Şimdi Ara

Konuşma pratiği- Neden [PREPLY]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizce Konuşma Pratiği Yapmak İsteyenlere: Preply Deneyimim ve Tavsiyeler

Diğer platformlara yüklü para vererek hem paranızı hem de zamanınızı harcamayın !  open english, cambly gibi platformlardan bahsediyorum.

İngilizce öğrenmenin üstüne düştükten sonra özellikle konuşma pratiği yapmanın önemini fark ediyorsunuz. Konuşma pratiği yapmak oldukça önemli. Bunun için birkaç platform denedim ve sonunda Preply’de karar kıldım. Deneyimlerimi ve neden Preply’i tercih ettiğimi paylaşmak istiyorum.

Preply’i Neden Tercih Ettim?

Geniş hoca seçeneği: Preply’de dünyanın dört bir yanından hocalar bulabiliyorsunuz. Amerika'dan, İngiltereden, kanada'dan avustralyadan filipinler ve g. afrikadan gibi farklı aksanlarda çeşitli hocalar mevcut, ama iyi bir filtreleme yaparak size uygun öğretmeni kolayca seçebilirsiniz.

Abonelik sistemi: Preply’nin abonelik sistemi sayesinde düzenli ders planlayabiliyorsunuz. Bu, konuşma pratiğini sürdürülebilir hale getiriyor. Bununla birlikte biraz daha planlı düzenli gidiyorsunuz sizin keyfinize kalmıyor pek ve de bir sorumluluk hissi yüklüyor.

Uygun fiyat: Bütçenize uygun dersler bulmak oldukça kolay. Fiyat-performans açısından çok iyi hocalar var. istediğini

Deneme dersi imkanı: İlk dersinizi verdiğim link ile%70 indirimli olarak alabilirsiniz. Bu, hem hocayı tanımanız hem de platformu denemeniz için harika bir fırsat.

Preply Kayıt Linki :

https://preply.com/en/?pref=MTQ0Nzg4OTc=&id=1732202333.259798

Bu linkle kaydolduğunuzda, hem indirimli ders alabilirsiniz hem de bana küçük bir destek sağlamış olursunuz.   

Neden Konuşma Pratiği Şart?

Dil öğrenmenin en önemli kısmı konuşmaya başlamaktır, ama bu, dinleme becerisiyle desteklenmeli. İyi bir aksan ve doğru telaffuz için dinlediğiniz öğretmenin konuşma tarzını benimsemek önemli. Bu yüzden, düzgün bir İngilizce konuşan bir öğretmen seçmek çok kritik. Preply hocalarını bu konuda genelde kaliteli buluyorum.

Diğer Deneyimlerim

italki: Preply’e geçmeden önce italki’yi kullandım. Sistem güzel olsa da Preply’deki gibi uygun fiyatlı ve kaliteli hoca bulma konusunda aynı esnekliği yakalayamadım.

ancak italki kullanmak isterseniz buranın da linkini bırakıyorum, 20usd yüklemeye 10usd ekstra veriyor bu linkle kaydolduğunuzda

italki kayıt linki:

https://www.italki.com/en/i/ref/A6BDfbD?hl=en&utm_medium=user_referral&utm_source=copylink_share

EnglishCentral: Daha önce denediğim bir başka platformdu. Ancak ders sürelerinin 25 dakika olması ve kaliteli hoca bulma zorluğu nedeniyle tercih etmedim.

Sonuç

Preply, konuşma pratiği yapmak isteyenler için harika bir platform. Düzenli ders planlama imkanı, uygun fiyatları ve geniş hoca seçeneğiyle benim favorim oldu. Hoca tavsiyesi veya başka sorularınız olursa bana yazabilirsiniz!

Preply Kayıt Linki :

preply
    Learn with the best online language tutors - Preply
    https://preply.com/en/?pref=MTQ0Nzg4OTc=&id=1732202333.259798

İlk deneme dersinizi %70 indirimle almak için kaçırmayın. İngilizce öğrenmek isteyen herkese başarılar! 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ginflon -- 21 Kasım 2024; 18:21:30 >

• Open Englısh 12 aylık Premium (ayda 30 adet özel ders) paketimi devrediyorum. Mesaj atabilirsiniz veya e-postam: tanhanderya0@gmail.com

Ayda 30 adet özel ders+ sınırsız grup ders. 24 saat boyunca ders mevcuttur. 10-15 dk önce ders ayırmanız yeterli. Hocaların hepsinin ana dili İngilizce. Ayrıntılı bilgi için mesaj atabilirsiniz verdiğim bilgileri open englısh müşteri hizmetlerinden teyit edebilirsiniz. Güncel fiyatın yarısına devrediyorum.

• Open Englısh 12 aylık Premium (ayda 30 adet özel ders) paketimi devrediyorum. Mesaj atabilirsiniz veya e-postam: tanhanderya0@gmail.com

• Merhaba, openenglish üyeliğimi iş yoğunluğundan dolayı kullanamadığım için satıyorum. İlgilenenler mail atabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.