< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Başıboş köpeklerin saldırdığı 2 yaşındaki bebek hayatını kaybetti (4. sayfa)

-
-
Sokak köpeğine mama vermek unter bir davranıştır. Sokak köpeğine kesinlikle mama verilmemeli
-
Ben 2019 yılında 2 defa pitbull köpeği aldırdım. Cimer'e şikayet ettim ve gelip köpeklere el koydular. Sonradan galiba bu yasayı da esnettirdiler diye hatırlıyorum. Bana yakın yerde, komşu evlerde yaşayan Pitbull görünce şikayet edip evden aldırıyordum, o kafa şeklinden, o omuzlarından hemen tanırım onları benden kaçamazlar.
Şimdi burada 1 adet pitbull daha var, ona top fırlattım, kafasıyla topu geri attığı için onu şikayet etmiyorum. Benim oturduğum yere çok yakın değil fazla rahatsız edici değil.
Neyse yani kanun o şekildeydi direkt el koyuluyordu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Mart 2025; 12:7:57 > -
Über mi çıktı o topu atan yoksa
Überhund
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 9 Mart 2025; 12:56:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet, Überhund çıktı, o kafasıyla voleybol oynayabiliyor.
-
-
çocuk suçlu, yanında mama taşısaymış.
-
Tamam o zaten überhund ama bunun da hakkını yemeyelim.
Hem bu alttaki yanında olursa, problemli durumlarda senin bir şey yapmana gerek bile kalmaz, kol bacak falan ne varsa götürür bu
-
Konuyu saptirmayalim simdi cok ciddi bir konu bu.
Haklısın, oldukça ciddi bir konu, ama köpek dediğimiz şey bazen faydalı da olabiliyor. Yani, fayda sağlayabileceği bazı durumlar var. Ben birebir yumrukla dövüşmeyi severim, ama hastalığı var, ileride yaşlılığı var, değil mi? Sokak köpeklerinin faydalarını kastetmiyorum.
Bak, o yasak olduğu için bu da güzel iş görür. Bu da epey güçlü bir it türü, hatta Pitbull'dan daha güçlüdür. Adamı aşağıdan yukarıya doğru yavaş yavaş yiyebilir. Fakat Pitbull'da ağrı hissetme olayı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Mart 2025; 16:3:45 >
-
Yukardaki 350 PSI ısırıyor, Pitbull 250 PSI ısırır..
-
Sırt çantalı varlıklar yakalanıp gözaltına alınmalı
-
Evini korur, hayvanlarini korur, av yapar, köpek köpek olarak kullaniliyorsa cok faydali bir hayvandir. Sokaklarda ekosisteme parazit oluyorsa,il insanlar azarar veriyorsa haşerattir. Haşeratla baş etmenin tek bir makbul yolu vardir...
Acaba polise direnip polis tarafindan vurulup olseler dinlerinde şehit sayiliyorlar mi?
Her devrin adamı diye buna denir :) Arşivde olmasa utanmayacaklar ama neyse
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X