Şimdi Ara

Başıma gelen garip olaylar ( +18 etkileyebilir ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
59
Favori
15.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan tam yarisindayken yazinin kapi caldi iyi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @themaniak xbenzinn üyeliğime özelden mesaj atmayı denedinmi kardeşim
  • CSB

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşletim sistemi yüklenme hatası. Hata mesajını ilk defa türkçe görüyorum

NOT: Belki bios yada anakartla alakalı bişeydir dalga amaçlı söylemedim hocam yanlış anlamayın
  • Merak ettim bu dosyayi

• quote:

Orijinalden alıntı: Rams+ein

zebanileri direk sokmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: WorstCrime

Başıma gelen garip olaylar ( +18 etkileyebilir )

Bir dakika olum siz şimdi burdaki siyah kefeni görmüyormusunuz ?

Valla ben görmüyorum başka gören var mı ?
  • Arkadaslar xBenzinn isimli arkadas konudan uzaklastırılmıs kendisiyle görustüm , önemli bi ses dosyası paylasıcaktı kendisi.

• Bende sesler duymuştum küçükken. Tek başıma yatıyordum bir odada her zamanki gibi. Bir ses duydum duvarın dibinde yatarken ve uyandım. Ses duvardan geliyordu. Söylediği tek şey adımdı ve sürekli tekrarlıyordu. Sonra yusuf yusuf tabi bir anda koştum babamın yanına o gün babamla yattım. Fakat uzun süre hatta çok uzun bir süre tek başıma yatamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyC -- 4 Ağustos 2013; 19:17:34 >
  • Ulan yarısında babam dürttü yataktan sıçradım bu arada CSB aynısını filmde vardı çocuk astral seyehat yapıyordu babası falan ona yardıma gidiyordu ona çok benziyor

• Yeni üyeliğim arkadaşlar buradan yazmaya devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Ulan yarısında babam dürttü yataktan sıçradım bu arada CSB aynısını filmde vardı çocuk astral seyehat yapıyordu babası falan ona yardıma gidiyordu ona çok benziyor

filmın adı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Steven Paul Jobs

quote:

Ulan yarısında babam dürttü yataktan sıçradım bu arada CSB aynısını filmde vardı çocuk astral seyehat yapıyordu babası falan ona yardıma gidiyordu ona çok benziyor

filmın adı nedir?

Valla hocam hiç aklıma gelmiyor ama gelirse söylerim.

Edit:Ruhlar Bölgesi hocam buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 4 Ağustos 2013; 23:09:52 >
  • quote:

o filmi hiç izlemedim kardeşim için rahat olsun tamamen kendi yaşantım.

Edit:filmin ruhlar bölgesi olduğunu belirtmişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBenzınn -- 4 Ağustos 2013; 23:11:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cristiono

quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

quote:

Orijinalden alıntı: QuelTaLas

ÜYELİĞİM UZAKLAŞTIRILDI BEYLER BEN xBenzinn

Birgün yatağımda yatıyordum kız arkadaşım yeni bir elbise almıştı bana resmini atmak istemiş umursamamıştım. resmi bana attı fakat bana gelen resim değil bu ses dosyasıydı. ne olduğunu halen çözemedim bu olayı ona anlattım inanmadı ertesi gün gösterdiğimde kız kafayı yiyordu. onun telefonundaysa bana attığı resim duruyordu. Kanıt olarak eklediğim resmi ve sorduğum tarihe bakabilirsiniz...

Bahsettiğim ses dosyası :http://****.com/files/1999958504/Ads%C4%B1z%20(3).wma

Halen sormak istediğiniz sorularınız varsa bu üyeliğimde yanıtlayacağım.

''Genel buluşsal içerik'' recognize reset istemcisi. 20 pinli anakartlarda işe yarayabilir. Zekice.

Büyük ihtimalle arkadaş ''aa bakın gördümüzmü sizdede açılmıyor pcniz res atmış üç harfliler izin vermiyor'' falan gibi birşey demek için istemci entegre etmiş arkadaşın dediği gibi 20 pinli anakartlarda işe yarar muhtememlen

Beyler sazan.avi inanmayın. Kimse sevgilisini numara olarak kaydetmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sakinİnsan

quote:

quote:

quote:

Birgün yatağımda yatıyordum kız arkadaşım yeni bir elbise almıştı bana resmini atmak istemiş umursamamıştım. resmi bana attı fakat bana gelen resim değil bu ses dosyasıydı. ne olduğunu halen çözemedim bu olayı ona anlattım inanmadı ertesi gün gösterdiğimde kız kafayı yiyordu. onun telefonundaysa bana attığı resim duruyordu. Kanıt olarak eklediğim resmi ve sorduğum tarihe bakabilirsiniz...

''Genel buluşsal içerik'' recognize reset istemcisi. 20 pinli anakartlarda işe yarayabilir. Zekice.

Büyük ihtimalle arkadaş ''aa bakın gördümüzmü sizdede açılmıyor pcniz res atmış üç harfliler izin vermiyor'' falan gibi birşey demek için istemci entegre etmiş arkadaşın dediği gibi 20 pinli anakartlarda işe yarar muhtememlen

özelden bir mesaj yolladım bakarsan anlarsın dostum.
    edit: numara zaten kaydedilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBenzınn -- 4 Ağustos 2013; 23:25:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xBenzınn

quote:

Orijinalden alıntı: Sakinİnsan

quote:

quote:

quote:

özelden bir mesaj yolladım bakarsan anlarsın dostum.
    edit: numara zaten kaydedilmez.

Kaydetmekten kastım o değildi yanlış yazabilmişim kaydetmeden konuşmaz anlamında.

• quote:

Orijinalden alıntı: KettoPlazma

evin içindeki ilk resimde giysi giyerek kamuflaj yapmış insan var

ben göremedim dostum nerde ?
  • Ben olmuş diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorgeni

ben senn gelmişini feçmişinş sevim kardeşim evde tek başına karanlık bi odada gülerek okurken sabahtan beri kapalı olan masaüstü pc sesli bi şekilde kendi kendine çalıştı

eidt: olm ne yolladın lan bana? geri al bunları al şimdide ipadim garip garip ötüyor

ipadı alabilirim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.