Şimdi Ara

Başıma gelen garip olaylar ( +18 etkileyebilir ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
59
Favori
15.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim başıma gelen çok acayip bir olay var ama bu foruma yazmam çünkü %90 ı csb der.
  • Alttaki yorumlara hizlica bakamiyorum ss paylasmissindir diye :D normalde boyle seylere inanmam ama ne yalan soyliyim etkiledin benide :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonkeyDGarp

Alttaki yorumlara hizlica bakamiyorum ss paylasmissindir diye :D normalde boyle seylere inanmam ama ne yalan soyliyim etkiledin benide :D

Hocam gece gece tam yatacakken bu konu bize yaramadı

• Saldırgan Gamer kullanıcısına yanıt
    Uyuma konusunda bende sorun yaratmaz okurken heyecan oluyor bende :D Konuyu gectim yorumlar daha korkutucu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: MonkeyDGarp

Uyuma konusunda bende sorun yaratmaz okurken heyecan oluyor bende :D Konuyu gectim yorumlar daha korkutucu :D

Hocam Yataktayken Uyumakla Uyumamak Arasında Geçen O 2~3 dakika bende zehir oluyor

• beynin sana oynadıgı oyun bunlar
  • Evet tırstım ciddiyim

• CSB diyenler korkudan kendini bu hikayenin yalan olduguna inandirmaya calisanlardir bir ateist olarak soyluyorum bu tur olaylar gercektir ve okudugum onca hikayeden sonra soyleyebilirimki bu hikaye csb degil ayrica buyu yapilmis olmasi ve diger varliklarin kur-an da gecmesi islamı kanitlamaz fakat dedigim gibi ateist olmama ragmen inaniyorum. Guzel konu devamini bekliyorum hocaya gitmenizde fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream-Lord -- 20 Ocak 2015; 0:24:56 >
  • Kardeşim. Tamamen delirtme büyüsü bu. Sizin yapacağınız şey bu muskaları bulup yok etmek ve yapabileceğiniz en güzel şey de ALLAH'a sarılmak. Dua etmek. Yalnız ve yalnız dua etmek. ALLAH'a güvenmek. ALLAH'dan yardım istemek. Gidip cincilerden yardım istemeyin. Sadece ve sadece ALLAH'tan yardım isteyin.
    Bunu yazmamın sebebi ileride bu konuyu okuyacak arkadaşların dediklerimi okumasıdır.. Unutmayın. '' Hayır görünen de Şer, Şer görünende hayır vardır. Bakara Suresi 216. ''
  • Sabah olsun okurum şimdi okumak yemiyor.Bu aralar sürekli aklıma korkutucu şeyler geliyor birde bunu okursam kafayı yerim.İnşallah csbdir.Eğer değilse geçmiş olsun.Umarım bir an önce atlatırsın.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.