Şimdi Ara

BASINÇLI YIKAMA MAKİNESİ NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
3
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır basınçlı yıkama makinesi almayı düşünüyorum. 2 günde bir mutlaka yıkanması lazım arabaların ben de böyle bir çözüm düşündüm ve A101 de şu ilan gördüm. 3 Temmuz 2014 ün afişi fakat bulabilirim bu makineden. Ben 150 bardan aşağı almak istemiyordum fakat bu cihazda fena değil gibi duruyor siz ne dersiniz işe yarar mı sizce ?

http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir.aspx?SolBannerID=277

• burglar08 kullanıcısına yanıt
    http://www.ereyon.com.tr/urun/lavor-express-plus-130.aspx

Bu ürünü 2 aydır kullanıyorum bende çok araştırdım en iyi fiyat performans ürünü bu dostum. Fabrikası'ya bile görüştüm teknik servisi ile. Alümünyüm motor ve 130 bar gayet ideal. Kendi sitesinden de sipariş verebilirsin. Ben depodaki durgun sudan çektiriyorum suyu ona rağmen önüne elimi koyamıyorum. Gayet güzel bir cihaz. 100 bar için vermem ben ona. Sorunuz varsa yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tranz -- 5 Temmuz 2014; 23:20:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şebeke suyu kullancam. Kablosuyla hortumunu mutlaka uzatmam gerekcek zaten. Sizin önerdiğiniz ürün basınç olarak daha iyi. Fakat a101 dekini köpük makinesi olarakta kullanabiliyoruz sizinkinde yok sanırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videosunu izledim çok güçsüz gözüküyor. Siz de elimi tutamıyorum diyorsunuz kararsız kaldım. Eğer videodaki gibiyse benim en az 150 bar bi makine bulmam lazım. Şayet görüntü yanıltıyorsa bilmiyorum tabi. Çok kararsız kaldım şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: burglar08

Videosunu izledim çok güçsüz gözüküyor. Siz de elimi tutamıyorum diyorsunuz kararsız kaldım. Eğer videodaki gibiyse benim en az 150 bar bi makine bulmam lazım. Şayet görüntü yanıltıyorsa bilmiyorum tabi. Çok kararsız kaldım şu an.
    suyu kesik kesik atıyor galiba
  • Karcher gerisi hikaye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Karcher gerisi hikaye.
    100 liralık alırsanız bir süre sonra basıncında düşme veya toptan bozulur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Yıkama Makinası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açıkcası ben 200₺ ye kadar 2.el biraz daha profesyonel bir makine bakıyordum. Bunu görünce sormak istedim. Görüntüsünden de kibar oldugunu görünce merak ettim.

• quote:

Karcher gerisi hikaye.
    Hocam su basıncı 100 bar gerçekten düşük kalıyor.Ayrıca köpük makinesi olarak nasıl kullanacaksınız ? Herhangi bir aparat falan gözükmüyor
  • quote:

Karcher gerisi hikaye.

100 barlık makinesi 200₺ den başlıyo maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: grejuva007

Hocam su basıncı 100 bar gerçekten düşük kalıyor.Ayrıca köpük makinesi olarak nasıl kullanacaksınız ? Herhangi bir aparat falan gözükmüyor

İnanın ben de merak ediyorum onu. Peki yukarda arkadaşın önerdiği makineye ne diyorsunuz? Bu arada kusura bakmayın mobildeyim hatalar olabilir affola..

Şöyle söyliyeyim bende Bim'e gelen makinedan almıştım 110 liraya fazla araştırmamıştım görünce almıştım.Köpük falan atmıyor yanında öyle bir aparatıda yok...Araştırmıştım ekstra olarak satılıyor ama fiyatları makinadan pahalı 250-300 tl civarında sadece köpük aparatının fiyatı Yani makineyi alırsan köpük aparatı ile birlikte satılanlara bak.Yoksa yine bir kova köpüklü su sonra eline de fırça alıp aracı köpükledikten sonra arabayı basınçlı makineyle yıkaman lazım tabi buda biraz uğraştırıyorArkadaşın verdiği linkteki basıncı güzel + köpük aparatıda var fiyatıda uygun ben almamış olsaydım linktekini alabilirdim

• Peki arkadaşın attığı linkteki videoyu izler misiniz bi? Ben izledim sanki çok tazyiksiz atıyor gibi, siz kullandığınız için daha iyi gözlem ve kıyas yapabilirsiniz ilgilenebilirseniz çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: burglar08

Peki arkadaşın attığı linkteki videoyu izler misiniz bi? Ben izledim sanki çok tazyiksiz atıyor gibi, siz kullandığınız için daha iyi gözlem ve kıyas yapabilirsiniz ilgilenebilirseniz çok sevinirim.
    ereyondaki makinadan yaklasık 3-4 ay kadar once bende aldım cok ama cok memnumun arkadasın dedigi gibi elini onune koyamyorsunuz canınızı cok yakıyor 15 gun once halılarıda yıkayınca iyice sevdim makinayı:)

bu arada kopuk icin aparat var fakat ben takmak icin yeni aldıgımda zorkadıgım icin birkaç yıkama yapabildim hatta kopuk icin bimden aldıgım bulasık deterjanını koyuyordum
  • Iki kişi aynı yorumları yapınca makineye ısındım, fiyatıda çok bir para değil 3 ay çalışsa zaten kendini fazla fazla amorti ediyor. Bu sürede de zaten kendini belli eder. Peki merak ettiğim diğer bi husus kablosuyla hortumu yeterli mi ? 6 metre yazmışlar hortuma ama bana kısa geldi, makineyi yerinden oynatmadan arabayı yıkayabiliyor musunuz?

• 100 bar elinizi acıtabilir normaldir, 140 bar'dan aşağısı sadece toz alır.

• 6 metre hortum ile makina elinizde arabanın etrafında dönersiniz.

• quote:

6 metre hortum ile makina elinizde arabanın etrafında dönersiniz.
    Benimde bahçeli evim olsaydıda bende alsaydım bunlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcExpertt

Benimde bahçeli evim olsaydıda bende alsaydım bunlardan

Alıntıları Göster
    Aldıktan sonra hayal kırıklığı olmasın diye;

1. Makineyi yerinden oynatmadan tüm aracı yıkayabilmek için 8 mt hortum gerekir. Mevcut makinenizin hortumu kısa ise veya uzun hortumlu cihazlar çok pahalı geliyorsa kısa olan hortuma hidrolikçilerde 10-15 TL/mt fiyata ek yapılabilir. İlk hevesle makine elde gezmek koymayabilir ama bir süre sonra eziyet oluyor.

2. Marka ne olursa olsun makinelerin içindeki deterjan hazneleri veya yanlarında verdikleri aparatlarla (Karcher dahil) yapılan köpük tatmin etmez. Ayrı satılan "foam lance"lerden almanız lazım ama onun da zaten bu ucuz makineler kadar fiyatı var. Pahalı geliyorsa çift kova yöntemi ile devam etmek lazım.

3. Araba yıkamaktan keyif almak için 100 bardan daha iyisi gerekir. Hele marka da uyduruk olunca vereceği basınç hortum ucundan hallice olursa şaşırmamak lazım. Ama şu da var ki 200 bar gibi profesyonel makine kullanmadığınız sürece çamurlu arabayı temizlemek için el(diven) sürmek zorunda kalacaksınız. 140 barın 100-110 bara göre artısı hafif tozlu aracın el sürmeden de yıkanabilmesi olur.

Bim den bir arkadaş daha önceleri almıştı onuda kullandım. Makina plastik motorlu 30 dk üzeri çalıştırdı motoru bozulmuştu. Kötü değildi ama oda güzeldi.
    Lavor bimdekine göre çok daha iyi ve kaliteli. Ramazan bitsin bir Video çekip Atacam Youtube a.
    Hortumu 6m evet yetişmiyor birdefa yerinden oynatınca yetiyor:) köpük yapma Aparatı var. Elini önüne Koyamazsın acıtıyor dediğin elini keser o şekilde yani. Sen al bu makinayı şebeke suyu ile daha kuvvetli olur. Ben depodaki şu hali ile bile memnunum. Pişman olmayacağını düşünüyorum.
    HE daha iyisi var mı piyasada? var. Ucuz mu? Değil. Size kalmış tercih. İyi forumlar hayırlı ramazanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tranz -- 6 Temmuz 2014; 3:28:07 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.