Şimdi Ara

Başka Derdimiz Yokmuş Gibi Çok Düşündüm =SONUÇ= (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 60olmakSHARD

yav tmm ben koxper olcam bu kadar

madem öle beni 59 a kadar kasarsın

• böle koxp la filan uğraşcanıza bırakın benimgibi bu oyunu artık gına geldi arda bi patosdaki mage ime giriyom daha doğrusu giremiyom bu oyunu hala neden oynuyonuz bilmiyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayat65

bu oyunda kimseye karışamassınız adam kosp kurar kasar 70+ olur hiç bişi diyemessin
    bunlara tahammül edemiyosanız oyunu oynamayın
    oyunu oynuyosanız göze alıcaksınız artık

+1 ayrıca o koxpla kasılsa ne olur senin sağlam olduğun vidyoalrdan bellli ben 58 lwl ken asasımla düşünün +7 dual md le bile koxperi kovalıyordum sonunda yatıyordum ama olsun yani ben eğer koxp kurmamış olsaydım şuan çarım bayağı sağşam olurdu birdaha koxp kurmamak için wariro açtım yani iş statlarda yada lwlda değil iş sende sen oynamayı bildikten sonra zorda olsa yine kesersin merak etmeve sakın koxp kullanma ban yemek istemiyorsan

• quote:

Orjinalden alıntı: 60olmakSHARD

Başlıktan dolayı kafanzda soru işaretleri olştu eminim bu ne diyor ya falan diye arkadşlar eminim söyleyeceklerimden dolayı çoğunuz karşı çıkacak azınlık bir kesim destek verecek k2 oyunu paralı yaptğndan beri ufak bir araştrma yptm pathosta ve en sevdiğim rakiplerim olan orclar bile buglarla koxplarlar 72-75 olmşlar ve bu bni gerçekten çok üzdü ve uzun süredr düşünüyorum k2 bzi kandrdıysa ve hilaladam bizler için koxpu bedava sunuyorsa bunun değerlendrilmesi gerek ve şimdi 63 lvl charımı koxpla kasacağm 70 olacam göreceksnz ssyi size koyacam koxper bu char falan ne kadarda deseniz çok sağlam olacak çoğu char gibi kafayı kullanma devri koxp kullan ezilme bilek hakkıyla kas cik cik kal felsefe bu özellikle premium sahibi olmayanlar koxpu çok beğenecek...SON OLARAK bazı arkadşlar koxpa hile diyorlar ve koxperlara küfrediyorlar k2 bize ne yaptı hile yapmadı mı oyun beleşti hani eee nerde beleş oyun aman tanrım gold prede nedir...60olmakSHARD has been banned!!!

+999,999,999

• BEN KOXP KULLANIYORDUM BIRAKTIM İYİ BIRAKTIMO T GİBİ OYNUYODUM DİORUM ŞİMDİ AMA SONRA OYUN NERDEYSE TAMAMEN PARALI OLUNCA BENDE HİÇ ZEVK ALAMAZ OLDUM ŞİMDİ BİDE DC VERİYO 2 SAAT GÖTÜMÜZÜ YIRTIYOZ GİRİYOZ SORA 20 DK DA DC

AMA BİR SÜRÜ 70 KOXPER GÖRDÜM HEPSİ ÇOK GÜÇLÜ VE CZ DE ARDREAMDA HALA KOXPERLER OLABİLİYOR AMA KİMSE ONU KESEMİYOR....
    BÖLE OYUN OLAMAZ MYKO BİLE ONDAN İYİ AMA ASLINDA BÜTÜN KO LAR ÇOK KÖTÜ KORE KO GİBİ OLSA NE GÜZEL OLCAK KORE KO DA HAYVAN BİLE VAR (PET) SİZİN HAYVANINIZ KECON FLN NE GÜZEL YAPMIŞLAR BU EZİK K2 DE ALMIŞ BİZE AYNI OYUNUN KÖÜSÜNÜ PARA İLE OYNATIYOR BÖLE ŞİRKETE YAPANADA

• Pathosa Geri Döndüm 58 lik Char War Andreamcı Olcam 60OlmakShard Benide 59 Yap

Ayrıca Andream Kralımı Ne Sanıyomuş Kendini HidenKilla 1920 Heal Ve Debuff La Gezerse Tabi Adam Keser Bide Sc Basıp Tek Video Çeksin

Ben Başlıyımda Kendimi Düzenliyim O görür Nasıl Combo Yapılıo 1920 Heal Olsun Minorle Onun Feleğini Şaşırtcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

beramusta acute var 80 lvl asas ! ama bana vs de yatıyor ve ben 70 im sence neden ? ben sana söliyim nedenini nedeni koxpla kasması ve oyunu yaşayarak öğrenememsi 80 olduda ne oldu ? madara oldu sen ne olucaksın ? madara olucaksın ! kas kimse kimseye karışamaz ama kendi hakkıyla kasan bir 70 her zaman sağlamdır ama koxpla kasan 1 80 ömür boyu ezilmeye mahkumdur,saygılar..

FAZLASIYLA DOĞRU
  • 70 olsan ne olucak ki?bu oyunda bir yere kadar presiz oynarsin..daha sonra pre almadan oyniyamazsin..hadi 70e kadar presiz koxpla kastin ya sonra?presiz 71 olman 1.5 2 aydan fazla surer..ya pre alip ardream yapip zevk alicaksin ya da pre alip bo$ bo$ ex kasicaksin..secim senin
  • ya bıraq kox neymiş salla koxpu.ayrıca dediklerine katılıyorum haklısın.
  • Cypherda biz 3 ark. başlamıştık 0 dan kospla kasıyorduk işte ben bi kaç gün geçti free premium programı yüzünden hacklendim. Sonra onlarda premium vardı devam ediyolardı 7x exp bug yaparak 1 ayda 1 i 73 1 i 74 oldu siz kuntu nasıl 80 oldu sanıyosunuz hadi full ew döndü diyelim onun yanında kasan magelerin eli armut mu topluyoda onlar 80 olamıyor?
  • hah bi sen koxper degildin sende ol tam olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fearmemex

Hilaladamının koxpunun tarama sonuçları.

http://img291.imageshack.us/img291/1558/virusnc9.jpg

heheh herşey burda artık bunada ps demeyin !
  • Oyun oyle bir hale geldiki...Bu oyunu oynamak hata zaten
  • ya beyler bu oyunun tadı tamamen kaçtı.. bende bıraktım artık.. şimdi bi düşünelim.. bu oyunu güzelce oynayabilmek için kesinlikle pre almak gerekiyor... ve ayda 20 ytl bu oyuna vereceğime gidip ayda 20 ytl ye wow oynarım.. ki aslında size wow oynamayı kesinlikle tavsiye etmem.. knight bağımlıları wow u görse hayatta bırakamazlar... siz en iyisi bırakın bu sanal ortamı [ benim yaptıgım gibi )... en kral char la pk yapmak bile arkadaşlarla gezmek kadar zewk veremez bi insana... bırakın knight ı gidin arkadaşlarınızla -- kızlarla gezinnn.. bırakın da koxp du dupe du bug dı hiç biriyle uğraşmayın.. k2 kazandığı parayı 1 gram haketmiyorr.... + sizin ömrünüzden çalıyorrr... tabi bırakmışken söylemesi kolay diyeceksiniz... e sizde haklısınız... ama ben en fazla oynadığım zamanlarda bile bağımlı olmadaım... gece gündüz bilgisayarın başında kalmadım... irade meselesi... hadi size kolay gelsin .. benden bu kadar.. bu arada oyunu bırakmış olablirim ama forumda takılmaya dwm ediyorum.. knight la ilgili sorusu olana yardım etmeye hazırım..

• Millet Dupe Bug Vs.. Yapsın ßizde ßakalım.+9 Shellerle +2 +3 Uniqe Takılarla Gezenleri ßiliyorum.Nerden Geliyor ßu İtemlerin ßolluğu Sizce.Knight2 Network Şirketi Sadece Koxp YApanları ßanlıyor.ßu Oyunda Adalet DEnen ßirşey Yok Oyunun KUralları Değişti.Oyunun Kuralları Değişirse Sende KEndi Kurallarını Değiştirmelisin Değiştirmezsen NOOB kalırsın
  • Kunt'da Exp bug yaparak Ew lerde Catur cutur kasıyorlardı
    onların partysindeki adamlar 80 olamadıda o kuntun neyi vardıda 80 oldu
    tek kelime exp bug yaptı işte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

Kunt'da Exp bug yaparak Ew lerde Catur cutur kasıyorlardı
    onların partysindeki adamlar 80 olamadıda o kuntun neyi vardıda 80 oldu
    tek kelime exp bug yaptı işte..

+1

Adamlar ex bugla koxpla kasiyor Bizde AMELE gibi urasiyoruz 1 lvl atlayalim diye.... Bu oyunda ADALET denen bir sey yok... Malesef isin gercegi bu arkadaslar
  • sizde anlarsınız zaten ben adalet yok diye olacam koxper amacım 70 olup koxpla kassam babamda noob kalmazı ispatlamak
  • bence her koxpta trojan ya da keylogger vardır çünkü hangi salak sevabına böle bieşy yapar ki?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.