Şimdi Ara

Başka Derdimiz Yokmuş Gibi Çok Düşündüm =SONUÇ= (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: RASKOL33

Kardeşim Hilal Adam Adi Bi İnsan Biliomusun Bunu

Bak Yeni Server Açılıo Seviniyorum Herkes Eziq Herkes Eşit Kascak Koxp Bi Gelio Adamlar 7x Yapıp Biz 55 Ken Onlar 62 oluyor

Ayrıca Orclar 72 Olmuşsa Koxpla Bu Da Hilal Adamın Hatası

Son Bir Şey de Koxp un İçinde NE olduğunu Biliomusn Sen Tarat Bakem Ama Dandik Netten Beleşe İndirdiğin Programlara Değil Bende Norton Var Ona Tarattım Ve Neler Çıktı

60OlmakShard Pathosda En Sevdiğim Karaktersin Sen Koxpla Kas Kas Kas Sende 70 Ol Ve O güzel Combolarını Göster Bize

Ama Gözünü Seviyim Hilal Adamı Savunma

kardeş teşekkr ederim insan charının sağlam oldğunu duyunca sevinr ama birde kişilk olarak insanlar beğenilir senin gbi arkadşlar oldğu için şanslı hiisediyorum kendimi bide nick versen güzel olacak ama emin ol 70 olursam orc barındrmam (egzo ve tayfası hariç koxpla kasmş olan yüksek lvlleri kasdediyorum)

• bu oyunda kimseye karışamassınız adam kosp kurar kasar 70+ olur hiç bişi diyemessin
    bunlara tahammül edemiyosanız oyunu oynamayın
    oyunu oynuyosanız göze alıcaksınız artık
  • şimdi koxp kurmamdaki amacı söyleycem kimi zuhahahaa dyecek kimi muahaha diyecek ama yinede söyleyeyim benim gibi koxperlar sayesinde preli oyuncular ''bizim hakkımz yeniyor ben bırakıyorum bu oyunu'' deyip bıraksnlar diye k2 artık olmasn diye kuruyorum paralı olmayan oyunu aniden paralı yapmalarını inşallah iflasla öderler
  • quote:

Orjinalden alıntı: HamzaHakan

Bu Yerde Emeginle Kasmak Suç Olmuş,İllegal Programlara Biri Daha.

Bu söz sanırım herşeyi açıklıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 16 Şubat 2007; 14:34:06 >
  • onu bunu bilmem ama en kral admlar bile bi hile yapmşlardr yani mutlaka herkes birinin hakkını yemştr
  • K2 YE KOSPAHİLALADAMA
  • quote:

Orjinalden alıntı: 60olmakSHARD

43 kişi bakmş çeknmeyin yorum yapn küfredin bana hakaret edin koxperlarn hepsine yaptğnz gibi ama ilk yazdğm yazının sonuna dikkat edin ne demek istediğimi anlarsnz arkadş hakszlarda ban yiyor diyor eee hakszlar ban yiyorsa bende onlarn arasına katlmadan önce hakszlık yapıp ban yerim hiç değilse neden ban yediğimi düşünmem

Bu kişilik meselesi!!
  • Herkes insanlığına yakışanı yapar.
  • Bazen şeytan diyor... sende koxpcu ol cık işin içinden... o banlanan adamlar felan hikaye... banlanan charlar koxpcuların sadece %5 i ... Bu oyunda kesinlikle emeğin karsılıgı yok... pra verip premium bile alsan ya 30 gunden 5 gununu dc ile yada server resetle, yada server bakımla eritiyolar.. ondan hariç oyunda devamlı lag savaşlar çekilmez bi halde.... şüphesizki oyunun hele hele cz nin zevki yuksek lvlsen cıkıor... bu yönden bakınca gelde koxp kullanma kardesim... Valla bilmiyorum her an kosp cu olabilirim

- olursam bana da...

• bende senin gibi düşündüğüm için koxper oluyorum zaten pre alsak hakkmz yenecek benim clan başkanım 65 lvl bp itemleri saysam zaten aklınız durur oyunu bırakısnz premium yüzünden ban yedi admda premium oldğu halde ban yedi ticket attılar cvp bile vermediler
  • Canım Kardeşim Ben Pathosda Kasıomdum Bıraktım 70OlmakShard Adlı Arkla Çok iYiydi Aram Ayrıca Senide Çok Seviorum Sen İİ Bi insansın

Benim Nick ASASINIMPECK di GreenKnig LE flan kasdım
  • quote:

Canım Kardeşim Ben Pathosda Kasıomdum Bıraktım 70OlmakShard Adlı Arkla Çok iYiydi Aram Ayrıca Senide Çok Seviorum Sen İİ Bi insansın

Benim Nick ASASINIMPECK di GreenKnig LE flan kasdım

vay be senin tarafndan bu sözleri duymak güzel sağ olasn pek muhabbetimz yoktu ama olsun düşüncelerin için sağ ol
  • sonuna kadar arkandayım dwm et pre. gelınce bende koxp a başlayacagım

bnm itemlerim süper ama lwl im olmadıgından cz de benden lwl olarak yüksek ama item olarak ezik

adamlarla vs lerde kaybediorum ve bu bana cok koyuyor

pre. gelsin kesinlikle koxp kullanacagım
  • 60OlmakShard Ben Sen Virus001 İlk 55 Lerdeniz O zZaman Bİle şimdinin SERD4r Daha yeni 60 oluodu Biz 58 ken Bende Senin Gibi Charımı Bıraktım Keşke Kassatdım Diorum Logosda Açtım Char Onu :Kasıorum Ama Pathos Gibi Zewk Wermior
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fearmemex

Hilaladamının koxpunun tarama sonuçları.

http://img291.imageshack.us/img291/1558/virusnc9.jpg

hiç biri zararlı virüs değil
  • quote:

60OlmakShard Ben Sen Virus001 İlk 55 Lerdeniz O zZaman Bİle şimdinin SERD4r Daha yeni 60 oluodu Biz 58 ken Bende Senin Gibi Charımı Bıraktım Keşke Kassatdım Diorum Logosda Açtım Char Onu :Kasıorum Ama Pathos Gibi Zewk Wermior

pathosu bırakanlar pişman zaten pathosta beni tutan arkadşlık kardeşlik ve muhabbet benim kafadan dolu adm var pathosta muhabbetler o kadar güzelki hergün gülmekten karın kası yaptm vallaben bu arada charı kasmadm bende bıraktm 8 ay sonra geri döndüm şimdi 63 lvl 64 olacak 64e elimle kasacam sonrası koxp olacak
  • Umarım koxp kullananların hepsini 1 kaç ay önce oldugu gibi hesapları tamamen silinir. Bu oyunda manuel kasan bir çok insan var. Bileğinin hakkı ile oynayan adamlara helal olsun. Sizde gidin kospunuzu açın ama unutmayın her zaman ezik kalmaya mahkumsunuz =) Umarım tüm koxp kullananların charlarıda hacklenir. Temiz bir oyun için , sadece seviyeli insanların oldugu bir oyun için NO KOSP NO MACRO NO BUG NO DUPE K2 Team yöneetimi değişsede adam akıllı bir el atsalar su işlere.

• Sanki k2 sizi kandırıyorda hilaladam size dostluk yapıyor pehhh. Hilal adam koxpun içinr bir trojan atıyorki oda bu işten çıkar sağlasın.Hilaladamın bu işten karı olmasa niye bedava koxpla uğraşsın
  • yav tmm ben koxper olcam bu kadar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.