Şimdi Ara

Basit makine düzeneğimiz nasıl olmuş? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
6.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Treth

Profilde bunu paylaşan kişinin türbanlı olduğunu gördüler. Hakaret etmeden vs rahat edemeyecekler. Burada paylaşmasan daha iyiydi.

Tebrik ederim ilgilerine yönelmen güzel bir düşünce olmuş.
    Böyle güzel konularda bile provokatif mesajlar yazmak zorunda mısın, Konu sahibine saygın olsun en azından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türbanı falan kimseyi ilgilendirmez de ben hayatımda bu kadar üst perde takılan bir twitter hesabı görmedim. Ayrıca kendisini yüzyılın dahisi sanması falan... Şaka gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nebula-bunela-labune

düzenek nerde
    beynine önce düzenek kur
  • İyi olmuş, güzel olmuş da basit olmuş.

Edit : tweetlerine baktım da eğer sana aitse gerçekten senden ne köy olur ne de kasaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E3CCF4A1F -- 8 Mart 2019; 10:19:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Böyle güzel konularda bile provokatif mesajlar yazmak zorunda mısın, Konu sahibine saygın olsun en azından

Alıntıları Göster
    Zaten o mesajı sırf konu sahibine saygımdan yazdım. yarası olanlarda tek tek dökülüyor zaten.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    ya buraya da siyaset getirme be kardeşim. adam basortusuyle ilgili bir yorum yapmamis. basta ben de dedim nerede duzenek diye ancak egitim amacli ve otizmli bir cocugun bu duzenegi aktif ettigini gorunce tebrik ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E3CCF4A1F

İyi olmuş, güzel olmuş da basit olmuş.

Edit : tweetlerine baktım da eğer sana aitse gerçekten senden ne köy olur ne de kasaba...
    Valla ben de başta husnu zan ettim kendini ortmus bacimizdir diye ama twitler cok fena. Evli barkli adamlarla dertlesmek, eski sevgililerle dertlesmek, eski sevgili nedir nasil bir kavramdir, basortusunu cekici olmak icin kullaniyor resmen. Hadi bunlari yapiyorsun da ne diye kendini ifsa ediyorsun? Bu twitleri okuyan kisi sana en terbiyeli ağızla ortam kızı olmuş bu der...

• Profesyonel mağdurlarımız konuya zıplamış hemen.

• 40 yaşlarında bir (psikologdu sanırım) psikoloğa olan sevginiz vardı. Hatta onun için şiir, müzik falan hazırlamıştınız. Bir gelişme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster

40 yaşlarında bir (psikologdu sanırım) psikoloğa olan sevginiz vardı. Hatta onun için şiir, müzik falan hazırlamıştınız. Bir gelişme var mı?
    doktor değil miydi günlerce başımızı şişirmişti seviyomda seviyom diye

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

doktor değil miydi günlerce başımızı şişirmişti seviyomda seviyom diye

Alıntıları Göster
    Bende psikiyatr diye hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -piyanist-

Öyle olan varsa onların ayıbı
    Sen bakma hocam bu trethe türbanı kendi karıştırdı işin içine ve engelli bir çocuk için bu tabiki başarılı bir düzenek. Tebrikler hocam kötü yorumlara aldanma

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Türbanı falan kimseyi ilgilendirmez de ben hayatımda bu kadar üst perde takılan bir twitter hesabı görmedim. Ayrıca kendisini yüzyılın dahisi sanması falan... Şaka gibi.
    Hocam o yüzyılın dahisini görünce ben gülmekten yarıldım.. Bu ne ego yav. Büyük düşünürler, bilim adamları kendini öyle sanmazken böyle biri çıkıp kendini yaşadığı yüzyılın en zekisi sanıyor. Egosu göğe tırmanmış.

• Farkındalık yaratmak için forumda bu tarz paylaşımlar önemli.
    kolay gelsin işinizde başarılar...

• -piyanist- kullanıcısına yanıt
    ortada duzenek yok, basari yok diyenlere hayattaki en buyuk basarilarini sor ve izle :)
  • tebrik ederim ,çok zor ve hayırlı bir iş yapıyorsunuz
    Allah yardımcınız olsun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.