Şimdi Ara

Basit database programı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim ama gerekli yere taşırsanız memnun olurum.
    Melese şudur bir dernek yönetiyoruz derneğin amacı öğrenci okutmak.Öğrenci sayısının her geçen gün artması ve geçmişteki öğrencilerinde bilgileri ile ortaya bir karmaşa çıktı artık bilgisayar sistemine geçmeyi bütün bilgileri yüzlerce kağıttan ayırt etmekten ise kullanımı kolay şu : fotoğraf, adres, isim, banka no , okul bilgisi, vs... bilgileri ekleyebileceğimiz istendiğinde çıktı alınabilecek kullanım karmaşası olmayan bir program arıyoruz.Ben çok aradım ancak bulamadım bulduklarım ya ingilizceydi yada ticari amaçla alacak verecek işlerininde içine girdiği çok fonksiyonlu olan programlardı. Bu konuda yardımcı olacak arkadaş varmı acaba ?

• bunun bilgisayarınıza program kurmaya gerek yok yok, google docs ile çok rahat bir şekilde istediğiniz her yerden bu kayıtlara ulaşabilir, düzenleyebilir, kayıt ekleyebilir ve silebilirsiniz. ücretsizdir. google yardım forumlarında hem nasıl kullanıldığı anlatılmakta hem de sorunlarınıza cevap veren yüzlerce kullanıcı bulunmaktadır. docs.google.com adresini ziyaret edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.