Şimdi Ara

Başka internet sağlayıcından TurkNet'e nasıl geçilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu videoda başka internet sağlayıcısından TurkNet'e geçişi sizlere anlatıyoruz. Özellikle son zamanlarda sizlerden fazlasıyla gelen bir soruya bu videoyla yanıt vermiş olduk. 

TurkNet altyapı sorgulaması için buraya tıklayabilirsiniz! 

SPONSORLU İÇERİK!

• Allah yazdıysa bozsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turknet sorunlu internetini çözsün önce hala malum sitede bir sürü şikayet ilanları ve turknetten kendini kurtarmaya çalışanlarda var çevremde

• Abidik gubidik firmalar bile telekom altyapısı ile 1000 mbit hız verirken hala Turknet 100de takılı kaldı. Bir açıklama bile yok. Üstelik 2 kere de zam yaptı. Bu sene içerisinde gigafiber altyapısı getirmediği takdirde ben de bırakacağım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmenizi tavsiye etmiyorum. Zam konusunda kafa karıştırıyorlar. İnterneti bir bağlandınız mı telefon üzerinden müşteri hüzmetlerine ulaşamazsınız.

• Bir kaç ay önce adresimde alabileceğim hız için 70Mbps diyordu, yakın zamanda tekrar yaptığımda 16Mbps dedi. Az önce baktım 85Mbps diyor.

• Haber içerikli Reklam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Altyapınızda Türknet fiber yoksa sakın geçmeyin 6 ayda 3 zam yaptılar.

• İki hafta önce Türk Telekom dan geçiş için başvuru yaptım fakat iki haftada işlemleri tamamlayamadılar. Yeni fatura dönemine girmemek için TT aboneliğimi kapattirdim. Şu an farklı bir iss den islemleri devam ettiriyorum. 15 günde aboneliği tamamlayamayan bir firma hizmet sağlama konusunda da kötüdür.

• Asıl TurkNet'ten başka internet sağlayıcıya nasıl geçilir onu anlatın. Aylardır geçemeyen kullanıcı var. @enigmaa37

Forumda konusu var.

TurkNet'ten çıkışıma izin verilmiyor.

https://forum.donanimhaber.com/turknetten-cikisima-izin-verilmiyor--153652748

• Allah bir daha düşürmesin diyelim.

• TT Net kadar zam yapan başka firma yoktur kanaatindeyim üstelik kalitesiz hizmetine karşılık

• Cuma günü TürkNet aboneliğimi sonlandırdım ve Comnet adında bir firmaya gectim. Salı günü TT yetkilileri geldi ve kurulumu tamamladı. Aynı hız, aynı servis ancak daha uygun fiyatli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.