Şimdi Ara

Basit makine düzeneğimiz nasıl olmuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
6.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• EDIT: Arkadaşlar düzenek video şeklinde ilk resmi görüp oynatmadan hani nerede diye sorup durmayın lütfen.

EDIT2: Evet kendi twitter hesabımdan paylaştım yok türbanlı yok ifşa oldun muhabbetleri gereksiz benim saklayacak bir şeyim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -piyanist- -- 7 Mart 2019; 18:9:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu forumda bir şeyi Türbanlı biri yaptıysa kötüdür gerizekalıcadır iğrençtir vs. vs. burası hakkında pek bir şey bilmiyorsun sanırım.

Bırak otizmli bir çocuğun yaptığı basit makine ve ona ayak uydurmasını tam otomatik bir fabrika kursan aman altı üstü iki tane demir parçasını bir araya getirmiş der söverler.
    Bahsettiğin mesajların hiçbiri kılık kıyafet ile ilgili değil. Mesajı yazan kişilerin konu hakkında bilgisi olmamasından kaynaklı konuyu açan erkek bile olsaydı aynı yorumlar gelecekti ve olması gereken de buydu yani yorumun kişiye göre değişmemesi. Senin tepki göstermen gereken yer insanların konu hakkındaki bilgisizliği olmalı. Tekrar ediyorum mesajın provake edici.
  • Duzenegi goremeyen tek ben miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatikanli Mumin kullanıcısına yanıt
    Düzenek bu kadar çünkü engelli bir çocuk yaptı bunu. Kendi düzeneklerim de var onlar çok daha profesyönel

• Vatana millete çok hayırlı bir düzenek. Başarılarını dilemiyorum.

• Üç Kağıtçı Mesut kullanıcısına yanıt
    Bakın bunu hazırlayan çocuk engelli. Onun için çok büyük bir başarı değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: -piyanist-

Bakın bunu hazırlayan çocuk engelli. Onun için çok büyük bir başarı değil mi?
    2000'lilerin yorumlarına takılmayın hocam. Tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Üç Kağıtçı Mesut

Vatana millete çok hayırlı bir düzenek. Başarılarını dilemiyorum.
    Ayrıca bu çocuk kilitlemeden odada bile durmaz denilen bir çocuk oradan hesapla başarı oranını

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • düzenek nerde

• -piyanist- kullanıcısına yanıt
    Engelli insanı aşağılamıyorum ama birşey üretilmemiş başarı yok ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

2000'lilerin yorumlarına takılmayın hocam. Tebrikler.

Alıntıları Göster
    Haklısınız biz o yaş grubuna da nasıl yaklaşacağımızın eğitimi aldık neyse ki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nebula-bunela-labune

düzenek nerde
    1 adet eğik düzlem, 1 adet kutu, bilyeler ve bilyelerin düşme süresini hesaplayarak tam zamanında yakalayabilecen motor beceriler... Gayet büyük başarı. Çocuk hem konuşamıyor hem de odada durmuyordu. Kilitli kapılarda beslenmiş bir çocuk.

• -piyanist- kullanıcısına yanıt
    Salak saçma yorumlara takılmayın. Basit makine nedir onu dahi bilmezler. Bir öğretmen olarak başarınızı kutluyorum. Çok iyi bir öğretmensiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

Salak saçma yorumlara takılmayın. Basit makine nedir onu dahi bilmezler. Bir öğretmen olarak başarınızı kutluyorum. Çok iyi bir öğretmensiniz.
    Teşekkür ederim. Aslında mesleğim öğretmenlik değil, odyologum. Atamalara kadar rehabilitasyonda çalışıyorum bakalım

• Yengemde otizmli cocuklarin ogretmeni
    Yuzune tukuruyorlar birbirino dovuyorlar ama cok sefkatli biri bana gore
    Otizmli cocuk ogretmeni olmak zor is bilmiyorum sizin ogrenciler nasilllar

• Mutlu görünüyor daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: -piyanist-

Teşekkür ederim. Aslında mesleğim öğretmenlik değil, odyologum. Atamalara kadar rehabilitasyonda çalışıyorum bakalım

Alıntıları Göster
    Mesleğinizin o olmadığını tahmin ettim. Ama öğretmenlik yapmışsınız, yapıyorsunuz. Ben bir öğretmen olarak aynı ünvan altında bulunmaktan onur duyarım problem yok. Ben de henüz mezun olmuş, halk eğitimde ve özel bir kursta çalışan bir öğretmenim. Benim de tam anlamıyla devlet çatısı altında ünvan kazanmışlığım yok henüz.

• Profilde bunu paylaşan kişinin türbanlı olduğunu gördüler. Hakaret etmeden vs rahat edemeyecekler. Burada paylaşmasan daha iyiydi.

Tebrik ederim ilgilerine yönelmen güzel bir düşünce olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin

Yengemde otizmli cocuklarin ogretmeni
    Yuzune tukuruyorlar birbirino dovuyorlar ama cok sefkatli biri bana gore
    Otizmli cocuk ogretmeni olmak zor is bilmiyorum sizin ogrenciler nasilllar
    Çocuk ilk geldiğinde elime anahtar verdiler kilitlemeden odada durmaz diye... Yaşadığım stresi sen düşün. Ama sonra çok iyi anlaştık ve son durum bu :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.