Başıboş köpeklerin saldırdığı 2 yaşındaki bebek hayatını kaybetti Konya'nın Merkez Karatay ilçesinde sahipsiz köpeklerin saldırdığı 2 yaşındaki bebek hayatını kaybetti. ![]() Başıboş köpeklerin saldırdığı 2 yaşındaki bebek hayatını kaybetti https://www.trthaber.com/haber/turkiye/basibos-kopeklerin-saldirdigi-2-yasindaki-bebek-hayatini-kaybetti-900111.htmlBaşak Mahallesi Şehit Erdal Özçelik Sokak'ta Suriye uyruklu 2 yaşındaki Rana El Selci çok sayıda sahipsiz köpeğin saldırısına uğradı. Çevrede bulunan vatandaşların müdahalesiyle bebek saldırgan köpeklerden kurtarıldı. Yaralı bebek yaşama tutunamadıYaralı bebek, ambulansla kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. "Bizler de çok tedirginiz" Olayın yaşandığı Başak Mahallesi'nin muhtarı Ramazan Dayan, "Olayı öğrenince çok üzüldüm. Allah ailesine sabır versin. Bizler de tedirgin olduk, çok üzüldük. Köpek zaten ülkemizin sorunu, bizim mahalleyle alakalı değil. Belediyeler düzenli olarak topluyor ama bizim sıkıntımız kenardan sürekli köpek geliyor. Ben hala olayın şokundayım, hala titriyorum. O çocuğun hali beni çok etkiledi` dedi". |
Başıboş köpeklerin saldırdığı 2 yaşındaki bebek hayatını kaybetti

-
-
Sorumlularinin Allah bin cesit belasini versin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha önce yazdım yine yazıyorum. Sokakları köpeklerden arındırmanın çözümü çok ama çok basit.
Cumhurbaşkanımız ulusa sesleniş konuşması şeklinde şu konuşmayı yapacak.
"Sokak köpeklerini toplamayan belediyelere kayyum atanacaktır. Vatandaşın güvenliği için vatandaşın şikayet edip etmemesine bakılmaksızın gece operasyonları ile sokak köpekleri toplanması gerekmektedir."
Bu karar akabinde resmi gazetede yayınlanacak.
Koltuklarını kaybetmek istemeyen o belediye başkanları ve belediye yönetim kadroları 1 haftada bu işi çözerler. Düşünsenize, başıboş köpekler yüzünden belediyeniz, makamınız elden gidecek.
Kayyumun korkusu hiç bi korkuya benzemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İktidar belediyesi bile kanuna uymuyor! Bu iş iyice zıvanadan çıktı. Görevini yapmayanlardan ve yapılmasını engelleyen şirazesi kaymış ite taparlardan hesabı sorulması lazım! Tabi giden gitti bundan sonra can gitmesin!
-
Bu konu yine uçar
-
Bu emoji mükemmel gerçekten değil mi? Adamın Norwood 3 saç çizgisini bile yapmışlar
-
2025 yılında yaşanan su rezilliğe bak. Ülke adına utanç verici. Mok çukuru Hindistan'dan bir farkımız olmadığının göstergesi. Hindistan'da ineğe tapiyorlar inek moku yiyorlar diye dalga gecerdik hasta bunlar derdik de bizde farklı değilmişiz.
Sokaklar hasta parazitli sokak köpekleri ve dışkıları ile dolu. İçme suları kirleniyor. Toplum sağlığı berbat bi halde. Çözüm yok.
Hindistan'da ineğe değil, köpeğe de tapıyorlar. Köpek de inek ile aynı şekilde kutsal.
-
Bunların hepsi Avrupalı olmamaktan, Ortadoğulu olmaktan kaynaklanıyor. Avrupalılar, böyle şeylere kesinlikle izin vermezler. Sahipsiz it, insan parçalamak şöyle dursun, sokakta kendi başına yürüyemez bile.
Gerçek Avrupa ülkelerinden bahsediyorum tabii ki.. Yunanistan, Balkanlar, bazı Güney Avrupa ülkeleri gibi çakma Avrupa ülkelerinden bahsetmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Mart 2025; 10:51:50 > -
İtetaparlar yüzünden köpeklere sevgim iyice azaldı. Artık başıboş köpeklere iyilik yapasım gelmiyor sırf iteraparlara destek olarak algılanır diye.
Her gün milyonlarca hayvan kesilip yiyeceğe dönüşüyor ama söz konusu kimseye faydası olmayan sokak köpekleri olunca
AUUUUUU.
İnsanlara kırmızı ve beyaz et üretimi dursun bak nasıl ağlanıyor herkes.
Ne köpekmiş ya..
-
Ben zaten sevmem, ev köpeği de sevmiyorum, gereksiz, lüzumsuz ve fazla ses çıkartan bir hayvan. Ne köpek severim, ne besleyeni severim. Ben kedi besliyorum, o daha iyi. Kıl, tüy, koku gibi sorunları evet var ama sevdiğim için katlanıyorum. Kesinlikle it sevmem..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Mart 2025; 12:57:35 > -
https://x.com/hirozaki2020/status/1898305966468194514?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Karatay Belediyesinin 78 Ton Köpek Yemi Döktüğü İlçede 2,Yaşındaki Bir Kız Çocugu Parcalandı
Sokaklara yiyecek döküp başıboş Hayvan çoğaltan tüm kurum ve kişiler bu "CİNAYETTEN" sorumludur!
Türkiye'de hayvan kaynaklı parazit sorunu var.
Türkyede kuduz sorunu var.
Türkiyede güvenlik sorunu var.
Türkyede temizlik sorunu var.
Kurumsal ve bireysel olarak inatla sokakta hayvan üretenler yüznden bu belalardan kurtulup uygarlık düzeyine 1 adım yaklaşamıyoruz. Yabani geldik yabani gidiyoruz!
Uygarlık önce İnsandır! İNSAN HAYATI VE SAĞLIĞIDIR.
Hindistan niye yabanidir hayvanı insanın önüne koyarlar. Türkiye neden yabanidir hayvanı insanın önüne koyar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 8 Mart 2025; 13:2:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu Gonyalılar, normalde hacı hoca olurlar. Haber gerçekten ilginç bir yerden gelmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Mart 2025; 13:32:25 > -
Normalde doğada soyu tukenme tehlikedi taşıyan hayvanlar için devlet beslemeyin alanları kurup özellikle kışları buralara yem doker .
Sen bu yöntemi alıp doğa değil şehrin içinde tükenme değil tam tersi artan nüfus sorunu ile boğuştuğuna hayvanlara uygulamaya başlarsan. Bu cahil cesareti olur , 1 metre önünü göremeyen insanların bu sorunu yönettiğini kanıtı olur .
Turkiye'de son 25 yılda bu sorunu çözeceğiz ayağına o kadar yanlış politikalar yürürlüğe kondu ve hatada ısrar edildi ki bugün yaşadığımız olaylar adeta bağıra bağıra geliyorum dedi.
Yani bu kadar bilgisizlik, kurumlara devlete kadar yayılmış bu kadar cehalet olmaz , olamaz.
Turkiyede son 25 yıldır bakkal universiteleri de deli gibi arttı. Sonuçta okumuş gibi gorunen cahillerde diploma bariyerinin bu sayede aşılması ile heryere dolustular.
Sonuçta bu sorun elbet çözülecek ama çözülene değin, aklımızı başımıza devsirene değin daha kaç can yanacak bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 8 Mart 2025; 13:50:59 >
-
Kesinlike Kasıtlı Bunlar Besleniyorki Hem İnsanlara Hem Çevreye Zarar Versinler
Şuraya Sağlam Adam Girse Ne Olacağı Meçhul, 1 De Kedi Fotosu Koymuşlar La Oraya Sağlam Adam Girse Ne Olacağı Meçhul Saldırırmı Isırırmı Toplanıp Etrafınımı Sararlar Kesinlike İntikam Alınıyor Köpeklerle Şuan Bütün Çevre Ve Masum İnsanlardan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 8 Mart 2025; 13:55:9 >
-
Karatay kaymakamı ve belediye başkanı tutuklanmalı ve cinayetten yargınlamalı. Konya valisi ve Konya Büyükşehir Belediyesi başkanı görevden alınmalı. Böyle bir emsal olursa, bak sen o zaman bu ülkede sokakta tek bir köpek kalıyor mu?
Böyle bir şey olmayacağına göre, boşuna yırtınmayın. Kendinizi bu gerçeğe alıştırın ve önleminizi alın.
-
Hocam Eskisehir böyle bir alana besleme yapmak için giren kadının vücut parcalarıni ertesi gün topladılar
"Alınan bilgiye göre, Batıkent Mahallesi Binay Sokağı'nda sabah yürüyüşe çıkan kişi, tarlada çok sayıda köpeğin bir şey yediğini fark etti. Köpeklerin yanına doğru yaklaşan bu kişi, hayvanların arasında ceset görünce polis ekiplerine haber verdi."
Ceset bulunduğunda vücut bütünlüğü yokmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 8 Mart 2025; 13:59:54 >
-
Millet nasıl önlem alacak? 10 tane it birden saldırsa, hiçbir şey kurtarmaz.
En Beğenilen Yanıtlar

Sorumlularinin Allah bin cesit belasini versin.
|
Daha önce yazdım yine yazıyorum. Sokakları köpeklerden arındırmanın çözümü çok ama çok basit.
Cumhurbaşkanımız ulusa sesleniş konuşması şeklinde şu konuşmayı yapacak. "Sokak köpeklerini toplamayan belediyelere kayyum atanacaktır. Vatandaşın güvenliği için vatandaşın şikayet edip etmemesine bakılmaksızın gece operasyonları ile sokak köpekleri toplanması gerekmektedir." Bu karar akabinde resmi gazetede yayınlanacak. Koltuklarını kaybetmek istemeyen o belediye başkanları ve belediye yönetim kadroları 1 haftada bu işi çözerler. Düşünsenize, başıboş köpekler yüzünden belediyeniz, makamınız elden gidecek. Kayyumun korkusu hiç bi korkuya benzemez. |
Benzer içerikler
- semerşah hangi cemaatin
- az hasarlı bina hasarsıza nasıl çevrilir
- dost koleji hangi cemaat"in
- kaç milletvekili istifa ederse erken seçim olur
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- atatürk filmi
- iphone şebeke sorunu
- 5g ihalesi ne zaman
- market fiyatları karsilastirma uygulaması
- togg kaç adet satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X