Şimdi Ara

Başka Derdimiz Yokmuş Gibi Çok Düşündüm =SONUÇ=

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktan dolayı kafanzda soru işaretleri olştu eminim bu ne diyor ya falan diye arkadşlar eminim söyleyeceklerimden dolayı çoğunuz karşı çıkacak azınlık bir kesim destek verecek k2 oyunu paralı yaptğndan beri ufak bir araştrma yptm pathosta ve en sevdiğim rakiplerim olan orclar bile buglarla koxplarlar 72-75 olmşlar ve bu bni gerçekten çok üzdü ve uzun süredr düşünüyorum k2 bzi kandrdıysa ve hilaladam bizler için koxpu bedava sunuyorsa bunun değerlendrilmesi gerek ve şimdi 63 lvl charımı koxpla kasacağm 70 olacam göreceksnz ssyi size koyacam koxper bu char falan ne kadarda deseniz çok sağlam olacak çoğu char gibi kafayı kullanma devri koxp kullan ezilme bilek hakkıyla kas cik cik kal felsefe bu özellikle premium sahibi olmayanlar koxpu çok beğenecek...SON OLARAK bazı arkadşlar koxpa hile diyorlar ve koxperlara küfrediyorlar k2 bize ne yaptı hile yapmadı mı oyun beleşti hani eee nerde beleş oyun aman tanrım gold prede nedir...60olmakSHARD has been banned!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 60olmakSHARD -- 16 Şubat 2007; 12:01:21 >

• beramusta acute var 80 lvl asas ! ama bana vs de yatıyor ve ben 70 im sence neden ? ben sana söliyim nedenini nedeni koxpla kasması ve oyunu yaşayarak öğrenememsi 80 olduda ne oldu ? madara oldu sen ne olucaksın ? madara olucaksın ! kas kimse kimseye karışamaz ama kendi hakkıyla kasan bir 70 her zaman sağlamdır ama koxpla kasan 1 80 ömür boyu ezilmeye mahkumdur,saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieForYouu -- 16 Şubat 2007; 11:36:38 >
  • katılıyorum!
  • Kardeş çok güzel söylemişsn dediğine katlmamak mümkün değil zaten ama ben şu ana kadar oyunda asasla ilgili öğreneceğimi öğrendm zaten game cam ile şimdi 63 lvl asasın sizlere neler yapabileceğini göstereceğim video bitince ilk siz izleyeceksnz zaten tabii izlerseniz zorla değil ama arkadşm ben antipremiumculardanm bazı olaylar yüzünden ve şimdi hilaladamn yanındaym hilaladam koxpu babasına yapmıyor bizler için yapmıyor ve bende ona destek vereceğim bu da benim fikrim
  • hilaladam koxp u bize yapıyorda koxp 1 günlük bedava değil bunu çoğaltsa ( sende yardım ediceksen ) çoğaltsanız çok süper olacak
  • yok arkadşm ben baktm son yaptğı koxpa artık patch gelene kadar yapıyor ancak araştrmalarımn sonucu bug yaptğnda dc yeme oranı artıyor o biraz zor ama hilaladam bununda çözümünü bulacaktr
  • ben onu bunu bılmem koxpla kasanların %90 nı ban yıyor haksızlar bıle ban yıyorsa artık bu oyunda pehhh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip birşey oldu!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 43 kişi bakmş çeknmeyin yorum yapn küfredin bana hakaret edin koxperlarn hepsine yaptğnz gibi ama ilk yazdğm yazının sonuna dikkat edin ne demek istediğimi anlarsnz arkadş hakszlarda ban yiyor diyor eee hakszlar ban yiyorsa bende onlarn arasına katlmadan önce hakszlık yapıp ban yerim hiç değilse neden ban yediğimi düşünmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

beramusta acute var 80 lvl asas ! ama bana vs de yatıyor ve ben 70 im sence neden ? ben sana söliyim nedenini nedeni koxpla kasması ve oyunu yaşayarak öğrenememsi 80 olduda ne oldu ? madara oldu sen ne olucaksın ? madara olucaksın ! kas kimse kimseye karışamaz ama kendi hakkıyla kasan bir 70 her zaman sağlamdır ama koxpla kasan 1 80 ömür boyu ezilmeye mahkumdur,saygılar..

doğru söze ne denir...
  • Hilaladamının koxpunun tarama sonuçları.

http://img291.imageshack.us/img291/1558/virusnc9.jpg
  • Bencede koxpla belli bi lvl e kadar kasmak gerekir oyunu yasamak gerekir bende arkadasların 2 sinede
    katılıyorum
  • virüs olsa benim bilgisayar kabul etmez zaten hadi onu geçtm virüs olsa ben kullanmam en başnda
  • quote:

Orjinalden alıntı: 60olmakSHARD

virüs olsa benim bilgisayar kabul etmez zaten hadi onu geçtm virüs olsa ben kullanmam en başnda

Off pardon ya. NASA 'da çalıştığını unutmuşum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fearmemex

quote:

virüs olsa benim bilgisayar kabul etmez zaten hadi onu geçtm virüs olsa ben kullanmam en başnda

yok NASAda çalşmıyorumda ya her neyse virüs olsa dediğim gibi ben kullanmazdm 4ever koxp pathosta birde şöyle bir olay var tüm koxpla kasanları dupe yapanları bug yapanları kral yapıyorlar yeni kral ben olacam

• quote:

Başlıktan dolayı kafanzda soru işaretleri olştu eminim bu ne diyor ya falan diye arkadşlar eminim söyleyeceklerimden dolayı çoğunuz karşı çıkacak azınlık bir kesim destek verecek k2 oyunu paralı yaptğndan beri ufak bir araştrma yptm pathosta ve en sevdiğim rakiplerim olan orclar bile buglarla koxplarlar 72-75 olmşlar ve bu bni gerçekten çok üzdü ve uzun süredr düşünüyorum k2 bzi kandrdıysa ve hilaladam bizler için koxpu bedava sunuyorsa bunun değerlendrilmesi gerek ve şimdi 63 lvl charımı koxpla kasacağm 70 olacam göreceksnz ssyi size koyacam koxper bu char falan ne kadarda deseniz çok sağlam olacak çoğu char gibi kafayı kullanma devri koxp kullan ezilme bilek hakkıyla kas cik cik kal felsefe bu özellikle premium sahibi olmayanlar koxpu çok beğenecek...SON OLARAK bazı arkadşlar koxpa hile diyorlar ve koxperlara küfrediyorlar k2 bize ne yaptı hile yapmadı mı oyun beleşti hani eee nerde beleş oyun aman tanrım gold prede nedir...60olmakSHARD has been banned!!!
    SON OLARAK bazı arkadşlar koxpa hile diyorlar ve koxperlara küfrediyorlar k2 bize ne yaptı hile yapmadı mı oyun beleşti hani eee nerde beleş oyun aman tanrım gold prede nedir...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Fearmemex

quote:

yok NASAda çalşmıyorumda ya her neyse virüs olsa dediğim gibi ben kullanmazdm 4ever koxp pathosta birde şöyle bir olay var tüm koxpla kasanları dupe yapanları bug yapanları kral yapıyorlar yeni kral ben olacam

kral olcan he

• kral değilde 70 olacam kodum kafaya
  • Kardeşim Hilal Adam Adi Bi İnsan Biliomusun Bunu

Bak Yeni Server Açılıo Seviniyorum Herkes Eziq Herkes Eşit Kascak Koxp Bi Gelio Adamlar 7x Yapıp Biz 55 Ken Onlar 62 oluyor

Ayrıca Orclar 72 Olmuşsa Koxpla Bu Da Hilal Adamın Hatası

Son Bir Şey de Koxp un İçinde NE olduğunu Biliomusn Sen Tarat Bakem Ama Dandik Netten Beleşe İndirdiğin Programlara Değil Bende Norton Var Ona Tarattım Ve Neler Çıktı

60OlmakShard Pathosda En Sevdiğim Karaktersin Sen Koxpla Kas Kas Kas Sende 70 Ol Ve O güzel Combolarını Göster Bize

Ama Gözünü Seviyim Hilal Adamı Savunma
  • etrafına bi bak... kaç kişi koxp kulanıo artık önceden asgada koxptan geçilmezdi. golemde koxptan geçilmezdi. şimdi asgada 1-2 koxper nie çünkü herkes banlandı o koxp kulananlarda elbet banlanır sanşlarından hala banlanmamışlar... aklın warsa kulanma...
  • Bu Yerde Emeginle Kasmak Suç Olmuş,İllegal Programlara Biri Daha.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.