Şimdi Ara

başımız sağolsun.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
3.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Kalanlara da Allah sabır ve metanet versin.

Ben ota buta bakmam, maden facialarımız Avrupa birliğine oranla 8 kat daha fazla, Türkiyedeki özel sektörün insan hayatını ve haklarını hiçe sayması insanın kanına dokunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

daha 1 ay geçmememiş muhalefet partisi tam da bu maden ocağını tam da bu nedenle meclis gündemine taşımış ve önlem alınmasını komisyon kurulmasını istemiş, iktidar da muhalefet Allah birdir dese onu bile reddetmeye programlandığından otomatik olarak reddetmiş ve ortaya bu sonuç çıkmış

aman ha sakın siyaset karıştırılmasın bu konuya...

Eğer son cümleniz bana ithafen ise lütfen alıntı yapın bilgim olsun

son cümlem herkese, şu ona siyaset karışmasın buna siyaset karışmasın muhabbetinin de iyice suyu çıktı, bu olay kadar siyasetin içinde olan son dönemde başka hiçbir olay olmadı bu ülkede, meclis ve tabiki iktidar partisi bu olayın sorumlusudur hala ne siyaset karışmasın muhabbeti

Şimdiye kadar bu forumda tek bir konuda dahi siyaset tartışmadım.Acıların paylaşıldığı bu konuda da lütfen siz siyaset tartışmayın,inanın bu otomobil genel bölümünde de siyaset tartışmalarının suyu çıktı.Eğer gerçekten bu konuyu tartışmak istiyorsanız,gidin ''konu dışı''bölümüne bu kazanın tek sorumlusu X partisidir yazın ve orada tartışın.Hoşçakalın...

bu maden risklidir insanlar ölüyor önlem alınmalı komisyon kurulmalı diye gelen önerge gerek yok diye reddedilip daha sonra da bu madende 1 aya kalmadan yüzlerce insan ölüyorsa bu konunun zaten siyaseten tartışılacak hiçbir yanı yoktur, siyaset karşıt fikirlerin olduğu noktada konuşulabilir, burada karşıt fikir de yok, alınmış somut kararlar var

işin acı tarafı çalıyorlar ama yapıyorlar zihniyetinden öldüyorlar ya da hadi daha hafif tabirle ölümlere göz yumuyorlar ama yapıyorlar zihniyetine dönmeye başladı iyice bu zihniyet, neyse daha ben de yazmıycam bu konuyla ilgili, nasılsa mecliste utanmadan bu kararı alanlar bir de soma ya gidiyorlar, burada siyaset konuşsak ne olur konuşmasak ne olur, şimdiden reddeden milletvekilleri tv lere çıkıp ona buna fırça çekmeye başladılar bile

• Ölenlere Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Bu olayın sorumlularının kimler olduğu çok iyi biliyoruz. Allah onlara en acı ölümleri yaşatır inşallah...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

1000 kere katılıyorum..her vesile ile toplumun kamplara bölünmesini kışkırtacak uslup ve yorumlardan mümkün oldukça uzak durmak lazım..Siyaset daha farklı bölüm ve forumlarda tartışılabilir ve umarım bir gün Avrupa da,Amerika daki gibi uygarca,insanca ,bağnazlıktan fanatiklikten uzak bilimsel veriler ışığında tartışılabildiği günleri hep beraber görürüz. İşçi kardeşlerimize Allah tan rahmet ve ailelerine de sabırlar dilerim. Ve bir mühendis olarak da iş sağlığı ve güvenliğinin en üst düzeyde uygulanabildiği bir Türkiye diliyorum

Hocam acı gerçekten çok büyük.Son cümlen o kadar önemli ki...
  • Allah rahmet eylesin çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ölü sayısı 800 diye bir yorum okudum

Yalan haber 400 ü falan anlarımda 800 çok abes bir rakam içeride o kadar insan bile yoktu.Bence sayı açıklanandan daha fazla gerçi fazla yada eksik tek bir can dahi gitse bunun hesabını kimse veremez.Allah sabır versin gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşAllah.Nereden baksan 200 kişi aileleriyle beraber 1000 kişiden fazla yapıyor gerçekten facia bir durum.İnsanın içi parçalanıyor gözleri doluyor.Umarım bu sefer ders alırız bir şeylerden ve umarım gelecek için bir şeyler yaparız.Daha yazacak çok şey var ama içim el vermiyor...
  • Allah rahmet eylesin ne kadar üzülsekte ateş düştüğü yeri yakar Allah ailelerine sabır versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rabbim onlara cennet kapılarını sonuna kadar açar inşallah. Kimi eleştirirseniz eleştirin gidenler geri gelmeyecek tek gerçek bu.
  • allah rahmet eylesin...:(
  • Siyasetin karıştırılmamasını doğru buluyorum ama bu durumu her fırsatta dillendiren ve böyle olması gerektiğini ifade edenlerin de hangi partinin mensubu olduklarını tahmin etmek, nedense hiç zor olmuyor. Bu konuların devamı da aynı yere varıyor ama zihniyet değişmediği sürece yapacak bir şey yok.

Ölen işçilerimiz hakkında da söylenecek tek söz, Allah rahmet eylesin ve ailelerine sabır versin.
  • Ben de bir madenci çocuğuyum. Babam 23 sene yerin altından ekmek paramızı çıkardi. Simdi emekli . Dün Soma haberini ögrenince daha ölü haberi yokken acı sonucu söylemisti bana. Bir kac kere ben de 240 kota (240 metre derinlik ) indim. Arkadaslar. Yanlış anlamayın ama ben dahil kimse o ocaga inmeden işim cok zor demesin. Canlı canlı mezara giriyorsun ( mezar bile 1.5 mt derindedir)en az 8 saat orada çalisiyorsun. Doğup büyüdügüm Zonguldak'ta koca bir hastane. adı : Gögüs Hastanesi. Hastaların tamamı emekli veya halen calişan maden işçisi ; çünkü kaza bela olmasa bile ciğerler bitiyor kömür ve taş tozundan.Sağ çıkmayı başarabilenlerin bile artık normal hayatları olmayacak maalesef !

• Allah rahmet eylesin,ailelerine sabır versin

• Allah rahmet eylesin.
  • ölü sayısı 350 yaklaşmış diyorlar...ölenlere Allah rahmet eylesin.
  • ALLAH rahmet eylesin
  • ALLAH rahmet eylesin. geride kalanlara sabır versin
  • Çok kötü oldum yemin ediyorum.
    Bu devirde böyle kaza(!)lardan isyan edecem yakında.

Şu ülkede bir tane şey bile iyiye gitmez mi arkadaş. Biri bitiyor diğeri başlıyor. Toplum olarak piskolokluk olduk.
  • Allah rahmet eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ölü sayısı 800 diye bir yorum okudum

Yalan haber 400 ü falan anlarımda 800 çok abes bir rakam içeride o kadar insan bile yoktu.Bence sayı açıklanandan daha fazla gerçi fazla yada eksik tek bir can dahi gitse bunun hesabını kimse veremez.Allah sabır versin gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşAllah.Nereden baksan 200 kişi aileleriyle beraber 1000 kişiden fazla yapıyor gerçekten facia bir durum.İnsanın içi parçalanıyor gözleri doluyor.Umarım bu sefer ders alırız bir şeylerden ve umarım gelecek için bir şeyler yaparız.Daha yazacak çok şey var ama içim el vermiyor...

İddia şu:
    Sadece vardiyada görev alanlar değil ilk patlama olduğunda onları kurtarmaya gidenlerin de içeride vefat ettiği...
    Bu nedenle ölü sayısının tahminlerin çok üzerinde olması bekleniyor.

• Allah rahmet eylesin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.