Şimdi Ara

Başıma gelen garip olaylar ( +18 etkileyebilir ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
59
Favori
15.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendekide akıl ya birtek monitörün ışığıyla aydınlanan odada gecenin bu saatinde odam direk koridora bakıyor kapkaranlık bide okuyorum bende bunu. Valla kolay kolay tırsmam böyle şeyler yav he der geçerim ama bundan korktum.
  • Kendimi bildim bileli böyle hikayelerden hiç etkilenmiyorum nedense. Hep ürkek tavşanların kurguladıkları sanrılar bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece yatarken okudum uyuyamıyorum ¿? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 38Karaca38

Gece yatarken okudum uyuyamıyorum ¿? :)

bende uyuyamadım kardeşim oturuyorum öyle
  • Abi gündüz hasan karacadağ ın filmini izledim şimdi de bunları okudum iyice tırstım

• bunlar basit olaylar en fazla ürkütür korkutur.Gerçek ise daha acımasızdır ve sadece tecrübe edenlerin anlayabileceği birşeydir...
  • Nabacuğk şimdi :D Sabah namazını kılıp yatmayı bir deniyim :D Uyuyamazsam editlerim
  • okuyamadım ya la :D
  • ne kadar cin peri varsa hepsini tokatladım uzmanım nasıl tokatlayacağını sana anlatayım istersen 2.5 luk coca colayı alıyorsun içine kaya tuzu döküyorsun neden cola dersen cola illimünatinin baphomet için yaptığı içinde keçi kanı olan bir karışım tüm insanlara içiriyorlar ki tüm insanlık yoldan çıksın neden kaya tuzu dersen bu üç harfliler imanlı olanları bizden uzak dağda taşta yaşar ve onların enerjileri en çok kayadaki çinkoya geçer o yüzden kaya tuzuyla coca colayı karıştırıyorsun iyice çalkalıyorsun sonra 5 defa annenle etrafında döndükten sonra bir hafta o colayı havuza atıyorsun ama ucuna ağırlık bağlaman gerekli o ağırlık sayesinde suyun içinde dengede kalacak ve suyun diğer boyutla olan teması sayesinde psişik gücü bir nevi demlnecek. sonra bir hafta sonra o colanın havuzun içindeyken ağzını açıyorsun ki göreceksin havuz kıpkırmızı kan olacak o 2.5 lük kola sayesinde sonra sana özelden bir dua yollayacağım evin her odasında okuyacaksın işte onlar peşine takılacak ve havuza kadar gidiceksin havuza atlayacaksın bu dua sayesinde onlarda havuza atlayacak ve imanlı üç harflilerin coladaki pozitif gücü sayesinde yok olacaklar ya da tövbe edecekler. Sonra onlara aynen şunu söyleyeceksin

"niyemleg ahad rib nidig niritkis"

bu kabalist yahudlikte özel bir kelime kötü enerjiyi etrafından kovar

• quote:

Orijinalden alıntı: Kill 'Em All

quote:

Orijinalden alıntı: xBenzinn

quote:

Orijinalden alıntı: Kill 'Em All

http://forum.donanimhaber.com/m_78979144/f_//tm.htm#78979144

http://forum.donanimhaber.com/m_78940391/f_//tm.htm#78940391

Adam sürekli korku hikayeleri paylaşmış.

CSB

2. si korku hikayesi değil zaten şaka amaçlı. öbürünüde öylesine açtım okuduğunda korku hikayesi olmadığını anlayacaksın. bu başımdan geçen gerçek bir olay yadaşığım eve kadar gösterdim.

Gerçekten böyle şeyler yaşayan adam hiç bir şekilde böyle konu açmaz diye düşünüyorum.

Doğru düşünüyorsun. Ben buna benzer olayları son 5 senedir yaşıyorum. Günlük Ayetel Kürsi okuyarak huzura kavuştum.

• Çok tırstım.uyuyamıyorum

• Evde tek basımayım ve hareket edemıyorum oof yaa aglıcam bu ne yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

ne kadar cin peri varsa hepsini tokatladım uzmanım nasıl tokatlayacağını sana anlatayım istersen 2.5 luk coca colayı alıyorsun içine kaya tuzu döküyorsun neden cola dersen cola illimünatinin baphomet için yaptığı içinde keçi kanı olan bir karışım tüm insanlara içiriyorlar ki tüm insanlık yoldan çıksın neden kaya tuzu dersen bu üç harfliler imanlı olanları bizden uzak dağda taşta yaşar ve onların enerjileri en çok kayadaki çinkoya geçer o yüzden kaya tuzuyla coca colayı karıştırıyorsun iyice çalkalıyorsun sonra 5 defa annenle etrafında döndükten sonra bir hafta o colayı havuza atıyorsun ama ucuna ağırlık bağlaman gerekli o ağırlık sayesinde suyun içinde dengede kalacak ve suyun diğer boyutla olan teması sayesinde psişik gücü bir nevi demlnecek. sonra bir hafta sonra o colanın havuzun içindeyken ağzını açıyorsun ki göreceksin havuz kıpkırmızı kan olacak o 2.5 lük kola sayesinde sonra sana özelden bir dua yollayacağım evin her odasında okuyacaksın işte onlar peşine takılacak ve havuza kadar gidiceksin havuza atlayacaksın bu dua sayesinde onlarda havuza atlayacak ve imanlı üç harflilerin coladaki pozitif gücü sayesinde yok olacaklar ya da tövbe edecekler. Sonra onlara aynen şunu söyleyeceksin

"niyemleg ahad rib nidig niritkis"

bu kabalist yahudlikte özel bir kelime kötü enerjiyi etrafından kovar

Zebanisi eksik kardeşim.

• Hafif bi tirstim

• Korktum lan.Bi an kapıyı açıp kacasim geldi

• allah seni naapmasın. yeminle acayip korktum lan. kaç defa sağıma soluma baktım. kanım dondu şerefsizim
  • Allahtan ev dolu çok etkilendim :S
  • al işte bunu okuduk şimdi nasıl yatcaz
  • dostum paylaş böyle şeyler saçma sapan csb'lerden iyidir eğer gerçeksede hdd'yi farklı bir bilgisayarda dene
  • güzel yazmışsın kardeş. devamı gelirse takipteyim

siyah kefenli fotoyu at merak ettim. gerekirse pm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 4 Ağustos 2013; 4:50:39 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.