Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/tmp/mysql.sock' (111) in /home/ztricom/public_html/forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/ztricom/public_html/forum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/ztricom/public_html/forum/db/mysql4.php on line 331 phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Tribun Dergi Forumlarında Bir kaç gündür yukardaki mesajla karşılaşıyorum nedir ne değildir annamadım
Siteyle alakalı bir sorun bu serverlerinden kaynaklanıyor yetersiz kalıyor.Bu sitede yoğun hatalar var hiç karşılaşmadınmı
bende tam bilmiyorum ama forumlar bazen yogun oldıgu zaman geçiş yapamıyo o sanırım yada sitede sorun oluyo o zaman çıkıyor
ilk defa karşılaşıyorum bazı forumlara girip bazılarına giremeyince bende bi sorun var healde dedim eywallah arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: cobain
ilk defa karşılaşıyorum bazı forumlara girip bazılarına giremeyince bende bi sorun var healde dedim eywallah arkadaşlar
Hoca sen t1 le mi bağlanıyosun yahu bu forumda da sürekli bu hata çıkıyo beni deli ediyor
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'
Transaction (Process ID 55) was deadlocked on lock resources with another process and has been chosen as the deadlock victim. Rerun the transaction.
/tt.asp, line 534
İlgili sitenin database[veri tabanı] ile ilgili bir sorun. Yukarıda belirtildiği gibi bu forumda da olmakta. Bu sorun ya ilgili site yöneticileri çalışma yapıyordur osebepten çıkar ya da hosting sebepli sorunlar-kesintiler vardır..
Küçük bir ihtimalle lamerlewr tarafından hack edilmiş de olabilir tabi...
bizim dh de sık sık SQL hatası veriyor girmek istediğin sitede sorunn mevcut... yakın zamanda server la ilgili sorunlarını hallederlerse girersin tekrardan...