arkadaşım teşekkür ederim. ama bana hazır proteus da çizilmiş basit bir fm verici devresi lazım. denenmiş çalışır durumda olan tabiki. bu hazır proteus dosyasını ekelebilecek olan var mı ?
arkadaşım 200-500 metre arasında bir fm verici almak istesem bana ortalama ne kadara mal olur acaba.ayrıca bu vericicyi bilgisayarıma bağlama sansım varmı.yani blgisayardan müzik yayını yapmak istesem yapabilme sansım varmı.hem mikrofonu kullanacam hemde bilgisayardan yayın yapacam.yardım edersen sevinirim..
arkadaşım soruma yanıt alamadım.acaba bir cevap verebilirmisin.radyo vericiyi bilgisayarıma bağlayabilirmiyim.ayrıca bir sorum daha olacak.ben kendi mahallemde küçük te olsa yayın yapmak istiyorum.acaba bunun için izin gibi bişey almam gerekiyormu.bu tür şeyler yasakmı.yayın yaptım diye suc işlemiş olurmuyum.teşekkürler...
bu verdiğin devre kaç metreye yayın yapar arkadaşım.peki ben bunu bir elektronikçiye götürsem acaba benden ortalama ne kadar ister bir fikrin varmı.teşekkürler...
Birçok fm verici devresi yaptım ama bunu denemedim.Verdiğim link e bakarsan açıklamaları var 500 mw civarında olduğu yazıyor.Maliyeti entegreyi bilmiyorum ama birkaç ytl yi geçmez.Ankara ya da İstanbul gibi yerlerden temin edersen çok ucuza gelir.Biraz elektronik bilgin ve lehim yapma becerin varsa delikli pertinaks üzerine kendinde kolaylıkla yapabilirsin.İyi çalışmalar.
O devrede malzeme değerleri yazılmamış sanırım aynı entegreyle yapılmış bir devre daha veriyorum.