Şimdi Ara

BASINÇLI YIKAMA MAKİNESİ NASIL? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yardımların ve numara için çok sağol. Yeni hortum alıp bi deneyim eğer olmazsa makineyi iadeye vercem ararım duruma göre. Köüpk için deneme amaçlı şunu sipariş etcem ne diyorsunuz ?
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otm8540031&categoryId=20035759
  • quote:

Orijinalden alıntı: mem01990

Su kapali halde sakın çalıştırmayın makineye zarar verirsiniz. Kutu içinden çıkan kopük aparatı bir işe yaramaz

foamlance farklı bir aparat fiyatı yaklaşık 200 tl

http://youtu.be/w50wAvKL8Bw

Anladım teşekkür ederim yardımların için fakat şu an daha makineyi kullanmayı öğrenemedim foam lance a 200tl veremem
  • Kovadan felan su almak için kova yada bidonu 1 2 metre yukarıya koyun ama dikkat edin hortum suyun içinden çıkmasın. Makinayı susuz çalıştırmayın kesinlikle motoru yakarsınız. Kesik kesik gelme makinaya gelen su hortum unda anibasınç farkından olur. Ya delik vardır yada iyi takamamışınızdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burglar08 kullanıcısına yanıt
    http://www.ereyon.com.tr/urun/superhelp-cilali-sampuan-konsantre-1000-ml-04200otev04200.aspx

Ben bunu almıştım memnunum. Senin bulduğun üründe olur bence.

• Peki bu takılış şekli doğru mu ? Köpükleme yaparken de mi su açık olacak?
     BASINÇLI YIKAMA MAKİNESİ NASIL?
    evet doğru tırnaklarını kırma dikkat et aparatın. Bu makina çalışıyorsa ne olursa olsun mutlaka su olacak ne yaparsan yap :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tranz -- 10 Temmuz 2014; 13:24:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tranz

evet doğru tırnaklarını kırma dikkat et aparatın. Bu makina çalışıyorsa ne olursa olsun mutlaka su olacak ne yaparsan yap :)

Tekrar çok teşekkür ederim şu hortumu falan hallediyim inceleme yapcam mutlaka
  • Videodaki makinenin tazyik gücü ilaç pompasına eşdeğer gibi geldi.

BASINÇLI YIKAMA MAKİNESİ NASIL?
  • Bu gün çbs nin fırçasız oto şampuanı da geldi, hortum vs işlerini de hallettim deneme yaptım makinede sıkıntı yok fakat basınç pek istediğim gibi değil kuş pisliklerinde falan zorlanıyor.

Foam lance olayında da 50-70 gr kadar şampuan üzerini suyla doldurdum salladım taktım makineye, fakat çok sulu köpük geldi bir de ucunda çapak var gibi sağa dogru sızdırıyordu üstüme doğru aktı ucuna biraz işlem yapmam gerek sanırım Yardımlarınız için özellikle @tranz hocama sonra herkese teşekkür ederim. @tranz
    Önemli değil güle güle kullanın. Petrol dekiler gibi değil kesinlikle ama öyle istiyorsanız 300 400 TL den aşağı olmaz.

• tranz kullanıcısına yanıt
    İlanı inceledim.Gerçekten de f/p ürünü bir basınçlı yıkama makinası.Paylaşım için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.