arkadasim 2 topıc acmissin orda demişler nasil gidecegini lvl konusuna gelince baktim baskamu topıcı altinda yazmissin sen baskamu ya baska bi clientan baglaniyosun ve lvl 255 der sen lvl 50de gitmek için baskamu nun clienti indircen ve lvl 50de gitcen olay bu hadi lvl 50 de orda kasaman kotu yaratıklar war solıyım!!!
Bu server taş gibi çıktı Maşallah ALLAH nazardan saklasın emeği gecenlere teşekürler
KASMAK BIZIM İŞİMİZ MEREK ETME AMA POST KASMA NE ANLAMADIM ÖĞRETİRSEN ONUDA KASARIZ ?
$u an yaptığımız
ne yapıyoruzki şuan yaptıgımız birsey yok
yani bo$a mesaj atmak
:-) boşamı msj atıyoruz muhabbet ediyoruz işte senlene güzel bir de bana kim oldugunu yazarsan tam seni tanıyacagım sekilde cok sevinirim
$imcik efenim beneski eray_doon bizmu da doon nickli yeni bizmu da MaHZeN nickli ve seninn msn de eray_mahzen nickli $ahıs ım:D
:-) NE BİLEM LEM SEN OLDUGUNU HERKESİ KENDİM GİBİ TEK BİR NİCK KULLANIYOR SANIYORUM BENDE DİYORUM ERAY NERELERE KAYBOLDU:d
Evet arkadaşlar sanırım 1 hafta önce bu yarıştan azda olsa sizlere ip ucları vermiştim sanırım baya bir uzun suren yarış olcak ve sadece bu yarış ilk olarak bizim serverimizde düzenleniyor neyse hemen yarış nasıl yapılacak anlatayım arkadaşlar biliyorsunuz cogu player artık 20 yada 15 restlik charlara sahip bu tip charlar arasında yapıcamız yarış reset yarışı olacak belirlenmiş bir süreyok yarışa katılan karakterlerden 50 rest isticem ilk 50 resti kim atarsa ona kendi setinin kanatda dahil olmak üzere +11 full optionlu setini vericem yanlız bk ların stadium da kasması yasak yarışmaya katılan bk lar için icarus2 ye spot yapılacak ve orda kasacaklar şimdi rest sıralamasının net bir şekilde tüm playerler tarafından takip edilmesi için yarışmaya katılan playerlerin şu anki rest leri not alınacak levelleride dahil ve restleri sıfırlanıcak yarış bittiginde ise atmış oldukları resetin ustune eski resetleri geri yeniden eklenecek katılmak isteyen arkadaşlar buraya eleştirileri yada kafasında olaşan soruları sora bilir yarış başlama tarihini tam olarak belirlemedim ama yakın bir zamanda olucak buraya yazıcam ewet sorularınız varsa yada katılmak istiyorsanız buraya yazarsınız takip ediyorum
iyi oyunlar
-------------------------------------------------------------------------------- Konu KacoKari tarafından yazılmıştır
Admin yazısından alıntıdır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme