Şimdi Ara

BasitKOnu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baskı devre yaparken siyah lazeri bakıra kusursuz aktaran bi kağıt türü öneriniz var mı ? (transfer kağıdı, yağlı kağıt kullandım fakat tam olarak yararını gördüğümü söyleyemem.)

• Elisi kagidi ve xerox yazici %99 basari
    tavsiyemdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberlnk

Baskı devre yaparken siyah lazeri bakıra kusursuz aktaran bi kağıt türü öneriniz var mı ? (transfer kağıdı, yağlı kağıt kullandım fakat tam olarak yararını gördüğümü söyleyemem.)

170 gram kuşe kağıt tavsiye ederim. kusursuz eksiksiz baskılar alıyorum.kağıt komple plakete yapışınca soğuk su içinde 2dk bekletip yine su içerisinde yavaş yavaş çıkartıyorum zaten kağıt suda durunca kendini bırakıyor parça parça çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: integer

Elisi kagidi ve xerox yazici %99 basari
    tavsiyemdir

+1000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuşe kağıda bakıcam yorumlarınız için sağolun
  • İnce fotoğraf kağıdı.

Denemeni öneririm, ben %100 sonuç almıştım. Üstelik ufak bir devre de değildi.
  • tahmini ütüleme süren neydi foto kağıdıyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Laminasyon makinesinde marketlerin ince kağıtlarından güzel kağıt yok en az %97 ve 20 küsür devre basmışımdır rahat 1 kere dahi en ufak taşma yaşamadım 1mmden küçük taşma bile olmadı.Ütü yönteminde biraz daha kalın reklam kağıtları veya kuşe, elişi kullanılmasını tavsiye ederim.Asetat kağıdından memnun kalmadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.