Şimdi Ara

BAŞINIZDAN GEÇEN TRAJİK VE KOMİK OLAYLAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni character açtık arkadaşımla eski chardaki 1-2 takıyı kullanalım lvl 1de dedik. Taktık takıları 1-2 saniye sonra character kendiliğinden yatmaya başladı. bi 20 dakika sonra anladıkki taktığımız takı oldu curse necklaceymiş -100 hp veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: greatfist

ben başlıyım beyler.

Yeni character açtık arkadaşımla eski chardaki 1-2 takıyı kullanalım lvl 1de dedik. Taktık takıları 1-2 saniye sonra character kendiliğinden yatmaya başladı. bi 20 dakika sonra anladıkki taktığımız takı oldu curse necklaceymiş -100 hp veriyor

İlgincmis.
    Bende karakter yatınca elindeki itemi cıkarıp takınca küçücük gozukuyo ya item.Tabi o zamanlar bilmiyordum baya bi gülmüştüm.
    Bide bazen inventory bugda kalıyodu yani bazı itemler gozukmuyodu vs. vs derken o zamanlar cok kral itemdi emektar +7raptor gozukmemıstı benim tabi pus un acılıp kapanınca düzeldigini bilmiyordum baya korkmustum.

• Geçen yıldı sanırım pazar yapıyordum Lilime var 7-8gb gibi bir fiyat yazmıştım warrior char geldi pazarlık felan yaptık sattım itemi sonra adam ben bunu niye takamıyorum diye sordu o kadar da yazmışlar Cursing Priest diye ama bilmiyordu sanırım çağırıp geri almıştım itemi baya dua etmişti bana
  • Adam reb md yi buyda bir 0 fazla koymuştu.Bende de vardı ama atmadım pm attım böyle böyle oda düzeltmişti.Teşekkür ve dua etmisti.
  •  BAŞINIZDAN GEÇEN TRAJİK VE KOMİK OLAYLAR...

Çocuk sustu tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

Çocuk sustu tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Adam reb md yi buyda bir 0 fazla koymuştu.Bende de vardı ama atmadım pm attım böyle böyle oda düzeltmişti.Teşekkür ve dua etmisti.

Hiç acımam böle adamlara direk koyarım(stalla)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korkunç İlginç Olaylarınız.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Booro kesiyorduk clan pt sayılırdı dışardan 2 kişi vardı. Hüseyin abi diye birisi vardı Kanada'da oturuyordu.

Clandan olmayan biriside sordu moruk yaş kaç diye. 55 diye cevap verdi . magede bizi town a çektiydi.

Karşı ırktan slot basmaya gelenler var sanmış 55 yazınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Booro kesiyorduk clan pt sayılırdı dışardan 2 kişi vardı. Hüseyin abi diye birisi vardı Kanada'da oturuyordu.

Clandan olmayan biriside sordu moruk yaş kaç diye. 55 diye cevap verdi . magede bizi town a çektiydi.

44 yaşında da olabilirdi
  • hehe çok komik
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

Çocuk sustu tabi

• Arkadaş çarıma ortak olmuştu eski çarındaki np'leri benim çara aktarcaktık Cz'ye gittik... Humandım rpr kapatmayı unutmuşum çar birden rpr yapmaya Karus towna gidince yatmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dimox

Arkadaş çarıma ortak olmuştu eski çarındaki np'leri benim çara aktarcaktık Cz'ye gittik... Humandım rpr kapatmayı unutmuşum çar birden rpr yapmaya Karus towna gidince yatmıştım

Nptci
  • quote:

Orijinalden alıntı: greatfist

ben başlıyım beyler.

eheheh süpermiş

• Beyler bitane daha. Geçen expte iken oto party'i kullandım bu fotoğraf arkadaşımın pc'sinden çekildi DominicTorettoo benim characterim

• 11.6m'den mavi kutu koymak isteyen bir vatandaş yanlışlıkla 1.16m'den koyar ve çok uygun fiyata 36 tane mavi kutum oldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceronimo93

11.6m'den mavi kutu koymak isteyen bir vatandaş yanlışlıkla 1.16m'den koyar ve çok uygun fiyata 36 tane mavi kutum oldu :D

oha baya kâr etmişsin
  • quote:

Booro kesiyorduk clan pt sayılırdı dışardan 2 kişi vardı. Hüseyin abi diye birisi vardı Kanada'da oturuyordu.

• quote:

• yokmu kimse beyler ne sıkıcı adamlarsınız ya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.