arkadaşlar el morada daki görevden aldığım fp yi elimde olan +6 bili +7 bamak için denicektim bu arada level33 manner 0 neyse lycanlardan kalan +8 7 tane silahım wardı bunların hepsini yakıp bill basayım dedim 2 tane +8 yaktım fpyiyakayım basayım dedim bi baktım +5 oldu nese normaldir dedim 2 tane daha bastım fp yi yakayım dedim +6 oldu normaldir dedim enson 3 tane +8 yaktım fp kesin yanar dedim bi bastım +7 oldu ancak arkasından bastığım +6 bill yandı ve mutlu son warrioru fp +7 12 str bonuslu herhalde bi 20 m eder
Zoahahaha. +7 Full plate bastığın için forumu ayağa kaldırmadığın kaldı Ben hep basıyom 5-6 taneden biri oluyo +7 ama dieste +7 fp ler 5 milyon
quote:
Orjinalden alıntı: mcking
Zoahahaha. +7 Full plate bastığın için forumu ayağa kaldırmadığın kaldı Ben hep basıyom 5-6 taneden biri oluyo +7 ama dieste +7 fp ler 5 milyon
oyuna yeni başlamış olamaz mı alla alla burada paylaşmak istemiş bellki oyuna yeni başlamış
Ya tamam forumda polemiğe girmek istemiyom
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme