Şimdi Ara

Başıma gelen garip olaylar ( +18 etkileyebilir ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
59
Favori
15.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xBenzınn

Yeni üyeliğim arkadaşlar buradan yazmaya devam edeceğim.

Dostum dosyayi mobilden indirdim fakat telefon desteklemedigi icin acamadi ne sesleri var dosyada merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1398

quote:

Dostum dosyayi mobilden indirdim fakat telefon desteklemedigi icin acamadi ne sesleri var dosyada merak ettim

Bişey yok bilgisayara açtığın anda reset attırıyor
  • tövbe bismillah... bu semum filmini izledikten sonra da 2007 den beri aklımdan çıkmaz... bu yazdıklarınızı da okudum saçlarım diken diken oldu... tek diyebiliceğim; felak-nas surelerini devamlı okuman. baş ucunda kuran ı kerimle yatman... benim bildiğim kuran okunan evde bu varlıklar barınamaz... sabah kalkar kalkmaz dualarınızı okuyun yatarken de sağa dönüp yatın inşallah bi daha böyle şeylerle karşılaşmazsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBelenus

quote:

quote:

Niye reset attiriyor ?

• quote:

quote:

arapça hintçe karışımı bi çocuk anlamadığım bir şekilde şarkı gibi birşey söylüyor ama söylerken zorlanıyor. tuhaf birşey.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Niye reset attiriyor ?

quote:

Orijinalden alıntı: cristiono

quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

''Genel buluşsal içerik'' recognize reset istemcisi. 20 pinli anakartlarda işe yarayabilir. Zekice.

Büyük ihtimalle arkadaş ''aa bakın gördümüzmü sizdede açılmıyor pcniz res atmış üç harfliler izin vermiyor'' falan gibi birşey demek için istemci entegre etmiş arkadaşın dediği gibi 20 pinli anakartlarda işe yarar muhtememlen

•  Başıma gelen garip olaylar ( +18 etkileyebilir )
  • quote:

Orijinalden alıntı: KettoPlazma

quote:

quote:

evin içindeki ilk resimde giysi giyerek kamuflaj yapmış insan var

ben göremedim dostum nerde ?

hani şu vestiyerde mont asılı ya oradaki montun üstünde insan burunu var mobildeyim pcye gelince resim atarın

Bekliyorum dostum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Niye reset attiriyor ?

quote:

Orijinalden alıntı: cristiono

quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

''Genel buluşsal içerik'' recognize reset istemcisi. 20 pinli anakartlarda işe yarayabilir. Zekice.

Büyük ihtimalle arkadaş ''aa bakın gördümüzmü sizdede açılmıyor pcniz res atmış üç harfliler izin vermiyor'' falan gibi birşey demek için istemci entegre etmiş arkadaşın dediği gibi 20 pinli anakartlarda işe yarar muhtememlen

bu ne olduğunu anlamadığım şey yüzünden rapid üyeliğimide verdim dilediğiniz gibi virüs taramsından geçirebilirsiniz dosyayı. Biraz ararsanız üst yorumlarda verdim id pw yi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kulaksiztavsan

Başıma gelen garip olaylar ( +18 etkileyebilir )

Çileklisini severim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evin içindeki ilk resimde giysi giyerek kamuflaj yapmış insan var

ben göremedim dostum nerde ?

hani şu vestiyerde mont asılı ya oradaki montun üstünde insan burunu var mobildeyim pcye gelince resim atarın

Bekliyorum dostum.

bunu anca yarın sabah atarım

Ben farkettim hatta agız ve cene bile var

Tirstim biraz

• Az önce anneme konuyu okuttum önce baya bi azarladı beni. Sonra tutamadı kendi yaşadığı bir olayı paylaştı. Onun ağzından hatırladığım kadarıyla yazıyorum:
    Kardeşin doğmamıştı daha evi baya bi süpürdüm temizledim yoruldum. O zamanlar odanda ranzan vardı alt tarafına yatıyım biraz dedim kafamı koyar koymaz uyumuşum. Rüyamda uyandığımı sandım kalktım ağzımda kıl olduğunu farkettim öğürüp hemen yere attım. ben attıkca daha fazlası geldi inanılmaz miğdem bulandı en sonunda kustum öyle kurtuldum. Çalkalamak için mutfağa doğru giderken birden atrede asılı olan herşey yere düştü babanla benim resmim tam ortadan kırılıp yırtıldı. Bir resmin öyle yırtılması mümkün değil. Korktum ve hemen evden çıkmak istedim. Kapıya doğru koştum kapının kilitli olduğunu gördüm anahtarlıkta evin anahtarlarından araba anahtarlıklı olandan 10 15 tane vardı. bi tanesini alıp kapıyı açtım. Adımımı kapıdan attım ve senin odandan geri çıktım. O an delirmek üzereydim anında bi ter bastı. Baban eve geldi ve bana bakıp gülmeye başladı. Gülerken bir yandan şunları söylüyordu gömleğimi ütülermisin. Ama böyle pis bir gülme görmemiştim. babanı itip kendimi yine kapıdan atmaya çalıştım fakat bu sefer kapının kolu kırıldı. Baban tuhaf biçimde üstüme gelmeye başladı ve o an ezan okunmaya başladı. Hocanın Allah demesiyle yataktan fırladım. Evden yanıma hiçbirşey almadan çıktım ve baban gelene kadar parkta oturdum.

Bu olayı az önce annem anlattı. Diğer üyeliğim kapandığı için genel konuya ekleyemiyorum buradan devam edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBenzınn -- 5 Ağustos 2013; 1:14:32 >

• Alayı fake bunca veledi korkutma boş yere

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Alayı fake bunca veledi korkutma boş yere

sana göre fake
  • Sıkıntıdan karnıma ağrı girdi, tuvalete gitmeye de korkuyorum.
  • .
     Başıma gelen garip olaylar ( +18 etkileyebilir )
  • son anlattığın hikaye hiç inandırıcı gelmedi artı o ses dosyasındaki virüsle de ne yapmaya çalıştığını anlamadım.

edit: virüs dedim o şey artık herneyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCuirassier -- 5 Ağustos 2013; 3:28:04 >
  •  Başıma gelen garip olaylar ( +18 etkileyebilir )

bisiklet tekerinin biraz üstünde burun gibi şey var lann
  • okudum.
    fake.
    csb

• Okudum. Yorumları da üçüncü sayfaya kadar okudum.

CSB değil.
    Kilit olay, astral seyahat(lucid dream). Astral seyahat, bilimsel olmayan uydurma bir konudur ve gerçeği lucid dream dir.
    Lucid dream ile (sen astral olduğuna inanıyorsun) çok uğraşan kişiler zamanla rüya ve gerçeği karıştırırlar.
    Lucid dream ın en kötü yan etkisidir.
    Bazı rüyalarının gerçek olduğuna kesinlikle inanırlar ve tam tersi gerçek yaşadıklarının da rüya olduğuna adları gibi emindirler.
    Lucid dream ile çok uğraşırsanız , rüyada ve normal zamanda bilinç, rüya ve gerçeği karıştırır.
    Beyin için gerçeklik, duyu organlarından(sersörler diyebiliriz) alınan verilerdir. Rüyada da görebilir, duyabilir,
    koku,tat alabilir ve dokunma hissini yaşabilirsiniz. Yani gerçek algısından farklı değildir.

Lucid dream ile ilgilenmediğin için de artık bu tür şeyler yaşamıyorsun. Aklına metafizik şeyler getirip anlamsız korkulara kapılma.
    Lucid dream konusunu biraz incele, yan etkilerini araştır. Unutma, insan tarih boyunca anlamlandıramadığı her konuya doğa üstü bir açıklama getirmeye çalışmıştır.
    Bilim de zamanla bunları yok eder.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.