Şimdi Ara

Başıma gelen garip olaylar ( +18 etkileyebilir ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
59
Favori
15.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: armstrong26

geçmiş olsun kardeş. benimde başıma bi muska işi geldi ama daha okutamadım. zararsız olduğunu düşünüyorum

fiziksel olarak bi zarar görmedim zaten hiç hep psikolojik onuda aştım zamanla..
  • şu fotoyu atsana
  • tekrar geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: escober12

şu fotoyu atsana

bilgisayarı açamıyorum yarın götürüp baktırıcam bilgisayarcıya harddiski. inan bende çok atmak istiyorum fotorafı koyduğum an herkez şaşırıcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBenzinn

quote:

Orijinalden alıntı: escober12

şu fotoyu atsana

bilgisayarı açamıyorum yarın götürüp baktırıcam bilgisayarcıya harddiski. inan bende çok atmak istiyorum fotorafı koyduğum an herkez şaşırıcak.

garip olaylar valla.sana tavsiyem felak nas surelerini okuman evdeyken.
  • Sabah okuyucam böyle şeyler etkiliyor beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

Sabah okuyucam böyle şeyler etkiliyor beni

etkilenirim diyorsan hiç okuma kardeşim.
  • Okumasaydım keşke. Şimdi cama bile bakamıyorum (Oda yansıtıyor görüntüyü )
  • Geçmiş olsun hocam.Evden taşınmayı falan düşünmüyor musunuz ? Herhalde ben yaşasam bunları çıldırırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackRipper

Geçmiş olsun hocam.Evden taşınmayı falan düşünmüyor musunuz ? Herhalde ben yaşasam bunları çıldırırdım.

bu anlattığım olaylar şimdilerde olmuyor pek dostum. zaten taşınacağız
  • Konuyu takip etmek istiyorum ama sardirmaktan korkuyorum

• gece gece altıma mıçıyodum eğer gerçekse ucuz kurtulmuşsun hocam aynalar 1 2 yi de izle iyice mıç

• My name is Tony Montana de. Bak geliyorlar mı bir daha

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok

My name is Tony Montana de. Bak geliyorlar mı bir daha

denerim :)
  • serin hikaye. ama okurken sardı. harddiski yolla bana. alırım ne var ne yok. bana bulaşamazlar
  • Gardorapın kapağındaki aynayı görmemek için kapağı açtım, 30 yaşında adamım lan, yapmayın olm
  • hocam sana musallat olmuşlar galiba

• şöyle düşün karşına çıkıp sana bedenen ne kadar zarar verebilselerde sen metenetli olduğun sürece ve imanın sayesinde ruhun dokunulmaz bir vaziyette. Adeta bir kalenin içinde ve onların fiziksel saldırıları o kaleye zarar veremez . ışığın camdan geçtiği gibi geçip gider. ama sen onların istediği pozisyona kendini getirisen kalenin dokunulmazlığı kalkar. artık sana erişebilirler. Ayetel Kürsi korkunu yenmene yardım eder gibi geliyor. Hayırlı geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaposu1 -- 4 Ağustos 2013; 3:28:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaposu1

şöyle düşün karşına çıkıp sana bedenen ne kadar zarar verebilselerde sen metenetli olduğun sürece ve imanın sayesinde ruhun dokunulmaz bir vaziyette. Adeta bir kalenin içinde ve onların fiziksel saldırıları o kaleye zarar veremez . ışığın camdan geçtiği gibi geçip gider. ama sen onların istediği pozisyona kendini getirisen kalenin dokunulmazlığı kalkar. artık sana erişebilirler. Ayetel Kürsi korkunu yenmene yardım eder gibi geliyor. Hayırlı geceler

ciddi söylüyorum bunu içimi ferahlattın kardeşim.
  • Nihat hatipoğluna git

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.