi çelişen bir belge
Hayvan haklarını daha da ileri taşıyacağız diyor... Hak =sorumluluk
Düşünemeyen varlığa hak verilmez. Bunu her hukukçu bilir. Bunu bildiği halde es geçen hukukçu dolu ortalık o ayrı
Dünyada böyle bir kavram yok. Hayvanın hakkı olmaz refahı olur.
Hak insana verilir. Kullanırsın ve sorumluluğun olur.
Seçme ve seçilme hakkı gibi mesela
Hayvanların ekonomik sömürüsünü durduracakmış eee bal süt et peynir yumurta yemeyeceğiz yani öyle mi
Bu kadar yaşamsal ve temel bir sorunu, yani başıboş sahipsiz köpek sorununu çözemeyen, buna bilimsel, akılcı ve gerçekçi yaklaşamayan; ülkenin başka sorunlarını da çözemez.
Gerçekçi olalım
Çözüm diye sundukları şey kısırlaştırma... Besleme odağı kurma..
Şehirde başıboş köpek olmaz.
Kısırlaştır sokağa sal yöntemini hindistan hariç yapan batı ülkesi yok.
İstediğin kadar kısırlaştırma yap adamlar kerizlerden para toplamak için köpek üretiyor.. Büyüyünce de sokağa atıyor. Ayrıca kısırlaştırma saldırganlığı azaltmaz.
Milyonlarca başıboş köpeğin aşıları ve ilaçlamaları günü gününe takip edilemez. Bu yüzden batıda, köpeklerin başıboş kalmasına izin verilmiyor.
Bütün dünya bilmiyor cahil; bi bunlar akıllı
Neyse zaten gılışdar aday olup kaybeder seçimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
ANADOLU AJANSItwitter“Van'da 9 yaşındaki çocuğa saldırarak ölümüne neden olan köpeğin sahibi tutuklandı https://t.co/aGgqgzFH3N”https://twitter.com/i/status/1620463292094226440
-
NASIL BAŞLADI ;
NASIL GİDİYOR ;
-
Dün haksız yere kapatılan, başlığın yerine açılan başlık birleştirilip açılmış hayret ettim doğrusu. Demek ki insanların birleşip tepki göstermesi yetiyormuş.
Ayrıca üyeliği banlanan insanların banlarının açılması gerekli. Haksız yere banlandılar.
Yetkisini kötüye kullanan moderatörlerin de yetkilerinin alınmasını talep ediyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gscarbon -- 2 Şubat 2023; 17:52:25 > -
Dandik dundik doğu avrupa ülkelerinde ve gürcistan gibi yerlerde sokak köpeği olması ve bu köpekleri besleyen köpek taparların olması bilinen bir durum fakat benim özellikle bilmek istedigim sey, o ülkelerde, bu köpekleri, belediyeler, vatandasın parasıyla mamalıyor mu? yani vatandastan belediye hizmetleri icin kullanmak amacıyla aldıkları paraları sokaktaki köpekleri beslemek icin harcıyorlar mı?
-
"ittırsarlar uyutulsun,zaten insan nüfusu fazla" diyen @Devian ın sadece bu mesajları silindi, hesabı ceza almadı. Aynısını köpekler için yazan birçok üyenin hesabı süreli ceza aldı..
Buradaki ayrımcılığı anlamak zor, mantığı kavrayabilmek ise imkansız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nat mı banladı hocam sizi de? konu açtım onu da kapattılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Agir hakaretlerin, baskalarina israrla saygisiz mesajlar atmanin, devamli kavga cikarmaya calismanin kural disi oldugunu anlamak zor olmasa gerek.
Foruma yazmadan once kurallar hakkinda sinav yapilmali bence.
-
Kimin banladığını bende bilmiyorum. Tek bildiğim şey insanları, çocukları öldüren başıboş köpeklerini korumak için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar, herkesi devreye sokuyorlar.
Açtığın konuyuda kapatmışlar. Onların tek derdi, hayattaki yaşama gayeleri saldırgan, vahşi, başıboş köpekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 5 Şubat 2023; 1:48:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X