Bildirim
BAŞINIZDAN GEÇEN TRAJİK VE KOMİK OLAYLAR... (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ChevCheliosq
quote:
Orijinalden alıntı: ceronimo93
quote:
Orijinalden alıntı: greatfist
quote:
üzerimde 19.5 gb varken 4.5 gb e fp sattım :D 21 gb sonuç D: biraz güldüm biraz hüzünlendim
Neyine güldün olum bunun. Bildiğin şemsiye yarı açılmış
giden 3 gb koymaz söz konusu 21 gb dururken :P
o deilde 4.5 gb de bu gün item basarken harcadım az raad dursam o parayla çar dizilir .D
Zarar ettikten sonra kâr etmek için hırs yapıyosun iyice batıyosun
-
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ceronimo93
quote:
quote:
üzerimde 19.5 gb varken 4.5 gb e fp sattım :D 21 gb sonuç D: biraz güldüm biraz hüzünlendim
Neyine güldün olum bunun. Bildiğin şemsiye yarı açılmış
giden 3 gb koymaz söz konusu 21 gb dururken :P
o deilde 4.5 gb de bu gün item basarken harcadım az raad dursam o parayla çar dizilir .D
Zarar ettikten sonra kâr etmek için hırs yapıyosun iyice batıyosun
dednn hiç bi alakası yok .d item basmayı hobi edindim. bi kaç gün de bir 7 chtn basıorm +6 cb basdm. felan filan. zevkli dakikalar için item basın .d
-
ha bide yakın zamanda oluyo 1 ay felan oldu folktayım ustumdekileri cikarttim ezik gibi durdu car adam geldi dediki gel seni kasıyım baktım seekine 36 yazıyo 56 57 lwl felan bende ben seni kasıyım dedim oda lwl kaç dedi seek açtım bende 56 lwl felanım bende açtım seeki '' way ... aynı lwl iz galiba dedi '' :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BritneySpears<3 -- 13 Mart 2012; 15:00:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Giresun28Furkan
ha bide yakın zamanda oluyo 1 ay felan oldu folktayım ustumdekileri cikarttim ezik gibi durdu car adam geldi dediki gel seni kasıyım baktım seekine 36 yazıyo 56 57 lwl felan bende ben seni kasıyım dedim oda lwl kaç dedi seek açtım bende 56 lwl felanım bende açtım seeki '' way .. aynı lwl iz galiba dedi '' :D
küfürü editlersen cok güzel olur bence ceza alma boş yere -
Pazar kasiyordum tl ile 3gb almistim cok ozenirdim avedon itemine ama 8gb di ozaman bende bastigim 7 chitinleri satiyordum pazarlik yaptik adamla hepsini 25den alayim dedi tmam desim 3.parcayi 250mden koydum bilerek neden yaptim bilmiyorum ole koydum oan adam cekti pm attim sonra hemen alt f4 cekmis tAbi sonra i parayi 50gb yaptim 2ayda avedonda aldim cAnimin istedigi herseyi de ama oynamayi sevmiyordum itemin bende olmasi pazarda takilmasi hosuma gidiyordu ne itemler gecti elimden ama hic kullanmadim sonra cypherda beyoglu 10 raptor basinca tum itemleri cope atip oyunu biraktim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X