Şimdi Ara

Baska Muonline!!!(Bakın Mutlaka) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ama download linkine tıklıorm patch indirmek için.sayfa bulunamıo dio.
  • arkadaslar gulu sewen dikenine katlanır cok buyuk bı zaman deil cok azcık kaldı sıkın dişinizi guzel bi ortam için o kadar az kaldiki ben bile heycanlıyımgereken bilgiyi tekrar tekrar buraya yazacagim emin olıun

site suan yapım asamasında!!!ondan hallediliyo hersey!!!
    grszmek uzere!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 21 Haziran 2006; 17:31:29 >
  • hayırlı olsun kardeş bekleriz biz sorun deil geç olsn ama güç olmasın inşallah güzel ortam olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakkrazeN -- 21 Haziran 2006; 22:14:12 >
  • ıns kardesim sizlerle daha iyi olcak meraklanmayin
  • quote:

Orjinalden alıntı: niki11

evet ama download linkine tıklıorm patch indirmek için.sayfa bulunamıo dio.

serwer hala test ediliyor bu yuzden siteye linkler werilmedi...
  • en geç n zaman açılır serwer?dünden beri beqliom...inş hemen yakın zamanda açılır yaf
  • arkadaslar serwerda artık son duzenlemeler 5 dk ya kalmaz acılıyo hepınızı beklerizzz kapnmıcak gelın ve kalıtemızı gorun !!!grsmk uzere !!!

My Nick:MaNYAKTuRK!!

BEKLİYORZ!!

http://mu.burasibaska.net/tur/
  • quote:

Orjinalden alıntı: maynaktrk

israil serweriyla aynı ama tek fark turk serveri olmasi

Iste buna inanmam Bu bölüme en son 3 ay oldu gireli ayni hikayeler vardi hala ayni seyler insanda bi sıkılma arlanma olur
  • gingers serwer a girip baktinmi kardes?? sen israel kastinmi nick ini sole bakem bana ben RedHair ben girdim baktim ewt israel spotlari war stadiumda ayriyetten baska maplerdede war spotlar girip bakmadan yorum yazman dogrumu???
  • ya ben giremiormmmm.downloadd nerde?patchi indiremiom yardım plssss
  • BENCE BU SERVERIN OMRU DDUSUK...YA ARKADLAR POINTLERI SILINMEYEN BI SEVERIN MAX OMRU 3 4 AYDIR...SONRA HERKESS BYEE CEKER...BENCE HER RSTE POINT SILINLMELI VE LAG OLAYINA GELINCE DE EGER LAG YOKSA BILINKI DUPE COK RAHAT YAPILABILIR...CNK MANTIKEN DDUPE ARAMA PROGRAMI CALISSTIGI ZAMAN LAG OLMAK ZORUNDADIR..HA BU DEGISIR KIMSINDE COK OLUR KIMISINDE AZZ..AMA OLUR...
  • arkadasim bak o kadar buyuk konustuk demi gel dupe yap senı opup anlımıza koycaz bu serwarda hack yapanın kolesi olcaz okemı?ama yapamayanda gelıp kassin konusmasin!!!
    ama yapamıycagın seler için bişeler deme gereksınımı duyma bu herkes ıcın gecerli serwerin omrune gelınce serwer kalıcı bi serwer olcak ex dusuk bi kişi 2 3 resden sona 2 3 gunde res atacak anca ki 50 60 100 res atmasi 2 3 ayda birazcık zor olsa gerek mantıklı olalım!!gel serweri gor dupe yap hack calıstır serwerdaki herkes kolen olsun!!!
    gelıp elini opelim!!!okemı

bekleriz!!

serwerin luncherini indiremeyen arkadasada msn adresim!!
    umut_ulurak@hotmail.com ekleyıp bana bildirsin!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 24 Haziran 2006; 13:31:42 >

• quote:

arkadasim bak o kadar buyuk konustuk demi gel dupe yap senı opup anlımıza koycaz bu serwarda hack yapanın kolesi olcaz okemı?ama yapamayanda gelıp kassin konusmasin!!!
    ama yapamıycagın seler için bişeler deme gereksınımı duyma bu herkes ıcın gecerli serwerin omrune gelınce serwer kalıcı bi serwer olcak ex dusuk bi kişi 2 3 resden sona 2 3 gunde res atacak anca ki 50 60 100 res atmasi 2 3 ayda birazcık zor olsa gerek mantıklı olalım!!gel serweri gor dupe yap hack calıstır serwerdaki herkes kolen olsun!!!
    gelıp elini opelim!!!okemı

bekleriz!!

serwerin luncherini indiremeyen arkadasada msn adresim!!
    umut_ulurak@hotmail.com ekleyıp bana bildirsin!!

okadar iddali konusma eger yaparsam seni tum foruma rezil ederim kabul mu?buraya baslik accan ben essegim die eger yaparsam oke mi? 97d de ruyanda goremicegin aciklar war bide mutoolz kullanmisn php yani cok iddali olma

• allahın iğrenç gıcık serverlarından biri
  • osırıs senın yapacagın hackleri ben bılıyorum burda acıklamak olmaz ama bunlari yapacaak kısıler sınırlı ben sana dememiştim!!

bunlar dupeden hahamudan pıxden soz ediyolar vb...sen sadece oyunun duzenını bozarsin o kadar!!baska bişe olmaz!!su dupecı arkadaslar gelsınde dupe yapsın weya sen veya baskasi!!
    gm olmak her yigidin harci deil!!
  • quote:

osırıs senın yapacagın hackleri ben bılıyorum burda acıklamak olmaz ama bunlari yapacaak kısıler sınırlı ben sana dememiştim!!

bunlar dupeden hahamudan pıxden soz ediyolar vb...sen sadece oyunun duzenını bozarsin o kadar!!baska bişe olmaz!!su dupecı arkadaslar gelsınde dupe yapsın weya sen veya baskasi!!
    gm olmak her yigidin harci deil!!

ok bana demediysen bise demiorm ama ben dupe dan bilmenmneden bahsetmiorm.php sitede manyak acik war blasttan bahsediorm.hoooop bi bakmissin tum server gm olmus ona gore he coluk cocuk(millet yanlis anlamayin)zaten dupe yapar yok bilmemne yapar duzen bozar sora hackledim derler.ben onu diorm.zati turk serverlarina bole bise yapmak bizim erkekligimizde yazmaz ama hala iddaliysan bi b.. yapamazsin diorsan rezil edeblrm seni yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 24 Haziran 2006; 14:33:13 >

• osırıs sen yıllardir bu ısı yapıyosun bana koyan senın serweria bişe yapman olmaz bana koyan coluk cougun serwera bişe yapmasi olur cogu serwerda dupe falan engellenemıyo bunda az acık olsada onlarda giderilcek burda

gm olcak ve oyunun ıcınde etcek 3 5 kısı war onlarda ugrasmaz ztn takma sen kafani!!
  • OSIRIS denen arkadasım sana bir konuya girmeden mevzuyu acıklayayım bizim köyde bu lamerce işi yapan yaratıklara bocker deriz.. biz hosting işi yapıoruz senin gibi 12 13 yasında bocker olmaya calisan cok dallama gorduk bilmediğin mevzu hakkında yorum yapma madem o kadar iddalısın buyur meydan senin.. çökemessen ben sana çökerim.. siteni söyle ben sana çökeyim bende bu kadar iddalıyım...
    +
    osiris
    olum burda fazla ötme. lafla peynir gemisi yurumez gelirsin naparsan yaparsın sona gelir burda anlatırsın derdini..
    (saygılar Kacokari)
  • quote:

Orjinalden alıntı: LineageTurkey

OSIRIS denen arkadasım sana bir konuya girmeden mevzuyu acıklayayım bizim köyde bu lamerce işi yapan yaratıklara bocker deriz.. biz hosting işi yapıoruz senin gibi 12 13 yasında bocker olmaya calisan cok dallama gorduk bilmediğin mevzu hakkında yorum yapma madem o kadar iddalısın buyur meydan senin.. çökemessen ben sana çökerim.. siteni söyle ben sana çökeyim bende bu kadar iddalıyım...
    +
    osiris
    olum burda fazla ötme. lafla peynir gemisi yurumez gelirsin naparsan yaparsın sona gelir burda anlatırsın derdini..
    (saygılar Kacokari)

ahahha benim yasimi tum forum kullanicilari bilior.bana bebe diyene bak?sana bise demiorm.dier arkadasa gelincede kimse dupe yapamaz gm olsada otomatik banlanir sana script yazablrm kafani yorma.pm at mail adresimi verem.kacokari arkadasim sen hosting firmasi isen bende 97 den beri programciyim canim sen kafani yorma laflarina da dikkat et.

• Bak arkadaşım sana bişi demeden hopladın öle chat programı falan bende yazarım kafana takma sen 97 den beri uraşıyon bende 96 dan beri bu işle uraşiyom ustelik bu işler uzerine diplomamda var yani olması gerektigi gibi yapıyorum işlerimi öle excel de hesap falan yazmıyorum anlıcan ben bugune kadar hiç bir konu hakkında yazmadım bu forma ama o osiris denilen kendini begenmiş yok herkesi gm cevirim falan demiş kızdım nokta o madem okadar kendinize guveniyorsunuz işte meydan size 1 hafta veriyorum yapın yapıcanızı ama siz 1 haftada bizim sitemize yada serverimize bişey yapamazsanız ben sizin varsa tabe site adresinizi zlım bide ben yoklayım sizi öle herkesin arkasından konuşmak olmuyor yaptıgı saygısızlıktan ve kendini begenmişlikten başka bişi deil biliyorsan gerektiginde bunu kulan kendini begenmişlik yapma ben 29 yaşindayım ve böle olaylar cok geldi başıma ama butur bir kendini begenmişlige cvb yazarım anca terbiyesizlik yapmayın şurda harcanan bir emek var biliyorsan öle bişi gelirsin kardeşim senin şurda bi acık var istersen bi kontrol et dersin sonrada ben orasıyla ilgilenmezsen suç bendedir böle ortaya cıkıpta yok ben şunu yaparım bunu yaparım demeyle olmaz madem öyle buyrun site ve server belli daha başka nedeyim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.