Şimdi Ara

Başıma gelen garip olaylar ( +18 etkileyebilir ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
59
Favori
15.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

Orijinalden alıntı: xBenzınn

quote:

resimleri açmaya uğraşırken kernel panic aldım korkmadım değil hani.
    high memory use yazıyordu günlükte ama anlamadım 4gb ram nasıl birden 10kb kalacak şekilde dolabilir?
    çünkü 1.5gb civarı ram boştaydı altta oyun açıktı ve chromede 5-6sekme.

2 adet evde çektiğim resmi koymuştum onlardanmı bahsediyorsunuz

evet

Resimlerin boyutu biraz büyük diyeceğim fakat öyle bir bellekte olması çok zor anlamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

resimleri açmaya uğraşırken kernel panic aldım korkmadım değil hani.
    high memory use yazıyordu günlükte ama anlamadım 4gb ram nasıl birden 10kb kalacak şekilde dolabilir?
    çünkü 1.5gb civarı ram boştaydı altta oyun açıktı ve chromede 5-6sekme.

2 adet evde çektiğim resmi koymuştum onlardanmı bahsediyorsunuz

evet

Resimlerin boyutu biraz büyük diyeceğim fakat öyle bir bellekte olması çok zor anlamadım

buldum.
    oyun altta update başlatmış o yüzden.
    birden coşmuş ikiside.

• Reserve (Evde kimse yok gelince okuyacağım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesimist100

Reserve (Evde kimse yok gelince okuyacağım)

yorumunu bekliyorum :)
  • Hocam o muskayi ne yaptiniz sonra ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevai

Hocam o muskayi ne yaptiniz sonra ?

Bilmiyorum dostum annanem istemişti o böyle şeylerle haşır neşir aldı aradan 1-2 hafta geçti kesildi olaylar ne yaptığını bilmiyorum.
  • Okumadım beyler korkuyorum
  • quote:

quote:

Bilmiyorum dostum annanem istemişti o böyle şeylerle haşır neşir aldı aradan 1-2 hafta geçti kesildi olaylar ne yaptığını bilmiyorum.

Hocam varsa anlat böyle olaylarin

• quote:

Orijinalden alıntı: eregenthov44

Başıma gelen garip olaylar ( +18 etkileyebilir )

bisiklet tekerinin biraz üstünde burun gibi şey var lann

yuvarlak içine al hacı arka mı ön mü
  • konyali0642 K kullanıcısına yanıt
    hacı bi saat yükleyemem resmi arka tekerlek işte önde neden olsun
  • quote:

quote:

quote:

Hocam varsa anlat böyle olaylarin

sırf bu konuyu açtım diye üyeliğim saçma sapan ban yedi açıkcası hiç hevesim kalmadı kardeşim zaten öyle tak diyincede aklına gelmiyor insanın yinede aklıma geldikçe paylaşırım fakat üst konuyu değiştiremiyorum o yüzden hevesim kaçtı.

• quote:

Orijinalden alıntı: xBenzinn

bunları yaşadığım ev. ilk resmin devamında bahsettiğim ayna de bisikletin arkasındaki yüklük.
    ikinci resim bahsettiğim banyo aynaya bakmaktan korktuğum için o kadar çekebildim.
     Başıma gelen garip olaylar ( +18 etkileyebilir ) Başıma gelen garip olaylar ( +18 etkileyebilir )

bu evden negatif bi enerji aldım kardeş. Ölçüm cihazlarından oluyordu sizin evin odayı v.s bi kontrol ettirin kızıl ötesi.

• Bu da bir sey mı biz fem de abilerle otururken 1 tanesi 1 anısını anlattı 10 gün kendime gelemedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hu[MM]el

quote:

Orijinalden alıntı: Unknown.

Ulan bana niye denk gelmez böyle olaylar

Aynen, boyle seylerden hic korkmam. Bizim basimiza gelsede korksak gelirsede korkacagimi dusunmuyorum.

Büyük konuşma kardeşim bir gelir tam gelir paçayı kurtaramazsın

Bi sey olmaz merak etme. Bence cogu psikolojik, seninkide oyle olabilir. Bisikletli fotografta hic bi sey yok, golge ya da kiyafet olabilir. Denk gelmistir buyutmeye gerek yok

• Fotolar temiz. Öyle burundur gözdür kafadır görenlere şunu diyeceğim, psikiyatrlar da insanlara anlamsız görünen mürekkep lekeleri gösterirler ve hayal güçleri geniş insanlar olmadık şeyler görürler ya sizinki de o hesap olmuş bence. Hikayeye gelince. Ben beğendim ve gerçek gibi duruyor. Tabi gerçek olup olmadığını yaşadığını iddia eden kişi ve çevresindekiler hariç kimsecikler bilemez. O yüzden yargılamak da bize düşmez. CSB ise de harika ben beğendim devamını beklerim. Korku ve gerilim hastası biri olarak başarılı buldum hikayeyi. Gerçekse de bence bir taraftan bi psikologla görüşüp diğer taraftan da işinin ehli bir hocayı görmekte fayda var (bu olaylar devam ediyorsa). Ayrıca 2. sayfadaki tersten dualı csb de harika olmuş aklıma geldikçe gülüyorum hala. Yazan arkadaşı tebrik ederim.
  • Sacma.Bence psikolojik birsey bu

• Bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ mumy ]

/>

birde böyleleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanpayi

Fotolar temiz. Öyle burundur gözdür kafadır görenlere şunu diyeceğim, psikiyatrlar da insanlara anlamsız görünen mürekkep lekeleri gösterirler ve hayal güçleri geniş insanlar olmadık şeyler görürler ya sizinki de o hesap olmuş bence. Hikayeye gelince. Ben beğendim ve gerçek gibi duruyor. Tabi gerçek olup olmadığını yaşadığını iddia eden kişi ve çevresindekiler hariç kimsecikler bilemez. O yüzden yargılamak da bize düşmez. CSB ise de harika ben beğendim devamını beklerim. Korku ve gerilim hastası biri olarak başarılı buldum hikayeyi. Gerçekse de bence bir taraftan bi psikologla görüşüp diğer taraftan da işinin ehli bir hocayı görmekte fayda var (bu olaylar devam ediyorsa). Ayrıca 2. sayfadaki tersten dualı csb de harika olmuş aklıma geldikçe gülüyorum hala. Yazan arkadaşı tebrik ederim.

yorumlarınız için çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.