Amulet of curse'un intahar videosuda vardı baya şasırmıstım zamanında emc biyerden düşüyor ölüyor falan hatta bulayım onu
quote:Orijinalden alıntı: söny Amulet of curse'un intahar videosuda vardı baya şasırmıstım zamanında emc biyerden düşüyor ölüyor falan hatta bulayım onu bul paylaş
quote:Orijinalden alıntı: söny Amulet of curse'un intahar videosuda vardı baya şasırmıstım zamanında emc biyerden düşüyor ölüyor falan hatta bulayım onu çook çılgıııın :D
quote:Orijinalden alıntı: greatfist quote:Orijinalden alıntı: söny Amulet of curse'un intahar videosuda vardı baya şasırmıstım zamanında emc biyerden düşüyor ölüyor falan hatta bulayım onu bul paylaş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimox -- 7 Mart 2012; 18:02:06 >
quote:Orijinalden alıntı: Dimox quote:Orijinalden alıntı: greatfist quote:Orijinalden alıntı: söny Amulet of curse'un intahar videosuda vardı baya şasırmıstım zamanında emc biyerden düşüyor ölüyor falan hatta bulayım onu bul paylaş Adam bilerek yapıyo bizimki biraz daha farklı biz 20 dk uğraştı ne olduğunu anlamak için
quote:Orijinalden alıntı: greatfist quote:Orijinalden alıntı: Dimox quote:Orijinalden alıntı: greatfist quote:Orijinalden alıntı: söny Amulet of curse'un intahar videosuda vardı baya şasırmıstım zamanında emc biyerden düşüyor ölüyor falan hatta bulayım onu bul paylaş Adam bilerek yapıyo bizimki biraz daha farklı biz 20 dk uğraştı ne olduğunu anlamak için Sanırım alttaki videodan bahsediyorsun
quote:Orijinalden alıntı: Dimox quote:Orijinalden alıntı: greatfist quote:Orijinalden alıntı: Dimox quote:Orijinalden alıntı: greatfist quote:Orijinalden alıntı: söny Amulet of curse'un intahar videosuda vardı baya şasırmıstım zamanında emc biyerden düşüyor ölüyor falan hatta bulayım onu bul paylaş Adam bilerek yapıyo bizimki biraz daha farklı biz 20 dk uğraştı ne olduğunu anlamak için Sanırım alttaki videodan bahsediyorsun bu videodan bahsediyodum baya gülmüstüm ilk izlediğimde :D
quote:Orijinalden alıntı: Dimox quote:Orijinalden alıntı: greatfist quote:Orijinalden alıntı: Dimox quote:Orijinalden alıntı: greatfist quote:Orijinalden alıntı: söny Amulet of curse'un intahar videosuda vardı baya şasırmıstım zamanında emc biyerden düşüyor ölüyor falan hatta bulayım onu bul paylaş Adam bilerek yapıyo bizimki biraz daha farklı biz 20 dk uğraştı ne olduğunu anlamak için Sanırım alttaki videodan bahsediyorsun baya iyi yapmışlar.
quote:Orijinalden alıntı: ChevCheliosq üzerimde 19.5 gb varken 4.5 gb e fp sattım :D 21 gb sonuç D: biraz güldüm biraz hüzünlendim Neyine güldün olum bunun. Bildiğin şemsiye yarı açılmış
quote:Orijinalden alıntı: greatfist quote:Orijinalden alıntı: ChevCheliosq üzerimde 19.5 gb varken 4.5 gb e fp sattım :D 21 gb sonuç D: biraz güldüm biraz hüzünlendim Neyine güldün olum bunun. Bildiğin şemsiye yarı açılmış dedim insanın parasımı var derrdi var :D:D
quote:Orijinalden alıntı: ChevCheliosq quote:Orijinalden alıntı: greatfist quote:Orijinalden alıntı: ChevCheliosq üzerimde 19.5 gb varken 4.5 gb e fp sattım :D 21 gb sonuç D: biraz güldüm biraz hüzünlendim Neyine güldün olum bunun. Bildiğin şemsiye yarı açılmış dedim insanın parasımı var derrdi var :D:D Bizim charında açlıktan ağzı kokuyor
quote:Orijinalden alıntı: Dimox quote:Orijinalden alıntı: greatfist quote:Orijinalden alıntı: Dimox quote:Orijinalden alıntı: greatfist quote:Orijinalden alıntı: söny Amulet of curse'un intahar videosuda vardı baya şasırmıstım zamanında emc biyerden düşüyor ölüyor falan hatta bulayım onu bul paylaş Adam bilerek yapıyo bizimki biraz daha farklı biz 20 dk uğraştı ne olduğunu anlamak için Sanırım alttaki videodan bahsediyorsun aaaaaaaaaaaaaaaaaa başarılııı :D :D
quote:Orijinalden alıntı: greatfist quote:Orijinalden alıntı: ChevCheliosq üzerimde 19.5 gb varken 4.5 gb e fp sattım :D 21 gb sonuç D: biraz güldüm biraz hüzünlendim Neyine güldün olum bunun. Bildiğin şemsiye yarı açılmış giden 3 gb koymaz söz konusu 21 gb dururken :P
quote:Orijinalden alıntı: ceronimo93 quote:Orijinalden alıntı: greatfist quote:Orijinalden alıntı: ChevCheliosq üzerimde 19.5 gb varken 4.5 gb e fp sattım :D 21 gb sonuç D: biraz güldüm biraz hüzünlendim Neyine güldün olum bunun. Bildiğin şemsiye yarı açılmış giden 3 gb koymaz söz konusu 21 gb dururken :P o deilde 4.5 gb de bu gün item basarken harcadım az raad dursam o parayla çar dizilir .D
quote:Orijinalden alıntı: ChevCheliosq quote:Orijinalden alıntı: ceronimo93 quote:Orijinalden alıntı: greatfist quote:Orijinalden alıntı: ChevCheliosq üzerimde 19.5 gb varken 4.5 gb e fp sattım :D 21 gb sonuç D: biraz güldüm biraz hüzünlendim Neyine güldün olum bunun. Bildiğin şemsiye yarı açılmış giden 3 gb koymaz söz konusu 21 gb dururken :P o deilde 4.5 gb de bu gün item basarken harcadım az raad dursam o parayla çar dizilir .D 4.5 gb risk almak güzel şey :D ben 8-9 gb'lik fragment kırdırdığımı hatırlıyorum
bende yazam bi tane bi kere emc deyim elimde two handed sword var warriorum adam sw pls demişti :D :D
quote:Orijinalden alıntı: Giresun28Furkan bende yazam bi tane bi kere emc deyim elimde two handed sword var warriorum adam sw pls demişti :D :D nasıl bir zeka