Şimdi Ara

Başıma gelen garip olaylar ( +18 etkileyebilir ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
59
Favori
15.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu konuyu açan tam bir yalan makinesi. Yok makinem bozulmuşta resmi bulamıyormuşum da... Paso sallıyor. Harddisk i başka bir pc ye de mi bağlamıyoru 10 gündür. İnanmayın arkadaşlar böyle psikolojisi bozuk insanlara. İlgi çekmek için yapıyorlar bunları. Cinler vardır fakat böyle saçma sapan şekilde değillerdir.
  • Keşke banada olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Keşke banada olsa.

Yok artık... bu tür işlerle uğraşmak tehlikeli sakıncalı ve sonucu kötü olan şeylerdir, kesinlikle uzak durun uğraşmayın derim ben

• Kalbinizi bir kap olarak düşünün, eğer tamamı Allah korkusu ile dolu olursa o kabın içine başka hiçbir korkuya yer kalmaz , ancak Allah korkusu eksik ise başka korkulara yer kalması kaçınılmazdır.

Eskiden bende korkardım bazı şeylerden , ancak şimdi köpekten bile korkmuyorum...
  • Arkalara kıvrılalım

• bu çocuğa takdir verilir ama birinin dediği gibi yüzyılın sazanı

yanlış anlama dostum seni çok takdir ettim bu kadar adamı ki ergen olmayanda var yatağına zımbaladın odadan çıkamıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Togukawa

2. fotoğrafta aynadakini görünce tırstım

o bana da oldu, değişik bir silüeti var arkadaşın
  • CSB

• okuyamayan arkadaşlar için hort
  • eski üyeliğimle açtığım konu. Sorusu olan varsa buradan pm atabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBenzınn -- 26 Ocak 2014; 22:14:15 >
  • okurken korktum kardeş sagol

• Korkuyorum saol :(

• Beyler,konunun 6 sayfasını da okudum...Cool story bro diyecektim ama.....

An itibariyle elektrikler kesildi,laptoptan yazıyorum.Sanırım elektrikler gelmezse 1 buçuk saat yetecek kadar bataryada enerji var.... Dışarıya baktım başkalarının da elektriği kesilmiş mi diye,sadece bizimkinin kesilmiş olduğunu gördüm...Tam o esnada pencerenin önünde 3 tane siyah kedi olduğunu gördüm...Göz göze geldik,nasıl buraya çıktıkları konusunda hiç bi bilgim yok...Halen orada duruyorlar,çünkü yüksek bi pencere...Sanırım sigortalar atmış diyerek koridora gittim....Sigortanın şalterini kaldırmamla 2 ampulün yüksek voltajla patlaması bir oldu...Bembeyaz bi ışık...patt dediler ve söndüler.....

Lanet olsun konuna diyorum.
  • xBenzinn kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım öncelikle başlarda inanmadım fakat şu muska olayını okuyunca inanmaya başladım ve siyah kefenin bir anlamı var sana bir sorum olacak bunun gerçek olduğunu bizlere kanıtlar mısın eğer şaka yapıyorsan bil ki bu işin şakası filan olmaz şunu unutma bu olaylar imkansız değil ve şu bahsettiğin olayların bana fotoğraflarını at ve o seslere hiçbir hile karıştırmadan at bu anlattıkların gerçekse unutma başın dertte.
  • İfşa Team İş Başında

Konu CSB Kaç Aydır Güncellemiyor.
  • nerde kardeş şu fotolar atsana bi

• Csb.

• Takip bro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wowowowow güzel hikayeymiş ağa devam
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.