< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -piyanist- -- 7 Mart 2019; 18:9:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -piyanist- -- 7 Mart 2019; 18:9:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
-piyanist- demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Salak saçma yorumlara takılmayın. Basit makine nedir onu dahi bilmezler. Bir öğretmen olarak başarınızı kutluyorum. Çok iyi bir öğretmensiniz.
|
Bakın bunu hazırlayan çocuk engelli. Onun için çok büyük bir başarı değil mi?
|
Bu forumda bir şeyi Türbanlı biri yaptıysa kötüdür gerizekalıcadır iğrençtir vs. vs. burası hakkında pek bir şey bilmiyorsun sanırım.
Bırak otizmli bir çocuğun yaptığı basit makine ve ona ayak uydurmasını tam otomatik bir fabrika kursan aman altı üstü iki tane demir parçasını bir araya getirmiş der söverler. |
Türban ne alaka ki?
|
Bahsettiğin mesajların hiçbiri kılık kıyafet ile ilgili değil. Mesajı yazan kişilerin konu hakkında bilgisi olmamasından kaynaklı konuyu açan erkek bile olsaydı aynı yorumlar gelecekti ve olması gereken de buydu yani yorumun kişiye göre değişmemesi. Senin tepki göstermen gereken yer insanların konu hakkındaki bilgisizliği olmalı. Tekrar ediyorum mesajın provake edici.
|
Türbanı falan kimseyi ilgilendirmez de ben hayatımda bu kadar üst perde takılan bir twitter hesabı görmedim. Ayrıca kendisini yüzyılın dahisi sanması falan... Şaka gibi.
|
Düzenek bu kadar çünkü engelli bir çocuk yaptı bunu. Kendi düzeneklerim de var onlar çok daha profesyönel
|
Profilde bunu paylaşan kişinin türbanlı olduğunu gördüler. Hakaret etmeden vs rahat edemeyecekler. Burada paylaşmasan daha iyiydi.
Tebrik ederim ilgilerine yönelmen güzel bir düşünce olmuş. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |