Şimdi Ara

basit bir soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 tane dizustu pc mis var bunlari nasil multiplay cs oynatiriz ??
    direck bir kablo v.b. bisey isimizi gorurmu ?

• 2sinide modeme bağlarsanız ( yani modemde internet varsa internete bağlanın) daha sonra ağdan girin
    (LAN)

veyaaa bilgisayarlar arası sanal ağ kurun.

ağ bağlantılarından kurabilirsin.
  • saolda internet deilde su sanal ag i bi anlatsan
  • modem - pc ye baglanan kablo yu dier laptop a bagla
  • banada mantikli geldi ama gulersiniz die soylememistim bunun ustune bir deneyim !!!!
  • olmazsa bilgisayarları aynı çalışma grubuna al ve güvenlik duvarlarını da kaldır, ben yaparken çıkan problemler bunlardı
  • iki pcyi ethernetten birbirine bağlayarak oynayabilirsin. yapamassan bana yaz anlatırım
  • cross kablo kullanman lazım
  • Ağ bağlantısı kurabilirsin. Bunun dışında Hamachi programıyla internet üzerinden sanal lan bağlantısı kurabilirsin.

Hamachi indirme linki :http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=2683 [Link koymak yasakmı bilmiyorum uyarırsanız teşşekkür ederim.]

Hamachiyi kurmak basit kurulum türkçe olduğundan fakat kurduktan sonraki işlemleri anlatıyım.

Hamachi kısayolunu aç. Öncelikle açılan pencerede çevrimiçi ol isim olarak rastgele birşeyler yaz ip adresine girerken gözükecek nick olacak.

1- Yeni bir ağ oluştur
    2- Ağ kimliği kuracağınız ağ bağlantısının ismi ve yan bilgisayarının gireceği şifre
    3- Daha sonra böyle bir ekran gelecek. Şimdi geçelim 2. bilgisayarımızdaki adımlara

*Yine kurulumu yaptık Çevrimiçi olduk daha sonra
    1-Resimdeki gibi bir ekran geldiğinde Mevcut bir ağa katıl yapıcağız. [Eğer öyle bir ekran gelmediyse Ağ/Mevcut ağa katıl yada Ağ/Yeni Bir Ağ Oluştur Sekmelerinden yapacağız]
    2-Resimdeki gibi ekrana az önceki kurduğumuz ağın Kimliğini ve şifresini yazacağız.
    3- Son olarak bağlanıp hamachiyi aşağıya alacağız. Daha sonra bütün engellemelere erişime izin ver diyeceğiz. Countera girip Lan bağlantısından cafedeymiş gibi oynabiliriz:)

Not: Anlatım tamamen bana aittir. Yardımcı olabildiysem ne mutlu :) Adımlardaki numaralar resimlerdeki numaralarla tamamen aynı...

basit bir soru

basit bir soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katniss -- 12 Ekim 2010; 15:44:10 >

• Kablolu olarak ya da kablosuz olarak aynı modemi kullanıyorsanız;
    -1 bilgisayarda program files > valve dizininde hlds ile server kurun.Ama kurarken Network diye kısım var.oradan Internet'i seçiceksin.Sonra 2 pc den de consola connect IP_Address yazacaksınız. IP_Address kısmına Hlds de gözüken IP adresini yazın. En sonunda başkasının giremediği bir sw de olacaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.